Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tool
tag
válasz
DeSanto
üzenetére
Szerintem is nagyon jó kártya ez a HD5870. De sajnos elmúltak azok a régi szép idők - mind ATI, mind NVidia fronton -, amikor egy új generációs kártya lényegesen nagyobb teljesítményt nyújtott elődjénél. A 4890 vs. 5870 30-40%-os különbsége nem nagy szám. Én nem örülök a CF/SLI/duplamagos spéci táp és alaplapigényes megoldások elterjedésének. Inkább lennének korrektebb teljesítményű egymagos megoldások, de nincs mit tenni, nem lesznek.
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto
üzenetére
Speciel én nem vártam az 5870-től, hogy magas lóról szemlélje a GTX295-öt. Azonban így sok helyen megközelíti, néhol le is előzi, mindezt úgy, hogy a driverek még nyilvánvalóan nincsenek halálra optimalizálva, és a DX11 (ami az egész kártya lényege) még előttünk van. Aztán hogy ott mit produkál, majd meglátjuk, de szvsz a Dirt2 lesz az első játék, ahol végre megtudhatjuk, mekkora is igazándiból az előrelépés az előző generációhoz képest.
-
Pala
veterán
válasz
DeSanto
üzenetére
Utólag írom: nem kötözködésnek szántam.

Csak utánajártam gyorsan, mert kíváncsivá tett a dolog, és az emlékeim alapján úgy rémlett, hogy a 8800GTX grafikonjai általában messze túlnyúltak a többi versenyzőn.
Ilyet azóta sem láttam.De tudom, nem ez volt a mondandód lényege, csak hát írtad, hogy az SLI akkoriban még korántsem volt ilyen hatékony; nos, szerintem pont emiatt volt ilyen nagy előnye a GTX-nek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ilyet azóta sem láttam.
Mert teljesítményben egálban vannak.