Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Rendelkezik néhány érdekes anomáliával a Catalyst (de ez már tradíció) !

Anno mikor megvettem kellett egy pár hónap mire hibátlan drivert telepíthettem a VGA-mhoz.
Aztán egészen odáig nem volt gondom a Katákkal amíg meg nem jelent a 68XX széria. Persze ha a tuningolós órajel vissza nem vevős featur-t nem vesszük hibának. Onnantól megint jöttek a hülyeségek.
Ez már csak ilyen.........
-
Alister71
nagyúr
-
ffodi
veterán
Köszönöm.Goldmen75: Remélem azért jól sikerült,érthető lett, és hasznát tudja majd venni mindenki. Nyilván nem tetszik az nvidiának, valamit biztos tenni fog ellene, bár ha a régi drivert nem cseréled ki, akkor csak amagában a játékban tudják korlátozni a dolgot. Ami ellen, meg csak lesz valami megoldás-

-
Goldmen75
őstag
Hogy lenne baj? Várjuk mint a messiást! Hiszen egy korszakalkotó dolog leírása lesz!

Bár most olvasom, hogy a későbbiekben az Nvidia igencsak beleszólhat ebbe a hibrid dologba, hiába van most egy nem hiavatalos patch ami lehetővé teszi ezt...
Az Nvidiával eléggé elszaladt most a ló...rossz értelemben.. -
radi8tor
MODERÁTOR
Tudnál segíteni benne hol találom ezt meg? Gugliban rákerestem, ezt találtam:
Viszont nem segített a telepítése.
mclaren-d: Simán el lehet érni vele 5870 szintjét 20-30e Ft-al olcsóbban.
-
Dele77
csendes tag
Hát, igen! nem sokkal tudott kevesebbet a 8800GT sem 1280-ban...Ha jól látom ez a Showdown pálya. Olyan 180-190 körül nagy átlagban, de néha azért beesett 120-ra.

Mondom, az a legfurább, hogy a felbontástól független a dolog. Próbáltam mindhárom ati drivert, direct x-et is újra tettem, de semmi...
Arról meg nem is beszélek, hogy a max frissítési frekit csak 85 Hz- re engedi beállítani, pedig a monitor tud 120-at is 1280-ban ( CRT ). -
XoZ
aktív tag
Eggyel föléd írtam, a Sapphire 5850-re, ami valószínűleg tényleg kapható, mert reális az ára. Persze nem 100%, de nagyobb rá az esély, mint a 45K-s MSI 5850-re, amiből egyébként én is rendeltem
Amikor az MSI volt fent, akkor még nem volt semmilyen másik 5850, de délutánra már megjelent néhány, ebből azt feltételezem, hogy egy vagy több beszállító nagyker kapott szállítmányt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

51 fok idle a kicsike, lehetne kicsit jobb (Kombustorral terhelve 71 fok, az még elmegy)

Köszönöm.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennek ellenére is furi, ahogy az fps alakul.