Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandju

senior tag

Sziasztok!

ismét visszatérek a problémámmal, amit sajna nem tudok megoldani. pedig annyira nem vagyok laikus...

ami gondom volt/van az atival...win7 64bit

beraktam az új kártyát, friss win install, de nem veszi vissza az órajeleket... powerplay nuku... 400/1000 megy a kártya 2d-ben, alsó lépcső nincs...
    csak a rendszerpartíciót tudtam formázni, gondoltam ez lehet a hiba

erre vettem egy velociraptort (úgyis valami viszonylag gyors rendszervinyót szerettem volna), win reinstall, látszólag minden ok, 157/300...mondom végre megoldódott!

addig amíg rá nem kötöttem hdmi-n tv-t...
    azóta megint 400/1000 alsó lépcső nincs.. hiába húzom ki a hdmi kábelt, nem változik a helyzet...

driver sweeper csökkentett módban driver reinstall, változás nincs...

mondjuk ez még nem is lenne akkora baj ebbe még bele is tudnék törődni...

DE az egyetlen játék amivel játszok a pes2010 ami tudottan nem túl gépigényes... játék közben össze vissza váltogatja szerencsétlen kártya az órajeleket 725/1000 és 400/1000 között terheléstől függően, aztán szaggat, mint az állat... :W

10.8 as drivert feltettem, mindenki másnál húzott karival nem megy a powerplay, láss csodát, nálam megy... hiába rántom meg a gpu órajelét, terheletlen állapotban visszaveszi az órajeleket 400/1000-re... :F ami ugyebár a kedvenc játékomban nem túl nyerő...

szívesen veszek minden észrevételt, tanácsot, esetleg valami megoldást, hogy játék közben ne "ugráljanak" az órajelek...

Új hozzászólás Aktív témák