Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #17275 üzenetére
GTX460nál sem éri meg a pluszfesz,sokkal melegebb lesz és többet is eszik,míg a gyorsulás mértéke elég kicsi.
58x0-nál sem nagyon éri meg azért a pár MHz-ért."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HSM
félisten
válasz ADAM1337 #17275 üzenetére
A refi 5850 nem szereti túlzottan a feszelést... Nagyon elkezd melegedni... Alapfesz/alapórajel=halk, hűvös működés
Alpafesz, 850/1150=viszonylag halk, nem túl meleg működés
1,14V 940/1200=Hangos, forró üzem
Legalábbis nálam ezek az opciók. Ja, és mindegyik full stabil, és a lentit leszámítva a furmarkban sem melegszik túl. A lentinél is csak a VRM izzad jobban a kelleténél.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #17467 üzenetére
és még a tuningot is bírják..nyomhatod neki az 5870 órajelet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TTomax
félisten
válasz ADAM1337 #17596 üzenetére
Te vagy már a második ugyanilyen gonddal küszködő ember a 10.12vel... [link]
(#17595) Dj Dekko!
Ugye tudod,hogy egy túlméretezett táp hatásfoka a béka fenek alatt van?[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz ADAM1337 #17599 üzenetére
Én írtam neki,hogy lehet az afterburner fogja meg... gpu-zvel nézd meg egy próbát megér...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz ADAM1337 #17624 üzenetére
Akkor szimplán fail. Még béta állapotban van az új CCC. A régit érdemes használni, mert az a letesztelt. A Preview CCC-t azért adták ki, hogy két-három hónap múlva ilyen lesz, lehet barátkozni vele. Ha valami nem tetszik, akkor még elfogad az AMD dizájnra irányuló javaslatot.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Száni
tag
válasz ADAM1337 #23496 üzenetére
A Gigabyte 5850OC hűtése elég jó, alapfordulaton (45%-2600rpm) gyepálásnál 47-48°C a GPU hőfok. A ventilátorzaj viszont - szerintem - magas, a fordulat 2600 alá nem vihető, fölfelé hőmérséklet függvényében emelkedik.
Ha nem zavar, hogy erősebb orgánumú a hűtése, akkor korrekt cucc, bár azt hozzá kell tenni, hogy a nevével ellentétben nem OC (nálam 980/1220MHz a vége alapfeszen).
Célszerű frissíteni a BIOS-át F8-ra (ha Hynix chipes a RAM, akkor F12-re), mert anélkül nem vált át 157/300MHz-re terheletlen állapotban, hanem fixen 765/1000MHz-en jár.Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
-
Gerisz
addikt
-
nagyúr
-
Papa18
tag
válasz ADAM1337 #29115 üzenetére
Nekemtwin turbo pro-val volt az 5850-em szerelve, és simán lehűtötte komolyabb tuning esetén is.
Az a 150W TDP meg nem érdekes.
Az fogyasztás, amiből a hő elenyésző, közelében sincs a kártya által megtermelt hő a 120w-hoz. Még tuningolva is kézzel érintve tesztek alatt csak kellemes meleg volt a kártya, 60 fok fölé nem ment. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ADAM1337 #29165 üzenetére
Érdemi váltás volt, nem fogod megbánni
Nekem "csak" 7850 jött ki ennyiből, mikor váltottam, akkor még nem volt ilyen olcsó a 7870v2, amúgy én is azt nézegettem a tapasztalatok alapján..megy, mint állat. Panaszkodni mondjuk nincs okom, a kistesó is brutál, mikor megkapja a 40% OCt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Call of Duty: Black Ops 6
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest