Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Sondi1986
üzenetére
Korábbi képen látszik az alap órajel.
Gigából amúgy csak OC verzió létezik.
CCC ben fogtam a csuszkát és feltoltam 1100/1450 -re mind a kettőnek, meg adtam +10% powert. Külön-külön állítható az órajelük ott.Eddig az összes játék amivel próbáltam rendesen használja mind a két GPU -t. Ahogy figyeltem kétféle képen használják:
-Van amelyik maxon tekeri az első VGA kártyát és a másodikat csak addig tekeri amig nem ütközik CPU/FPS limitbe(starcraft2 esetében pl cpu limit van). Van ahol fix 60fps el játszok pl GW2.
-Másik fajta amikor egyenlő mértékben használja mind a két kártyát. Pl 75-75% és egyszerre mozog rajtuk a terhelés.
Második kártyát ha nem játszok kikapcsolja így spórolva energiát. Na meg akkor totál fölös is lenne a két kártya.
De majd kiderül hosszútávon mennyire leszek elégedett vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest