Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
scar07
tag
válasz
ArtMooney
üzenetére
Igen én is gondolkoztam ilyen videon és sztem meg is csinálom aztán nagyon remélem h nem fognak ge.....kedni és gariztatják. Gondoltam már olyanra is végső megoldásként h leülök oda a boltba egy sarokba aztán elkezdek játszani
de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...
Nah ha lesz vmi fejlemény a kártyával majd megírom hátha segít vkinek.
Addig is kössz mindenkinek
-
scar07
tag
válasz
ArtMooney
üzenetére
Köszi ennek örülök is meg nem is! Szóval akk a gigánál is van ilyen gond NA DE én egyszer visszavittem és égre földre esküdöztek h leterhelték minden szarral és nem jött ki a hiba ......... Nem tudod neked mivel tesztelték? Vagy nem tudsz vmi jó programot hozzá?
Igen nálam is csak játéknál de az is teljesen random.. van amikor 2-3 napot kibír van amikor 20 percenként összeomlik.. Már nagyon elegem van belőle!! Én is ráfizetéssel vennék egy jobbat aztán elfelejteni ezt a szériát mert katasztrófa. -
Dark KillerX
addikt
válasz
ArtMooney
üzenetére
Lehet megbánom,ha nem cserélek,de sajnos erről a típusról nem sok mindent tudni.

Teljesítménybe sztem,mert húzott verzió bőven 7870 szint,és sztem még némileg lehet tovább húzni,csak úgye az én 7850-em is elég jól húzható,és a driverek is jók nálam.

Csak ugye az a francos kíváncsiság.
De mivel új legalább van rá majdnem 3 év gari,szóval az mindenképp jó dolog lenne. 
- = Zk = - Igazából nekem is ezekre lenne jó cserélni (660Ti,760,7950),csak nehéz találni jó darabokat,amik vannak,azokra meg bőven rákell fizetni,én meg költeni nem igen szeretnék,viszont ezen legalább lenne + plusz gari,mármint a 660 SC-n,és némileg húzva hozza a 270 kari szintjét,játékokban tuti,és nekem ennyi bőven elég.

-
dethroner
veterán
válasz
ArtMooney
üzenetére
Hibát nem generál az enyém sem, hacsak ezeket az órajel és feszültség visszavételi hiányosságokat nem számítjuk. Ja és persze a zerocore sem működik. Átnyálaztam tegnap pár külföldi fórumot és ott is hasonló gondok voltak, órajel, zerocore, F31-es bios nem megy fel. Mindjárt letörlöm a drivert és megnézem a zerocore megy-e windows alatt. Mert a memória órajelet szépen visszavette, ezt már megnéztem. Aztán írni kéne a gigabyte-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...

De mivel új legalább van rá majdnem 3 év gari,szóval az mindenképp jó dolog lenne.