Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cybertrone

veterán

válasz HSM #15466 üzenetére

Nézd én megcsináltam afterburnerrel azt hogy magának szabályozza a ventifordulatot ugy ahogy emelkedik a hőmérséklet! Nem azt mondtam hogy max 50%-os ventivel kell tuningolni... Nekem ha 2-d-ben van, és nem csinál semmit 25% a venti, ahogy emelkedik a hőmérséklet pl 40 foknál már 40%, és így tovább, 70 foknál már 100%-on teker rajta a tornádó, ami ugyan nem halk (fülesben jáccom nem érdekel a hangja a vga-nak más ugy sem hallatszik ki viz van a procin, a házban lévő 3 12-es venti meg forog vagy 1200-on), de lazán 65fok alatt tartja...
    Egyszer húztam meg az előbb említett ventibeállításokkal 975/1300 mhz-re és 20 percig furmarkoltam (aszondják ennyi kell) feszt sem emeltem, és láss csodát ugyan elérte a 70fokot de az a furmark kimonitorozás szerint egyes gamekben még a 65fokot sem éri el alapórajelen! Tehát nem olyan forró az, csak nem kell levenni a hűtőnek a fordulatszámát oszt annyi! Akit meg zavar a hang, hát arra most nemtudok mondani semmit :D :R
    Daniford: Ez ugyan az a vga csak van rajta egy asus matrica, nekem giga van azon meg még szürke csíkok is, ne ilyedj meg valahogy a nevüket is kell adni a karihoz :R

Új hozzászólás Aktív témák