Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur #24597 üzenetére
majd mindjárt
-
Motion_Blur
félisten
11.10 WHQL-t próbálta már valaki?
-
dilipok
veterán
válasz
ricshard444 #24590 üzenetére
Q9550-et kerestem, de azt csak majdnem 300 fontert talatam, azt egy picit sokallottam, aztan meglattam ezt 250-ert
-
dilipok
veterán
-
Én se az FPS számokat nézem, de eddig bármilyen játékkal játszottam a 40 FPS az még nem volt folyamatos számomra
(#24586 h1n1_900 ez neked is szólt!
)
50 felett kezd el szép akadás mentes lenni legyen az bármilyen játék! 60 nál már szép folyamatos és nincsenek mikro -lag ok se
Biztos tapasztaltatok tik is olyat hogy megy egy játék STABIL 40-50 FPS el és néha meg olyan mind ha meg akadna, no én ezeket nagyon nem szeressem60 nál már nem szokott ilyesmi lenni!
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Motion_Blur #24584 üzenetére
Na azért erősen játékfüggő is
-
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #24580 üzenetére
ok ízlések és pofonok, nekem elég 30 min. fps (ami most 45 BF3-ban c2d-vel
Én részemről jobban szeretek játszani mint az fps-t sasolni. -
h1n1_900
senior tag
válasz
30Fps már folyamatos játék. Hülyeségekkel meg ne dobálózz.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
ricshard444 #24581 üzenetére
Ezért kértem, hogy nézzétek meg a min fps-eket 2 ill. 4 maggal.
-
ricshard444
veterán
válasz
Jó a szó. Béke
-
Nézd már meg légyszi rendesen a BF3 log ot 80-90% os CPU terhelésnél már nem jár fullon a GPU csak 90-95.% on! ergó nem tudja már kihajtani teljesen a VGA -t
Hiába nem jár 100% on a CPU ezt beszéltem tegnap is!
Ha egy játék 70% felett terheli a CPU -t ott már bizony CPU limit lesz! 4 maggal még elmegy a 75-80% os CPU terhelés, ott még határon van de kitudja szolgálni a VGA -t 100.% ra!
30.FPS meg volt így is, de nekem az már DIAVETÍTÉS
50 felett már azt mondom hogy folyamatos a játék de még 40 nél is érzem hogy akadozik és nem folyamatos!
-
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #24576 üzenetére
Rage ok, azt arra írták hogy semmin se fusson jól maxon, de BF3 pont jó, proci még 10%-ban pihen
Gondolom nem megy 30 fps alá 2 maggal se, ergo elég neki. -
ricshard444
veterán
válasz
DroiDMester #24576 üzenetére
Ennnyi...
-
Vissza térve a 40.% ban pihen a CPU ra!
Csináltam néhány tesztet 2 Maggal! (i7-860@4000MHz)
BF3 => Everest LOG Látható hogy simán 2 mag már kevés neki hiába ketyeg 4000MHz en!
Rage => Everest LOG Ez pedig totálisan játszhatatlan 2 maggal 100.% CPU használat a VGA pedig 50-60% tud csak menni!
BF3 nál is látni hogy nem megy 100% on a VGA kevés neki a 2 mag 4000MHz en!
ha nem jönnének be a log fájlok próbáljátok többször
(kicsit akadozik a tárhelyem) -
-
válasz
DroiDMester #24562 üzenetére
Tudom, lesz is csere, amint lesz rá $€.
Amúgy BF3 volt az első játék aminél szükségét éreztem a VGA tuningnak, és azzal is csak egy órát játszottam. CPU is alig van terhelve nálam.
Szóval a gépem az idő 99.9%-ában idle, ezért merem halogatni a tápcserét
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Ott a gari
En a GX450-et 4300-ra huzott X4-el 1.5V-on + 1Ghz-es karival 1.2V-on hasznalom es meg hangja sincs a tapnak.
-
válasz
Amarth #24571 üzenetére
Csak a VRM meg szénné ég alatta!
Valóban jó az AC TwinTurbo Pro hűtő a GPU -t lehűti rendesen és halk is de a VRM az sajnos nem hűl tőle rendesen, pont azért mert alacsony légszállítású a ventije és az kevés a VRM lehűtésére!
Referencia 5850.re fel lehet(némi barkácsolással) úgy tenni hogy fent marad a gyári RAM+VRM hűtése(az a fekete fém keret) de még akkor sem lesz normálisan hűtve a VRM mert nincs elegendő légszállítás!
Esetleg olyan karikra amiken analog VRM van (PL: giga 5870UD, Sapphire Vapor-X) és nem melegszik annyira a Power-MOSFET rajtuk! és van gyárilag különálló VRM hűtés rajtuk!
Mert amit adnak a AC hez VRM hűtés az egy gyerek játék, még egy HD5750 es kártyának a VRM hűtéséhez is kevés lenne! -
Amarth
aktív tag
válasz
Satan_Claus #24570 üzenetére
Én ezt tettem rá.
Nagyon halk,nagyon jó,van hozzá minden.A táp ventim hangosabb mint a hűtőé.
Csak ajánlani tudom. -
Amarth
aktív tag
válasz
Satan_Claus #24568 üzenetére
Ez esetleg?[link]
-
laca000
őstag
A HD 5870 Gigabyte Ultra Durable kártyámhoz milyen tuningprogramot javasolnátok,meddig lehet rizikó nélkül húzni?
900/1300MHz-ig?
Ez a program jó?
Van jobb? :http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm
Csak a Core Clock-ot és a Memory Clock-ot kell állítani,mást nem,azokat milyen lépésekben,fel lehet húzni egyszerre aztán gép újraindítás?
Kéném valaki magyarázza el,köszi!
Köszi!
-
-
laca000
őstag
válasz
Köszönöm,tehát akkor van értelme crossfire-en gondolkodni,remélem..
Az alaplapom a leírásban ugye Crossfire képes,legalábbis én úgy látom????
A procim elég lenne a két kártyának? -
válasz
ittakary #24560 üzenetére
nem akarok bele Vau-Vau.... De eléggé csúcson járatod azt a CTG-450 es tápot!
350 W ot tud 12V on! és ha valóban i5-760@4000MHz + 5870@950@1,2V beállításokon használod nem lesz hosszú életű!
************************************************************************************
#24561 laca000 táp ból egy jóféle 600-650 es nem ártana, ha 5870 CFX a terv! PL: ez nem drága és jelenleg a legjobb ár/érték -ű! -
laca000
őstag
Sziasztok!
HD 5870 Gigabyte
4X2 GB Ram
AMD X4 965Kérdésem a következő lenne:
Ha crossfire-ben összekötnék két ugyanilyen kártyát ami a fenti leírásban szerepel akkor a gépben lévő proci elég lenne hozzá,ki tudná hajtani őket?
A két kártyához mekkora tápot kellene vennem és milyet ami nem tízmillió forintba kerül?Köszönöm!
-
válasz
Satan_Claus #24557 üzenetére
Amit a kolléga mond VF3000A kap tőlem is egy voksot. Lassan egy hónapja megvan, és egészen megszerettem
Már kicsit bánom is hogy nincs plexis házam, hogy tudjam mutogatni:
Egyetlen hátránya, hogy nincs benne automata venti vezérlés, hanem neked kell tekergetni egy potmetert. De a jó hír, hogy full minimumon hagyva szoktuk (Motion_Blur és én) használni, és így sem megy 50-55°C fölé a GPU! Húzva (GPU 950@1,2V) 60°C-nál áll meg a történet
-
válasz
Rocky96X #24551 üzenetére
Fájl / Beállítások / Hardverfigyelés / Naplózás
ott pipáld be a Szenzor értékek naplózása HTML fájlba majd tallózd be hová tegye!
Az induló és leálló folyamatok NE legyek kijelölve!(mert csak bezavarják a naplózást) ezután alul kipipálod miket akarsz naplózni és mehet az OK gomb*************************************************************************************
#24549 Prof jól mondod nem kell 70.e res proci elég egy használt i5-750 28-30.ért! vagy egy használt i7-860 ~35.é! azt meg próbáld ki mikor egy játék 90.% körül tekeri a CPU -t már ott nem tudja rendesen kihajtani a VGA -t
-
h1n1_900
senior tag
válasz
Satan_Claus #24557 üzenetére
A gpu-t le tudná hűteni.
Viszont a vrm részét nem igazán. Zalman VF3000A esetleg. -
h1n1_900
senior tag
válasz
Satan_Claus #24555 üzenetére
Hát valahogy úgy.
Én ezért vettem integrált vga-s lapot -
h1n1_900
senior tag
válasz
Satan_Claus #24552 üzenetére
Cserélni nem hiszem, hogy fogják. Max "javítani"
-
Satan_Claus
őstag
Udv, elkezdett agyament modon kerregni az 5850-emen a hutes, cserelik ezert a kartyat gariban?
-
Rocky96X
tag
válasz
DroiDMester #24543 üzenetére
Ilyen LOG-ot hogy tudok csinálni?
Nekem is ugyan ez a verziós, aktivált AIDA van de nem találom hol kell.
-
cellpeti
nagyúr
Amúgy én se hittem az i3-ban, sokáig CPU-t akartam cserélni, mikor megvettem. De jöttek a játékok, multiztam sokat és rájöttem, hogy amire nekem kell nem kell jobb. Nem megy Ultrán a graf? Nem futok haza sírva, hogy nem megy fullon valami. Leszarom. Kisebb graf -> több fps -> gyorsabb játék -> több és jobb skill.
Ramot is akartam venni(2500,-/2GB DDR3 1333Mhz), de elvetettem egyenlőre, habár...
Meg,ha kisza25 segít lehet elég lesz a VGA is, szóval...
Mielőtt valaki beleveszne, nem azt mondom, hogy nem jó az E szériás C2D, jó, csak az i3-nél nem jobb, főleg a Sandy Bridge-nél.
-
Prof
addikt
válasz
pont azt bizonyítja a logod, hogy nem kell neki erős cpu 40%ban pihen a procid.
Azt oké hogy egy 2 magost akkor kihajt szépen, de mondjuk sztem egy OC-s i3 sandyt se esz meg.
Ergo nem kell 70-ezres proci elég neki egy 25-ezres is. És kalap le a Dice-nak a beta-final közti optimalizálsáért.Ha egy i5-2500k-t 100%-ra kihajtana akkor azt mondanám, hogy erős cpu kell neki.
Nekem 45 alá nem megy min. c2duoval és 60+ average. 1200p
Persze mulitban elfogyna valószínűleg, de ugyse BF3-azom , unalmasak nekem ezek az fps-ek már régóta, kiöregedtem, mind egyforma -
ricshard444
veterán
válasz
Én meg látom a másik monitoron a cpu és a vga kihasználást és eszi a cput ahogy mondod. Sztem nem volt semmi olyan kijelentesed ami miatt visszakene venni az arcodbol
-
válasz
h1n1_900 #24542 üzenetére
BF3 nak nem kell CPU akkor nem nézted meg rendesen a LOG -ot amit csináltam játék alatt!
láthatsz rajta mindent de röviden: 4000 en járt a CPU(HT nélkül) és 60-65.% ra ette a CPU-t! Akkor egy jóval gyengébb CPU simán 80-90.% on van vele! és ugye ez még csak Single Player
arcodból meg visszavehetnél
<=ezzel meg mire céloztál? mert nem mondtam semmi olyasmit sz.tem!
-
h1n1_900
senior tag
válasz
DroiDMester #24539 üzenetére
Nem mi? Nézd meg multiban
BF3-nak egyáltalán nem kell cpu.
arcodból meg visszavehetnél -
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester #24539 üzenetére
Multiba voltál?
11 másik ph taggal?
-
válasz
Remus389 #24526 üzenetére
DIRT3 nem CPU igényes (de na nézel róla teszteket teis láthatod)
de hogy örülj toltam egy friss tesztet (1920*1080@ULTRA beállítás)
Nem igazán számít neki hogy milyen CPU van alatta nálam i7-860@4000MHz HT kikapcsolva! és kb 25-28.% terhelte a procit!
inkább RAGE és BF3 al tesztelj azok szeretik ám kajálni a (sok)CPU magot
-
Alister71
nagyúr
válasz
kisza25 #24531 üzenetére
A BF3 messze nem olyan proci igényes mint ahogy az alfa tesztekből lejött. Nekem egy 400x8-on futó wolf E6600-al meglehetősen jól fut. Egy HD5670-essel normal és high keverékén.
Akkor egy 5850-el bőven megy ultrán is. Persze nálam csak 1440x900 játszik, de a vga ahhoz mérten is lett vásárolva. a kissebb gépemen
kisza25: a HBAO nagyon fogja az fps-t.
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24531 üzenetére
allitsd siman ultrara a grafikat
azt kesz, ne customra, hanem ultrara(asszem 4*AA lesz)
catalystben minden alap, kiveve az orajelek
a proci meg jarjon 3.2 ghz-en, talan akkor lesz olyan eros mint az E5200 3.6 ghz-en(vagy ahogy gondolod)
egyebkent nezzetek meg a prohardveres processorteszteket pl amit linkeltem, ok is 5850-est hasznalnak, es jatekok alatt full hd-ban nincs igazi fps elteres(1-3% elteres neha), akar AMD, akar ketmagos, akar i7...
dirt3-ban sem, metroban sem
-
embe
nagyúr
Ha már tuning? Tudtok mondani egy olyan beállítást, amivel a Sapphire HD5831extreme 800/1000-es gyári jeleit járatni lehet feszemelés nélkül? Tudom ez minden kártyánál egyedi, de mondjuk egy olyat amire azt szokták mondani " jó eséllyel" bírni fogja.
Köszi!Nem szállok be a "mag szám" vitába.
De: Nekem volt E5200 - 3,4-en, és E7300 - 3,5-ön járatva. Most egy X2 555Be van, 3 magosítva. Igaz most 4GHz-en jár, de emelés nélkül is erősebb. Szerintem számít a cache méret. -
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24525 üzenetére
dirt 3 maxon volt 45-50 Fps tehat nem volt tobb opcio
avp detto maxon
na mindegy most bf3-rol volt szo, hogy ott szamitana-e egy negymagos cpu full hd-ban, szerintem kicsit jobb de sokat nem szamit,
a grafikon csaloka hisz gtx 590-rol van szo(ferditesz), 5850 eseten attol meg vga limit van, rakd be a keresobe hogy dirt3 a forumba, kijon hogy a tobbieknek sem volt tobb fps-uk pedig negymagos volt alatta
egyebkent lessetek meg ezt: az i5 650 ketmagos(igaz HT-vel 4, de akkoris joval harmatosabb), es nezzetek meg full hd-ban tok egyformak a procik teljesitmenye
m.prohardver.hu/teszt/intel_sandy_bridge_teszt/jatekok.html
kell ennel tobb bizonyitek? nem 800*600-ba jatszok hogy kijojjon a cpu limit -
kisza25
félisten
válasz
Remus389 #24522 üzenetére
én i7-870-ről váltottam vissza i3-ra és nekem tök mindegy, hogy neked milyen procid van elhiheted,
de mondjuk, ha van neked 50FPS-ed az pont jó, nekem 80 akkor én bekapcsolhatok még pár dolgot amitől szebb lesz a játék és úgy lesz 50
a másik, hogy te VGA limitről beszéltél, ha az lenne rakhatnál alá 16magos procit akkor sem lenne több FPS-ed, de ezek tovább gyorsultak, tehát nem VGA limit van, hanem proci, persze van ahol ez tök mindegy, mert így is megvan a 45-50 FPS, de amelyik játék jobban eszi a CPU-t pl. GTA4, metro 2033 nem mindegy hogy 25FPSed van és onnan esik le még néha vagy 50 és onnan esik le néha, de részemről befejeztem -
Remus389
veterán
válasz
DroiDMester #24523 üzenetére
rendben valoszinu holnaputan, nem vagyok otthon
leirom az orajeleket, a driver verziot, a konfigot a felbontast, a palyat is(itt ugye tisztesseg is kell mert talan van elteres palyankent is)
aztan akinek ugyanugy 5850ese van de valami negymagos alatta meg fog lepodni hogy nem akkora a kulonbseg mint hiszi, sot az is lehet egesz minimalis lesz a vga limit miatt
egyebkent el is kezdheted, gondolom negymagosod van 5850-el, korabbi hsz-omban van egy beallitas ugy futtasd(maximalishoz kozeli), 900/1100 legyen a karesz, a proci pedig 3.2 ghz-en mondjuk(hisz mas architektura)
es azon a sotet palyan
ebbol mar leszurheto valami
-
válasz
Remus389 #24517 üzenetére
egyszerű a történet fogod magad és csinálsz egy ilyen log fájlt te is Aida64 el 30.perc BF3 alatt!
De pontosan ezeket jelöld be log -olásra amik nálam is szerepelnek!és leméred 30 perc alatt mit mutat és megosztod velünk ahogy én! +látjuk mennyi az annyi(mennyire van le terhelve a VGA és CPU)
-
Remus389
veterán
válasz
ricshard444 #24521 üzenetére
nem azt vonom ketsegbe hogy gyorsult, mert ha kihasznalja akkor nyilvan(ha nem vga limit van ami azert ritka full hdban)
azt vonom ketsegbe hogy megeri-e, tehat hiaba gyorsul ha a ketmagos is helytall(ezekben a bizonyos esetekben)
olyat meg nem hallottam hogy valaki panaszkodott volna az E8500-asara hogy szaggatnak a jatekok full hd alatt
hiaba mert ki kulonbseget
a masik pedig egy emberi oldal, ha mar kiadott penzt meg kell magyaraznia maganak hogy igenis megerte (gyorsult)
-
Remus389
veterán
válasz
Bogyó bá' #24518 üzenetére
na ez az a gepem 3-5 eves alkatreszekbol all
tehat nem uj
most felturboztam egy ati 5850-el es egy ips dell monitorral, ennyi
es szepen viszi a legujabb jatekokat is
lehet ha i7es es ddr3 lenne alatta talan kimerheto lenne bizonyos jatekoknal esetekben nemileg tobb fps, de legtobbszor elegendo a wolfi is
-
h1n1_900
senior tag
válasz
DroiDMester #24481 üzenetére
Nana!
Valótlanságot ne állíts kérlek
E5200 is Wolf és az E8400 is. Ahol ez előbbi kevés ott az utóbbi sem lesz sokkal jobb. Clock to clock max 5-10% előnye lesz. -
Remus389
veterán
válasz
ricshard444 #24516 üzenetére
ez OK, csak...
1. lathato hogy a ketmagosok is helytallnak, 50+ fps az mar igen jo, es eleg
2. a ketmagos olcso, kevesebbet fogyaszt
3. azert a legtobb jatek nem ilyen, hogy ennyire szepen kihasznalja a plusz magokat
a dirt3-al kaptam en is kb 45-50 fpst, nem rohantam a boltba negymagosert, sot 5850es lehet nem is gyorsult volna, mert vga limites (mert gyengebb mint a gtx 590)
egy atlagembernek mint nekem boven eleg egy ketmagos, 50 fps-t tud dirt3ban maxon full hdba, nem fogok azert szazezret kiadni hogy 80 legyen az fps
egyebkent nincs cpu limitem, mert visszakeresve dirt 3 benchmarkra 5850-el es i7-el, nem volt tobb 50 fpsnel
nincs igazad, hiaba raksz 5850 ala jobbat
persze az ati 6990 / gtx 590 az mas
-
ricshard444
veterán
válasz
Motion_Blur #24515 üzenetére
Igen az fura csak a 4 mag előnyére probalok ravilagitani
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ricshard444 #24513 üzenetére
Érdekes a sorrend.
2600/2500K-nak simán a 920 és a 750 előtt kéne lennie, de még az 1100T-nek is
-
ricshard444
veterán
válasz
ricshard444 #24513 üzenetére
Es mielott meg belekotnel hogy ez. GTX590s meres ezzel csak azt akartam mondani hogy cpu limited van...
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24508 üzenetére
dirt3 fent van deus ex fent van es ugye a bf3
dirt3-nak van benchmarkja, az annyira jol futott hogy meg a cpu tunningjara se volt szukseg
talan 48 fps-t dobott, de maxon full hdba vga alapon
a minimum meg 42 fps korul
nyakamat nem teszem ra mert nem gep elott ulok
miert akkor ezek szerint egy i7es gep 80 fps atlagot ad? kotve hiszem
van egy alapveto mentalitas elteres koztunk, nekem ha egy jatek jol fut akkor letojom hany fps
pl a avp-nel nem is volt szuksegem semmilyen tunningra mert tok smuth volt, nem is mericskeltem vagy tunningoltam, lattam hogy lefolyik a kepernyorol annyira smuth, hat jatszottam, dirt3 ugyanez
bf3-nal kell tunningolni, hat tunningolok, ennyi, ezert se derult ki eddig mit tud a vga-m, mert alapon is gyors volt hat hanyagoltam a tunningjat mert minek?
-
Majkee84
aktív tag
Javaslom, hogy ne csak az átlag fps-eket nézzétek meg, hanem a minimumot is!
-
Remus389
veterán
válasz
DroiDMester #24507 üzenetére
akkor az 1%-ba pottyantam
mondom sokat nem teszteltem catalyst szerint atment, jatek alatt se volt gond(nem lepett ki, nem fagyott), szerintem ez stabilnak mondhato
ugye csak bf3al probaltam mint mondtam, de megerte hisz szepen gyorsult, illetve visszapakolhattam a motion blurt es az AA-t, es meg igy is mintha smoothabb lett volna
-
Motion_Blur
félisten
Emlékszem amikor lecseréltem az E6300-as procimat X4 965-re, a legtöbb játékban kb. 50%-al nőtt az FPS szám de volt ahol duplájára emelkedett.
Mindez úgy hogy az E6300 alatt is DDR3-as ramok voltak és prémium lap, illetve meg volt rántva 3.6GHz-re. Igaz hogy akkor még csak egy HD 4870-em volt, de 2 magos Intellel olyan bődületes CPU-limitem volt, amit én se hittem volna korábban..
Ezt csak kiegészítésképpen említettem meg a fentiekben leírtakhoz.
-
kisza25
félisten
válasz
Remus389 #24506 üzenetére
nem vagy olyan messze, de mindjárt kezdődik a családi ebéd
majd akkor este összevetjük, milyen játékod van, mert egy játék nem játék
nekem Metro 2033, Alien vs predator, Avatar, dirt2/3, shift 1/2, GTA4, ha valamelyik megvan akkor összenézhetjük mit nyernél egy erősebb procival, biztos beszállnak mások is 4maggal a dologba -
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24505 üzenetére
fenyvesen vagyok epp egy padon galaxy s-rol
nincs bf3-nak benchmarkja?
osszehasonlithatjuk de azonos beallitasokkal, azonos driverrel, azonos vga orajelen(850/1100?),full hdba
nem lesz egetvero kulonbseg a javadra lefogadom, lesz nemi elonyod de nem nagy...
jatekra videokartya ami szamit alapvetoen, foleg full hd-ba
a korites legyen legalabb 2magos es 4 giga ram, de alapvetien nem ezen mulik
a videokareszom veget meg nem talaltam meg, tonkretenni nem szeretnem, megnezem alapfeszen mit tudnak a ramok es a gpu
talan a gpunak adok egy kis egeszseges feszt, szerintem van ebbe egy giga, a ramok is biztosan tobbet tudnak mint 1100
-
kisza25
félisten
válasz
Remus389 #24502 üzenetére
ettől még marad benne FPS rendesen
én balatoni vagyok ugorj be megnézzük mennyit kapok 3Ghz vs 4,5Ghz re húzott procival fullHD high-on, ha nem limitál proci akkor marad az FPS, ha igen akkor megnő
az én HD5850-em 775Mhz alapon 1,181V 880Mhz szóval azért ennyire nem általános a 900Mhz, viszont a RAM megy 1200Mhz-et zokszó nélkül -
Remus389
veterán
asus direct cu 5850, 2011 marciusi gyartasu
alaporajeles tehat nem gyarilag tunningolt
33 ezerert vettem a nyaron
catalystba beallitottam 900/1100 mhz-et, feszkokhoz nem nyultam, azt se tudom hol kell, es meg se kottyant neki, nincs kitesztelve de bf3 eseten nem volt baja es a catalyst orajel ellenorzesen is atment
es ez meg nem az alapfeszes tunning vege, hisz ido hianyaban ezt a 900/1100-at probalgattam csak, majd ha hazaertem megyek feljebb is 920-940
laza
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest