Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

Sziasztok,

Érdeklődni szeretnék, hogy találkozott e már vki itt a "grey screen/stripes/lock up/etc." hibák valamelyikével. Én már napok óta szenvedek vele de semmi megoldást nem találtam még pedig egy tucat forum foglalkozik ezzel... nagyon sokaknak van ez a probléma és nem tudunk mit kezdeni vele egyenlőre. Nekem még a "kezdeti" stádiumba van a dolog és alíg alíg jön elő szinte tényleg csak Furmark alatt... de akkor előjön rendesen. :( Gondoltam holnap gyors beadom a VGA-t garanciáztatni de semmi értelme ahogy olvasom... Annyiféle lehetséges ok van erre a problémára de senki nem tud biztosat és ami a legfrucsább, hogy az AMD nem mondott semmit még rá hivatalosan. Úgy tűnik az egész 5xxx szériát érinti egyébként. Ami eddig a legvalószínűbbnek látszik az az, hogy a VRAM nem kap megfelelő mennyiségű kakaót ill a 3D/2D órajelváltásoknál van vmi gond... de mondtak olyat is hogy az MS adott ki vmi Win7x64 updatet ami a probléma okozója és az AMD már rajta van az ügyön, mondjuk személy szerint nekem ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek. Bár tény hogy sokak csak Win7x64 alatt tapasztalták a dolgot...

Kíváncsian várom a válaszaitokat. :)

Új hozzászólás Aktív témák