Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Ezt eddig értem is...
3.2 Ghz üzemelő Quad 6600 os 1 napos prime stabil nem legedik túl... minden komponens a gépemben stabilan van beállítva... ehhez jön a videó kártya ami 850/4800 mhz üzemel...
Szépen fut minden program, hiba nélkül.. full hd ban... felraktam a kártyát 900/5000 mhz...és mindenhol hiba mégse...
Nem egyértelmű hogy a kártya instabil hiszen csak a kártyát állítgattam!?
Bár az lehet hogy valamelyik húzó programmal összeveszik a gép, ezért ír hiba mégé-t* játék alatt.. -
Dj Dekko!
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Ezt értem. De ha 800/4800 on használom a videó kártyát akkor semmi hiba, még 860/4900 on se hibázik...
Viszont ha fentebb rakom 900/5000 (mert a furmark szerint atom stabil) megbolondul az összes VGA igényes játék... és nem nyúlok a procihoz se a ramhoz...
100% hogy a Furmark valahogy máshogy teszteli a kártyát...
úgy hogy végül is most nem nem furmarkal fogom tesztelni a kártyám órajeleit hanem GTA 4 avagy Crysis... úgy érzem sokkal jobban megbombázzák a kártyát számításokkal mint a furmark... -
katt777
félisten
A józanabbik eszem ezt súgja, az 5870 ára meg az ellenkezőjét...

negro: 2 együtt ebből a III. oszt. kínai műanyagjátékból még rondább, mint 1 egyedül...

audi100td: Majd január-februárban lesz talán normális ára, ahogy szokott volt lenni. Addigra még az is elképzelhető, hogy jó drivert is írnak hozzá.
-
FragMaster
addikt
Ha az nvidia nem villant semmit (amit azért kétlek, de ki tudja) akkor előbb utóbb azért árat kell csökkentenie és a versenyképesség érdekében az atinak is kell.
Na meg úgy is jönnek a kellemesebb árú előzetes infok szerint jó sebességet ígérő 5700-ak.
A 4000-es atikon kívül minden drágán rajtolt, nem tudom mi ez az agónia hirtelen. Bár bevallom sült pulyka után tényleg szar a puliszka újra
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi