Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
Holnap hozom haza én is a Ryzen 1700-at egy Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 lappal.
Lehet, hogy buta kérdés de eddig nem láttam infot arról ,hogy a DDR3 1600 as HyperX ramokkal menni fog ez a proci?
Remélem elsőre jó lesz minden, majd infozok én is ,hogy merre meddig tartok vele
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Nahh a vas össze szerelve
Ryzen 1700 BOX
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3
Windows 10 elsőre feltelepült,az órajelet egyből 3,7 re nyomtam semmi problémát nem találtam eddig, lassan kész leszek a progikkal ( TS3,origon stb) és utána csinálok néhány tesztet
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Aki már járatja a Ryzent dobna infot a hőmérsékletekről?
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
Egy nagyon pici plusz feszültséget adtam neki és attól megoldódott, fut szépen
Viszont mikor a BIOS-ban 1.350-re állítottam akkor az AIDA és a CPUZ 1.420-nak érzékelte és melegedett 100%-os terhelés alatt 68-70 fokig a gyári hűtővel.
Elkezdtem levinni a feszültésget a lehető legminimálisabbra, most 1.160-on van és simán fut minden, a proci hűtő fordulatát átállítottam manuálra ,hogy már 50 foknál 100%-on menjen, így jól működik 100%-os terhelés alatt is max 62 fokig ment fel a hőmérséklet játék alatt pedig 50-52 körül.
(3.70-en)
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
-
-
pRoject22
őstag
-
pRoject22
őstag
válasz IstvánLászló #3257 üzenetére
Nem hoz lázba? Lehet ,hogy csak a rossz idő vagy front hatás miatt
Engem 35 évesen is ugyanúgy lázba tud hozni mint anno 16 évesen, mondjuk akkor még nem ilyen cuccok voltak ^^
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Néztem kismillió YT videót, hogy a játékoknál jobb ha kivan kapcsolva az SMT, szerintetek reális az a sok teszt ahol SMT nélkül valamivel több FPS-van és a processzor kihasználtság is nagyobb?
Vagy csak azért mutat nagyobb kihasználtságot az Afterburner mert kevesebb szálra oszlik el a teljesítmény és ezáltal úgy érzékeli ,hogy jobban kivan használva a processzor?
:/
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Most teszem fel a frissített BIOS-t
/ Gigabyte GA-AB350-Gaming /
Update CPU AGESA 1004a
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Az új BIOS-al a 2400-as memóriákat simán tudom 2666-on futtatni az 1700-as proci pedig 3,7-en.
És ahogy nézem a hőmérséklet is alacsonyabb lett
¯\_(ツ)_/¯
-
pRoject22
őstag
Egy kicsit én is próbára tettem a Ryzen 1700-at (3,7) Rainbow Six Siege ultra grafikán plusz streamelve 1080p/ 60 FPS és a tetejében még hostoltam is egy custom game szervert a csapatnak ahol velem együtt 10-en voltunk fent.
Ez így nem igazán kottyant meg a vasnak, az fps-em max 10%-al esett le, így is 120-150 körül volt simán
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája