Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LackoMester #1303 üzenetére
Ennek ellentmond, hogy az USA-ban vagy egy árban adják az összeset, vagy csak minimális a különbség. A Neweggen pl. a HIS és a Diamond $5-ral drágább az összes többinél.
-
törölt tag
válasz
cowboy_bebop #1281 üzenetére
Ezért kell ASUS-t venni, az 92K a nagykerben. Kis vérszívó... rögtön kevesebbet keres rajta.
Amúgy szerintem nem hazai nagykerből szerzi. Akkor nem lennének ilyen egységesek az árak.
-
törölt tag
Igen, emlékszem a Powerplay-jel kapcsolatban olvastam a logoutos cikked is, az volt az utolsó csepp, így végül nem vettem kártyát. Már a CPU tuningra is nehezen veszem rá magam, nemhogy ilyen ATT-vel való bütykölésre. Viszont az újakról az eddigi tesztek azt írták, hogy terheletlenül alig fogyasztanak és kussban vannak. Hiszek nekik. Lehet, hogy csak tapasztalatlan vagyok és naív.
Remélem hamarosan lesznek itt tulajok és leírják a véleményüket.theniel:
Erre a kérdésre mindenki mást fog válaszolni, mert mindenkinek egy kicsit más a fontos, ill. máshogy látja a dolgokat.
-
törölt tag
Na ezzel van a probléma, mikor hárman leírják, hogy az elfuserált driver a múltban gyökrező tévhit, majd egy tulaj, vagy volt tulaj homlokegyenest rácáfol. Most aztán tudd hová tenni a dolgot.
A Powerplay már frankón működik. Jómagam ennek sokkal inkább örülök, mint a DX11-nek. Előbbi előnyeit rendszeresen tapasztalni, utóbbiét, hát, attól függ kit milyen játékok érdekelnek.
-
-
törölt tag
válasz
sniper elite #691 üzenetére
Pedig nem haragudna meg az a 975.
Olvass utána, hogyan skálázódnak a GPU-k, mert a hozzáértők egyöntetűen azt írják, ahogy növekszik a számuk, egyre csökken a hatékonyság.
A válaszidőről is diskuráltak, hogy 3-4 GPU esetén már zavaró mértéket ölt. Sajnos pontosabban nem emlékszem, mert engem más érdekel a kártyákkal kapcsolatban, neked viszont érdemes lenne körülnézned a témában.
Szerintem két kártyával járnál a legjobban.
Más - most, hogy zárták a találgatós topicot, hol lehet pletykát olvasni az 5770-ről? Mármint a lapcsaládon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Formula-1
- Viccrovat
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Tremere klánra fókuszál a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetese
- Projektor topic
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest