Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz szasanyi #10551 üzenetére
Szerintem is elég egy jófajta 450-500w-os táp. De én a tápvásárlással úgy vagyok, hogy ha már egyszer veszek, akkor olyat, amit nem kell 1 év után kicserélni, mert nem lesz elég. Úgyhogy én vennék valami fasza 600-650W-os darabot(vagy erősebbet ), és az kihúzza egy jódarabig.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
Giot
addikt
válasz szasanyi #14142 üzenetére
Szerintem is érdemes kicsit várni. Kijött a GTX460 tesztek alapján elég jól sikerült. (Bár majd a PH-ás teszt lesz a mérvadó számomra) Na de ha tényleg ezen az áron fog érkezni kicsit talán letöri az ATi árait és az 5850 is visszaesik 60e ft környékére.
(#14141) CptMisi: Én úgy tudom az ajánlott 650w, persze egy jobb minőségből biztos elég egy 600wattos .
-
troland26
őstag
válasz szasanyi #19066 üzenetére
Nos az egyiket én kaparintottam meg . Azt kell mondjam , hogy a venti probléma itt is meg van . A gép bekapcsolásakor halk a rendszer aztán ahogy a win tölteni kezd felpörög majd úgy is marad..pedig nincs terhelés alatt . Egyébként a kártya nem rossz , 35 C környékén van a gpu és terhelve sem kúszik 55 C fölé . Viszont ez a venti probléma zavaró ...( sokat gondolkodtam , hogy passzív vga-t veszek mert zavar a hangos venti erre tessék )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest