- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
Insolent #6199 üzenetére
85Hz-en hasznalom pont, szoval nincs
Kiveve Crysis alatt, de az a jatek meg hidegen hagy, kiprobalni tettem fel, nem sokat idozott nalamCsikozodas tapasztalatok:
Par honapja megvan az 5850-em (MSI), egy jo kapcsolatomnak hala meg a legnagyobb hiany kozepen is szinte azonnal hozzajutottam. A csikozodas azonnal jelentkezett, linux alatt is, nyilvan driver vagy hardver hiba (kulfoldi forumok feszultseg bajokat emlegetnek, ha itt is felmerult mar, bocsi, jo sok hozzaszolas, nem olvastam at)
Rendszeressege heti-ketheti 1 fagyas, es semmi jele nincs annak, hogy ez az allapot romlana. Igaz a heten 2x is elojott, de elotte vagy 2 hetig semmi, pedig most az unnepek alatt azert hasznaltam rendesen. Ezt a gyakorisagot en el tudom viselni, bizok kesobb bios vagy driver fixben. Mondom semmilyen romlast nem tapasztalok, de 3 ev gari ved, babralni nem fogok vele, meg tuning sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest