- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Pedig finoman pont erre céloztam, hogy nem. Úgy tűnik nem ment át.
Számolj kicsit. A 4 maghoz képest a 6 az 1,5X-es szorzó ideális esetben ennyivel lehet gyorsabb/erősebb, ez azért elég szignifikáns. A 6 maghoz képest az újabb két mag viszont már nem ad ennyit hozzá, az már csak 1,33X-os elméleti erő.
Tehát igen, a drágább hatmagos helyett én már tuti a kis nyolcast venném, mert azért az a 33%-al magasabb teljesítmény sem kevés. De nagyobb a difi teljesítményben a 4-es és hatos között, míg árban kisebb, mint a hatos és nyolcas között. -
Cseneles
őstag
A 14.-én érkező Win10 Patch után megnéznék mondjuk egy 7700K-t 4Ghz-n meg egy R7 1700X-et 4Ghz-n letiltott 4 maggal
Nehogy felsírjanak az Intel Fannok
nagyon minimális lesz a különbség
Jó az intel ez nem vitás de most az AMD odatette és beváltotta ígéretét szerintem
Nem akarok Intel vs AMD háborút indítani da be kell látni és el kell ismerni ,hogy az R5 1400X olyan 60-65000Ft környékén hozni foglya azt amit az intel i7 formájában árul 100000Ft-ért
-
stratova
veterán
-
antikomcsi
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Intel üdvözöl 2015-ből 104.183 Ft, és ezzel még ráhagyunk hátha gyorsul új biostól 2%ot
pc gamer i5 alá átlagolta az 1800x-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i7-11700K - Garancia
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest