Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
mandju
üzenetére
850/1200-on darabokra szedi
! Alapon is 725/1000 is lényegesen erősebb a 768Mb-nál az 1G tudja megközelíteni/szorongatni a "tuningmentes" 5850-et. Sárpac kollégának volt dolga mindkettővel (5830/460-768) esetleg kérdezz rá nála. [link](#15497) miresz: Tőlem a Sapphire 5830 kap ajánlatot. Azzal volt dolga több fórumtársnak is itt a topicban.
-
HSM
félisten
válasz
mandju
üzenetére
Tedd fel az Afterburnert-t, a config file-ában írd át az unofficial overclocking opció értékét 0-ról 1-re, és onnantól kezdve, ha 1Mhz-et is tuningolsz a karin, máris fixen azon marad.

Így talán még 2D-s profilt is tudsz csinálni, bár nem emlékszem, meddig lehet így visszavenni az órajelet.
(#15467) mandju: Nekem mikor GTX260-am volt, akkor pont olyan driverek jöttek ki, amiben nem működött az energiatakarékosság...
-
Zoo123
senior tag
válasz
mandju
üzenetére
Ne szivasd magad, használj régebbi drivert, Nálam 10.5 hotfix-el bezárólag mind remekül működött.
Az újabb driverekkel, nem te vagy az egyetlen aki szív....
De ha játék közben vissza-vissza veszegeti az órajelet arra megoldás ha AMD GPU Clock Tool-al, vagy MSI Afterburnerrel belövöd egy fix órajelre, akkor nem fogja a powerplay birizgálni.

-
kasa85
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Értem akkor passz mert nálam amiket írtam ezek voltak a megoldások.Esetleg a gyártójától szed le a Drivert a karihoz MsiAffb ezt ne telepítsd csak az alaplap,és a karid driverét ha így tesztelted kapásból az órajeleket akkor szerintem más lesz itt a gond.Lehet a Biosba írta be magát tévesen mert úgy tudom az 10.X öt vagy a hat csinált ilyeneket.Nálam egyszer ha jól emlékszem ugyanezt a hibát a 10.5Beta csinálta.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Hát elhiszem, hogy nem hagy nyugodni engem is majdnem megölt az ideg amikor a 10.4-es driver után bevezették azt a hülyeséget, hogy ha tuningol az ember akkor nicsen rendes PowerPlay, én ezért használtam mindíg 10.3a driver és nagyon jó volt, szerintem ez volt a legjobb driver a 10.7-ig, a 10.8-at már nem próbáltam.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Hát ha NV kari után csak betetted az új Ait karit akkor nem kell azon meghökkenni, hogy nincsen minden rendben, ugyanezt eljátsza a Ati-ról NV-re cserénél is a Oprendszer, új karinál új win aztán tuti nem lesz gondod, nem kell mindent az Ati driverekre fogni, én úgy tettem be a gépbe annó az új 5870-et, hogy szűz win7 volt a gépen és semmilyen driver gondom nem volt, rendesen ment a PowerPlay stb.....
Tudom milyen az amikor újra kell rakni a win-t, nem tart olyan sokáig, de mégsincs a francnak se kedve újra rakni
, most nekem is csinál néha hülyeségeket, hogy leváltottam a 5870-et egy 9800GTX+-re és nemraktam újra a win-t(mert lusta voltam
). -
kasa85
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Rendben.Ha esetleg nem menne mindenféleképpen Format C:máskülönben mindig így fog menni akármilyen driverral a kártyád.Ezért is írtam többek között még régebben mi a fenének kellet az Atinak ezt megbonyolítani mikor még búgózik is a tuning hatására,és valami szinten beragad ez az egész
Ilyen problémával nem szembesültem mikor tuning hatására normálisan vissza állt a normális 2D helyzetbe még a jó öreg 10.3- 10.4esnéll
-
kasa85
őstag
válasz
mandju
üzenetére
Hali.Nekem is csinált 2-szer ilyet.Töröltem a Ati drivert + a MSIAfterburnert.Csökkentet mód Driwer Sweeper 2.1 Ati Cat törlése restart.Utána CCleaner,Windows könyvtárakból ki törölni a hátralévő profilokat,megint CCleaner,újra indít,friss driver felrak,és ha szerencséd van megy, nekem így sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi