- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Ha ez igaz akkor még necces is lehet, mert a 5870 212W -ot eszik max ba és az 12V-nál 17,66A és az én tápom 18 A küld ki 1ágba (remélem a Chieftec- mérnökeinek volt annyi eszük hogy mást nem küldtek a 2X6 pines ágra, ha véletlenül igen akkor szívtam) bár a Ph-s teszten majdnem az egész gép evett ennyit Alaplappal Prociva Rammal Hdd-vel Vid karival mindennel együtt sőt még a táp veszteségét is belemérték szóval nem tudom, hogy most mi az igaz.
De az tuti, hogy legközelebb Cooler Master vagy Corsair tápom lesz mert ezeknek össze van vonva az ágai így 1 vezetéken is képes leadni a teljes teljesítmény nagy részét.
a maradék meg kimegy +3.3V +5V -12V +5Vsb tartományokra, de a VGA a +12 v-ost használja és az erős ezeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest