- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Cybertrone #15877 üzenetére
Jobb is így, hogy semmi konkrétum. Így nem fogunk csalódni, mert nincs beígérve semmi....
Azért remélem, hogy nem csak egy ráncfelvarrott 5xxx lesz a 6-os széria....(#15878) M. Andris Te nem tudom mi van veled, te biztos az én hsz-emre akartál válaszolni...
ÉN semmi ilyesmiről nem beszéltem... Tőlem áll a legtávolabb ez a találgatósdi. Az előre jelzéseket, találgatásokat mindig fenntartással kezelem. Jobb szeretem megvárni, amikor megjelenik egy termék, akkor már aránylag valós képet kapunk róla. Ha lecseng a kezdeti őrület, és kezdenek szállingozni a már optimalizált drivrrel készült tesztek, a userek tapasztalatairól szoló írások, akkor lehet 90%-osan képben lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest