- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz
Algotis #30799 üzenetére
Szia Algotis!
A Gigabyte HD785OC 2GB kártyámat ezzel a kísérőlevéllel küldtem vissza garanciáztatni:
"Konfiguráció
Alaplap: Gigabyte GA-P67A-D3-B3
Processzor: Intel Core i5-2500k 3.3GHz LGA1155
HDD: WD 1TB
Memória: Kingmax 8GB DDR3 1600MHz
Táp: Kolink CHS-600 600W
Hangkártya: Sound Blaster X-Fi Gamer
Operációs rendszer: Win7 Ultimate 64 bitA probléma kizárólag játékok futtatása alatt jelentkezik, van, hogy másfél óra után, de van, hogy öt percet bír, és fekete képernyőt kapok, illetve sokszor mellé a hang is beakad. Ilyenkor a reset gomb sem segít, a ki/bekapcsoló gomb hosszan nyomva tartásával lehet a gépet csak kikapcsolni. 12.8 – 13.4 minden driverrel tesztelve, sőt a gigabyte honlapján lévő driverrel is próbáltam, de nem hozott javulást. A rendszeren semmi nincs tuningolva, húzva, órajelet nem állítgattam. Sok hasonló problémával találkozni a fórumokon és kifejezetten a 7800-es szériát érinti. Kérném szépen a hiba mielőbbi orvoslását."
Ez volt majd egy hónapja, azzal kezdték, hogy egy hét után visszaküldték pestről, mert nem volt rajta a kártyán a gyári kódos kis matrica. Pedig a gyári dobozával együtt lett elküldve amin rajta van persze ez a kód, de mindegy. A gépház oldalában megtaláltam aztán, másnap ment is vissza a boltba, onnan fel pestre... két hete, azóta várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest