Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
ismét visszatérek a problémámmal, amit sajna nem tudok megoldani. pedig annyira nem vagyok laikus...
ami gondom volt/van az atival...win7 64bit
beraktam az új kártyát, friss win install, de nem veszi vissza az órajeleket... powerplay nuku... 400/1000 megy a kártya 2d-ben, alsó lépcső nincs...
csak a rendszerpartíciót tudtam formázni, gondoltam ez lehet a hibaerre vettem egy velociraptort (úgyis valami viszonylag gyors rendszervinyót szerettem volna), win reinstall, látszólag minden ok, 157/300...mondom végre megoldódott!
addig amíg rá nem kötöttem hdmi-n tv-t...
azóta megint 400/1000 alsó lépcső nincs.. hiába húzom ki a hdmi kábelt, nem változik a helyzet...driver sweeper csökkentett módban driver reinstall, változás nincs...
mondjuk ez még nem is lenne akkora baj ebbe még bele is tudnék törődni...
DE az egyetlen játék amivel játszok a pes2010 ami tudottan nem túl gépigényes... játék közben össze vissza váltogatja szerencsétlen kártya az órajeleket 725/1000 és 400/1000 között terheléstől függően, aztán szaggat, mint az állat...
10.8 as drivert feltettem, mindenki másnál húzott karival nem megy a powerplay, láss csodát, nálam megy... hiába rántom meg a gpu órajelét, terheletlen állapotban visszaveszi az órajeleket 400/1000-re...
ami ugyebár a kedvenc játékomban nem túl nyerő...
szívesen veszek minden észrevételt, tanácsot, esetleg valami megoldást, hogy játék közben ne "ugráljanak" az órajelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest