Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #89 üzenetére
A tesztekkel egyelőre várj szerintem, ha megfigyelnéd írják hogy béta driver-el készült.
Ami elsőre nem rossz sőt jónak mondható, helyedbe megvárnám a 9.10-es driver-t és akkor ítélkeznék az újdonságok felett.
Amúgy 1db 5870x2 is elég lenne szerintem minden user-nak, teljesítményben is meg ugyebár minek fűtsön 4gpu ha alig használja valami 3trémárkokon kivült meg 1-2 gamet leszámítva. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #700 üzenetére
képeken az x2 !
Én megvárnám azt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz sniper elite #1042 üzenetére
Simán felismeri de 2.gpu hozza a lényegesebb növekedést %-ban.(19xx-ben 56%)
A 3. kb 10%-ot a 4. meg kb 5%-ot de ezt szerintem már leírták. -
ADAM1337
nagyúr
Hamarosan belépek a klubba 2db asus ref 5850-el úgy fest.
Tuningban ezek is jól mennek gondolom vagy full refek ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz Cybertrone #17272 üzenetére
Egyelőre 1db vga lesz, de pár napon belül jön a társa is ha minden jól megy nem kell várnom sokat.
-
ADAM1337
nagyúr
tegnap meg lett az én kártyám is.
Egész halk hangosabbra számítottam, főleg a 2db giga oc gtx 460 után. (asus ref hűtős 5850)
Teszteket nem néztem de a favorizált játékaimban jól muzsikál.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Az mitől lehet hogy asztalon 100%-os gpu használatom van ?
Úgy hogy semmit nem futtatok 10.12 catalyst, általában resi segít a játékok normálisan indulnak, de ahogy kilépek a powerplay nem megy. -
ADAM1337
nagyúr
válasz TTomax #17597 üzenetére
Pont ugyan ez, de nem lassul az asztal meg semmi.
Csak gpu-z is meg minden írja hogy 99-100%-on megy a kártya és idle 60fokos ami feltünt, azt hittem a gpuobserve widget a hiba oka de nem.(#17600) TTomax: Bármivel nézem azt írja hogy terhelve van a vga.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen jó alternatívák vannak léghűtésre 5850-nél ?
3 Slotot is foglalhat csak hűtsön rendesen és hangszintje se legyen olyan mint a ref-é.
Lehet nemsokára beújítok még 1 hd5850-et túl jó szolgálatot tett eddig 1 is, a cf-el meg még nem fogtam soha se mellé.A giga kártyájáról mi a tapasztalat, csak mert elég jó árban van: [link]
Lehet ebből kéne 2db ha jó a hűtése anno volt ilyen hűtésű 460-aim azok nem melegedtek annyira. -
ADAM1337
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó hűtőt asus 5850-hez ?
Mostanába nagyon felmentek az árak, aktiv hűtést akarok mindenképp, max 10-15k a keret rá. -
ADAM1337
nagyúr
válasz DroiDMester #29119 üzenetére
Igen a vrm elég gáz, azt néztem hogy 90-100 fokot is nyaldosta tesztek alatt.
Zalman lesz majd jövőhetén megveszem. -
ADAM1337
nagyúr
Nah végül nem vettem hűtőt az 5850-re, igazából azért is akartam mert kotyogott a ventije, így inkább leadtam garanciába remélem cserélik, és vettem egy asus directCU2 hd7850 2gb-t helyette, majd ha visszajön garanciából eladom egyből.
14K-t nem akartam rákölteni(vf3000), így kb 15k-ból uszom meg a vga váltást és azért nem rossz csere volt úgy érzem.
Azért köszönöm a tippeket.
Majdnem 2évig megvolt a vga ami elég komoly, és a mainapig mindent jól vitt, csak a fránya referencia hűtés.
És a végére pár búcsúzó kép[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest