Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
csucsu21
üzenetére
Very nice!

Viszont azt nem vágom, hogy van jelentősége a 2Gb ramnak? Nem inkább a memória sávszélességre kellene rágyúrni egy picit?
Nekem volt egy olyan gondom armed assaultban (5870-nel is), hogy néha lassan töltötte be a textúrákat a játék... Egy - egy objektumnak több textúrája van - van ami részletesebb és van ami nem annyira. Gondolom, hogy távolság függően tölti be a játék a megfelelőbbet. Csak néha a közelebbi objektumokra is csak a távolabbi, egyszerűbb textúrák jelennek meg és csak 2-3 mp után a részletesebb...
Nem értek hozzá, hogy működik, de nincs tippetek, hogy ezt a vga-n belül mi okozhatja? Ha egyáltalán a vga a hibás...
Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy itt lenne esetleg létjogosultsága a 2Gb ramnak?Köszönöm
-
Zoo123
senior tag
válasz
csucsu21
üzenetére
"DE AKKOR EZ A TÁP BIZTOS ELÉG HOZZÁ?"
Elég, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor inkább Corsair 650TX-et veszel, ugyanannyiba kerül, csak a 12V-os ágon -ami manapság egyre fontosabb- 624W-ot ad le, szemben a ColerMaster 480W-ot.
Az a plusz 144W később még jól jöhet!

Itt van egy prohardver teszt: Link
És most az ára is kedvező: Link
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
csucsu21
üzenetére
Mennyiért veszed a karit "MSI R5830", csak mert itt az apróban ma is láttam 5850-et 59k-ért(még használtan is fényévekkel jobban jársz vele, egy ilyen konfighoz jobban passzolna!
)Amúgy egy 550-650-es tápban gondolkodj, mert ha netalántán veszel még egy karit majd vagy váltasz Fermire(GTX470/480) akkor elkélhet.
-
Scholes9
nagyúr
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
csucsu21
üzenetére
Általában a 4890 jobb, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy a 5-ös széria mostanában nagyon sokat javult teljesítményben a drivereknek köszönhetően akkor már mindjárt nem olyan egyszerű a helyzet, meg a 4890 nem támogatja a Dx11-et és a powerplay-t(energia gazdálkodást) sem, úgyhogy én a helyedben 5830-at venném, persze csak abban az esetben ha a két kari ára között nincsen nagy difi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS RTX 2080 TURBO
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, én is úgy voltam, hogy 5850-et veszek csak jött egy nagyon jó ajánlat és így lett 5870-em, de az 5830-at semmiképpen nem ajánlom.