Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab3c
csendes tag
Detto nalam is ez volt:
- 3.9 atomstabil, 3.95re lelovi a gepet.
- a RAMoknal is csak a "hivatalos" sebessegen hajtotta (2166) az XMS meg nem volt implementalva a BIOSban. Minden mas sebssegnel csak ujraindulgatott a boot,Az uj lapomban lesz vegre idozites allitas a RAMokhoz, talan azzal majd menni fognak gyorsabban is.
-
rambustibi
őstag
BlackHole bench program kiváló, ha ki szeretnél tesztelni egy stabilnak vélt rendszert.
A stabilnak vélt rendszeremet összeomlasztottaapa111 : köszi Én is Asus B350 lapot szeretnék 1700 mellett.
[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
ez még fx-el volt
Kíváncsian várom mit teljesít a Ryzen A hőfok is érdekelne, mennyire melegszik fel a proci.[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Pro!Petya
addikt
Nem rossz az a cpu score... csak ha azt veszem alapul hogy az én Fx8370-en majd 5Ghz-en tudott csak 3800 körül teljesíteni a te ryzened meg vigan 6700at préselt ki magából.
Kb Ezt kéne elemezgetni hogy honnan hova fejlödött az AMD ,nem pedig egyböl a best 7700-el összevetni -
jedis
senior tag
nem rossz, főleg egy szálashoz képest. Alig marad al a 7700K 4.4GHz-éhez képest. Egy multi core-t is prezentálhatnál.
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
IstvánLászló
senior tag
Gratulálok a configodhoz és kérdezni is szeretnélek.
Légy szíves ha lehetne, csinálj egy 3dmarkot is eredménye is érdekelne és a tapasztalataid is.
A lényeg egy ujjgépet szeretnék összerakni és tapasztalataid is segítenének is ebben nekem is.Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Pubszon
veterán
Látom neked is GTX1060 6GB van.
Majd ha javítják a ryzen játékbeli gondjait, csinálhatnánk pár összehasonlító tesztet.
Már csak hogy mire számítsak a jövőben.MOD: Tényleg, csinálnál egy Fire Strike tesztet? Az van nekem is.
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
tkesy
őstag
Köszi a tesztet... egy Skylake i5@4.5 kb ennyit kap...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
IstvánLászló
senior tag
Szia! apa111
Most értem haza és láttam a teszteket és tényleg csak is gratulálok az elért eredményekhez.
A tesztekkel sokat segítettél, én is ilyen eredményekre is számítottam és nem is ért csalódás.
A lényeg ha kiadnak az alaplapokhoz fix biost is majd biztosan sokkal jobb eredményekre is számíthatunk...
A lényeg már most döntöttem is hogy nyáron ha minden sikerül ez lesz az én configom is.
Köszönöm a munkádat és korrekt segítségedet és remélem még beszélgethetünk egymással.Tisztelettel üdvözöl: István László
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
Pubszon
veterán
Nekem kicsit nagyobbak a GPU teszt FPS értékei, mert húzva volt teszt alatt a kártya.
Viszont az én procim sem gyenge azért, i7 3770K 4.4GHz-en, de így kaptam 11114 fizika pontot, te pedig 20000 felett, de az FPS is jól tükrözi 35 vs 64.Ár/teljesítményben verhetetlen most az 1700!
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Kemény!
Itt a Fire Strike képed linkje, mert azt rosszul raktad be.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ReFleXx
addikt
CSGO-ban az fps_benchmark-ot kitudnad probalni?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
Pubszon
veterán
Inkább ad neked egy 2 hétre szóló licencet (ezt csak én mondom), csak ne neki mond már hogy szedsz le cracket hozzá.
Gondolom nem tudod, de Fieryé az Aida64, a magasan legjobb diagnosztikai program..ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
NÉMÓ510
tag
-
SLYM
veterán
Sejtettem, hogy Szaby59 színvonalas megnyilvánulása vért kíván.
Egyébként meg van az úgy, hogy az ember beleszalad ilyesmibe, elég vicces a helyzet, szerintem el lehetett volna úgy is intézni, hogy huppsz, bocsi, ezt benéztem. Ehelyett elkezdesz magyarázkodni, meg vagdalózni össze-vissza mikor megsért valaki. Senki sem nyalt senkinek, egyszerűen csak röhögnek az emberek a szitun, ennyi történt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ne is törődj vele, inkább vicces volt, hogy épp neki magyaráztad, mint bármi más. Igen, nem illik warezoln, még kevésbé illik beszélni róla, itt a fórumon nagyon nem népszerű téma. Tényleg kérj tőle ideiglenes licencet, és minden rendben van.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
titán
-
Komplikato
veterán
Tisztelet? Nem annyira régen ilyen alap fórum szabályzat sértésért szvsz járt vagy 72 óra BAN első alkalomkor.
A verziószáma meg tök mindegy, mert ha eredeti akkor frissíthető, ha meg nem akkor ugyan ott vagyunk."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
törölt tag
"valoszinüleg neked nyulik a leg mélyebre a nyelved"
Lol, igen. Látom sikerült levonni a tanulságot a történtekből, azok a hibások akik felhívták rá a figyelmed (szerinted: "akinek a nyelve JÓ mélyre tud behatolni") nem pedig te. Még most is azon az egy kommenten vagy kommenteken vagy kiakadva, ahelyett, hogy töröltetted volna az eredetit vagy legalább leírod, hogy benézted - főleg ha tiszteletről beszélünk akkor az lett volna a minimum, miután megtudtad, hogy kinek is írtad... De nem, magyarázkodni kell, hogy miért...
(#2107) Habugi: Nem arról van szó, hogy vegye meg a programot, de nehogy már itt vagánykodjunk a "crakal". Szóval "Szabikázhatsz" itt össze vissza, akkor is a legnagyobb fail volt ezt pont a fejlesztőjének írni. Az már csak hab a tortán, hogy az alap fórumszabályzat része hogy nincs warez, újonc ide vagy oda, ryzen ide vagy oda. Régen ezért még moderáció járt-kitiltással, vagy minimum komment törlés.
[ Szerkesztve ]
-
Omli85
őstag
Én special jót derültem az egész helyzeten mert hát valljuk be viccesen adta ki magát.
Páran kicsit túlpörögték a dolgot de erre van egy jó mondás "az vesse rá az első követ..."
Mert nem hinném, hogy azok akik "felháborodtak" a dolgon soha életükben nem kalózkodtak le semmit ...
Szóval ne vedd magadra a dolgot a kitartásodat meg a tesztekbe beleölt időt meg köszönöm és szerintem még vagyunk ezzel így páran akik köszönik .ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
SLYM
veterán
Nézd, bár nem írtam hozzászólást korábban, de elolvastam a hozzászólásaidat a topicban. Van ilyen procid, ami nem nagyon van még itt senkinek se, ráadásul tesztelgeted is elég rendesen, amit meg is osztasz a publikummal (amit azt hiszem, hogy mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük). Láttam, hogy írtad, hogy közelítesz az 5. x-hez, tehát nem apuci szedte össze a procira valót, hanem te. Innentől kezdve nem hiszem, hogy a topicot követő emberkék szeme előtt egy olyan ember képe lebegne, akit valamiért kevésbé kéne tisztelni, mint bárki mást. Itt ez a standard, (más fórumokon meg még rosszabb a helyzet). Bár azt zárójelben megjegyzem, hogy ha ennyire fontos neked a tisztelet, akkor ez a szőke kislányos avatar nem biztos, hogy a legjobb választás, remélem ennyi "oktatás" azért még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Én sem tudtam, hogy ki ő, pedig jóideje fórumtag vagyok. Személy szerint én is viccesnek találtam, erre volt a lajháros kép
Viszont tényleg figyelj oda, anno én is kaptam fig,elmeztetést, szerencsére bannolva, kitiltva nem lettem.
Mellesleg a fórumozóknak szerintem 95% -a valamilyen szinten varezol.
senki nem vesz meg minden oprendszert, programot, játékot, filmet , zenét, stb.Szóval az vesse a másikra az elsó követ....
-
IstvánLászló
senior tag
Te jó ég csodásan muzsikál a configod, látom én sem fogok csalódni!
Köszönöm a korrekt és önzetlen segítségedet és kitartásodat, meg a tesztekbe beleölt idődet is meg köszönöm és szerintem még vagyunk ezzel így páran akik köszönjük a munkádat.
A lényeg őrülök a sikerednek én is hogy ilyen jól működik is a configod.
További sok sok sikert és pozitív élményt kívánok.(#2147) ecet
A klubba jó hogy te is itt vagy és gratulálok és remélem majd én is itt lehetek köztetek még a nyáron ha minden jó is sikerül.Üdv, István
[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
ReFleXx
addikt
dpc latency checker-elmegnezned mennyi a latency a ryzennel? lőjj 1 screenshotot.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest