Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennistar
csendes tag
Nálam a Mantle miatt fel óránként kifagy a játék majd exe leáll.... dx11nél nincs ilyen gond. minden maxon.
r9 270x. Multinál kicsit zavaró
-
dennistar
csendes tag
Meg tudná valaki mondani nekem miért van az hogy bekapcsolom a gépet és a bios logo-ig jut semmire nem reagál aztán újraindítom és megy rendesen (csak így tudom bekapcsolni a gépet.) Gigabyte r9 270x. Azóta csinálja mióta beleraktam a gépbe, a régi hd4850-el nem csinálta. :S
-
dennistar
csendes tag
Hali! Nagy baj van
Bios flasheltem r9 270x de lefagyott. most az helyzet hogy nem indul el vele a windows8.
Van egy régi hd4850-em gondoltam majd azzal akkor visszaflashelem a régit. Az ati winflash azt írja hogy error reading from rom. szóval nem támogatja a 4850-et ha leszedtem régebbi ati winflash-t az meg az újat nem támogatja. Aztán próbáltam atiflashel de ott meg azt írja hogy ez a program nem futtatható a gépen gondolom a win8 miatt.
Most mit csináljak ?
-
dennistar
csendes tag
Hali! Vettem egy Gigabyte r9 270x 4gb kártyát viszont volt valami amit sehol nem írtak. Le van tiltva benne a voltage control... Ahogy utána ovlastam a többi gyártónál nincs letiltva, illetve láttam egy tesztet ahol ugyanez a kártya volt csak 2gb-ba és ott is lehetett állítani. Rákérdeztem a Gigabytenál hogy esetleg egy későbbi biosban nem e oldaják fel. Ezt a választ kaptam...
Thank you for your kindly mail and inquiry. Due to chipset design, GV-R927XOC-4GD-GA is unable to support memory voltage control with OC Guru II. We are sorry for any inconvenience. (Más programmal sem megy a voltage control.)
Esetleg van valami moddolt bios amiben fel van oldva a voltage control?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Sikerült!
Bios flasheltem r9 270x de lefagyott. most az helyzet hogy nem indul el vele a windows8.