Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41046) mystogan0926 válasza Mizol29 (#41045) üzenetére


mystogan0926
újonc

Az a helyzet, hogy teljesen oké, ha annak a fan curve-nak van egy bizonyos határa, amit nem lehet lentebb húzni, de ez a 42% szerintem nagyon sok.

A második probléma az, hogy ha elhúzom a "Speciális vezérlő" csúszkát az Adrenalin driverbe, akkor eltűnik az a lehetőség, hogy át tudjam állítani a "Nulla RPM" csúszkát, vagyis aktiválni a 0% fan mode-ot. És mivel a speciális vezérlőben nem tudom 42% alá vinni a görbét, így folyamatosan 42%-on pörög a venti.

Azonban ha nem húzom el a csúszkát a Speciális vezérlőnél, tehát ilyenkor még jelen van a "Nulla RPM" csúszka, akkor SEM működik a 0% fan mode!

Ezt mind úgy, hogy az AfterBurner ki van kapcsolva, tehát nem zavar bele semmibe.

AfterBurner-be így néz ki a görbém:

És így tökéletesen működik is, 35% fan speed alatt nem kapcsol be az összes venti (ahogy írtam 32%-nál bal oldali, 33%-nál jobb oldali, 35%-nál pedig már a középső ventilátor is bekapcsol), tehát mondhatni egy manuális 0% fan mode. Így minden rendben is van a ventikkel, engem csak az AMD driverbe tapasztaltak zavarnak, nem tudom ez normális-e, vagy mitől van.

Mert végülis amit nem tudtam AMD driverbe megoldani, azt AfterBurnerbe megoldottam, de a kérdés még mindig bennem van, hogy miért csinálja ezt az AMD driver?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.