- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
DrJános #2486 üzenetére
Először kérdezz, és csak utána dönts el így ilyen dolgokat. Ezt azért írom, mert elég nagy badarságokat írtál.
Egy részt ahhoz a 212W-os fogyasztáshoz nagyon brutális terhelés kell, amit játékokkal nemigen fogsz elérni. Más részt a 2db 6pines csatit külön-külön 12V-ról eteti a tápod, tehát bőven elég neki.A Cooler Master és Corsair nem gyárt tápokat, csak címkézik az általában jobb minőségű beleket, pl Acbel, CWT, Seasonic stb...
A Corsair egybevont 12V-os ága nem tesz vmi jót a tápnak nagy terhelésen, mivel úgy a vezetékek túlmelegedhetnek. A Seasonic se árulja ugyanazt a bélt egybeágyazottt 12V-os ággal, pl VX450 1db 12V-os ággal renelkezik, de az SS400ET OEM Seasonic belet használja, ami amúgy 2db-al rendelkezik.
A CM-el nem tudom mi a helyzet, de sztem. ők nem kontárkodnak bele az ilyesmibe.
Ha már annyira akarod váltani a tápod valami igazán jóra, akkor Enermax PRO/MODU82+-t nézegess. Bár azoknak az ára sem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest