- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ry0K3N #102915 üzenetére
"nem volt a 95 egy jó év Amigásnak lenni."
Már 92-ben sem, az A1200 is csalódást keltő volt. AA helyett AGA, csak egy 14MHz-es 68020, a hang sem fejlődött...
De ettől SB Próig bezárólag mindent ki lehetett röhögni. A GUS már más vonal volt és az SB16 idejére a PC kigyúrta magát prociból annyira, hogy ha már nem ment ésszel, akkor megoldotta izomból.
De amikre célzol az felér a Sátnái versekkel...
PMoon: Igen. Ha pontosítod kérdésed, akkor örömmel segítek. Sajnos a sok neolog PC-s cucc között elvesznek a 8 bites témák.
-
-
válasz
Ry0K3N #102910 üzenetére
Nálam elég sok van, ami működőként érkezett, az jó, igaz régen voltak bekapcsolva. 1 van ami már érkezéskor sem pörgött fel. Illetve nem laposMaxtor, hanem normál magasból 120GB- os, amit nemrég kapcsoltam be 4 év után, de prímán megy. Rajta az akkori Win98, be is bootolt szépen, hama-gyorsan megdöntöttem vele a V2SLI világrekordokat.
-
válasz
Ry0K3N #102826 üzenetére
Szerintem ez azért lehetett ez az általános rossz vélemény, mert az SB lefedte az igényeket a legegyszerűbbtől a fullextrás drága modellekig. Átlag halandó, pl. én, meg persze csak az olcsó modelleket tapasztalhatta meg. Míg GUS-ból volt a GUS és kész
Ott adott volt a minőség.
Plusz az SB vonalon ott voltak a kezdetek is, a 80-as évek vége. Akkor még fel sem merül az igény a hifi minőségre. Ezek mind adtak neki egy rossz hírnevet.
Ráadásul hozzánk késve érkezett minden. 92-ben a PC-klubban még egy Sound Blaster 1.5 képviselte a PC hang minőséget. (valaki felröhög Amiga oldalon)
A gépek sem voltak még elég erősek, hogy támogassák szoftveresen.
Még az MOD lejátszáshoz is kellett egy 40MHz-es 386-os a 44kHz-hez. Ehhez egy 20MHz-es 286 már kevés volt.
Az első SB Pro-k is nevetségesek voltak. Csak 22kHz-et tudtak sztereóban.Már a Pentium érában, az SB16-ok első jelenése irányt mutatott, de állítólag még mindig nem volt tökéletes.
Nekem már csak Retroban lett szerencsém egy CT2290-el, ami már második generációs, és felső kategóriás kártya.
Ezen a kártyán a DAC már jó minőségű, zajmentes. Egy GUS mellett
használom, nagyjából egykorúak lehetnek.
Éppen tegnap döngettem meg egy kicsit. Van rajta egy 4 Megás Waveblaster, Yamaha DB50XG klón is.
Brutális a Doom ezen. Nyugodtan meg lehet küldeni a hangerőt
De nálam az OPL2/OPL3 FM is "uber alles" pl. egy Dune 1 vagy 2 alatt.
Akkora élmények mint GUS-os a korabeli demók ... mondjuk egy Balancedet meghallgatni eredetiben GUS-on ... jó, az lehet hogy durvább. (Youtube kb annyira adja vissza, mint egy VR-os tartalmat)Na de pl. erre a nálam lévő SB16 modellre, így kimaxolva, JustVidmenesen azt mondanám hogy "hát ez nem is olyan sz@r", még a GUS mellett sem.
Érdekes olvasmány a témában a DOS Days cikke, ahol rengeteg modellről írnak véleményt.Személy szerint a 95 utáni GUS modellekkel sem voltam megelégedve. A PnP és az ACE az sehol nem volt már minőségben az eredeti GUS/GUSMax-hoz képest.
-
Pista0001
addikt
-
-
válasz
Ry0K3N #101632 üzenetére
Vagy bármi máshoz. Z80-ra alapozott MC-ből is volt dögivel. Pl. egy autó vezérléséhez bőven elég. Ha belegondoltok, akkor 6000-es fordulatszámon egy 4 hengeres motornál 5ms van két henger gyújtása között. Ha fut mondjuk 20 MHz-en, akkor bőven meg tudja oldani a gyújtás és befecskendezés számolgatását.
-
-
ityam
őstag
válasz
Ry0K3N #101618 üzenetére
A7A133 alaplapról sem hallottam vagy ~20 éve, amikor is megjelent. Nagyon elfeledet chipset. Szívesen birtokolnék én is egy ilyet hogy kipróbáljam.
ALIból p1 es chipset ami rémlett előtte.(Asus P5AB talán?) de p2-p3 sem rémlik nekem. Fura is egy socket A-hoz hogy létezik egyáltalán. Mi volt nekik p2-3 érában? vagy slotAjuk volt esetleg népszerű? bár az se volt hosszú életű.Miből éltek eddig? -
laci1128
tag
válasz
Ry0K3N #101374 üzenetére
Ha erről a modern NFS3 patchről van szó (ezt linkelte DarthSun is a #101375 hszben), akkor több verziót célzó (D3D5, 6, 7 és 8), patchelt D3D rendererek vannak hozzá, amik a korábbi Glide exkluzív effekteket is tartalmazzák. Emellett természetesen az nGlide és a dgVoodoo Glide wrapperek is támogatottak. Az eredeti 3DSetup szerencsére ehhez a verzióhoz nem szükséges, az eredeti játékkal ellentétben már nem a registryből szedi a patchelt verzió a beállításokat, hanem egy konfig fájlban tudod meghatározni melyik renderert használja.
Az Unrealhez pedig elérhető akár D3D10-es renderer is. Az UT99-hez pedig létezik modern, működő OpenGL és D3D9-es is. Unreal Tournamenttel próbáltam mindegyiket, modern Windowsokon (10 x64) viszonylag modern grafikus kártyákkal (DX10 és 11, mindhárom elterjedt gyártótól) csak így tudtam megfelelő sebességgel (nem volt játszhatatlanul túl gyors a magas FPS ellenére sem) futtatni az UT99-et.
-
válasz
Ry0K3N #101374 üzenetére
Elképzelhető, mélyebben nem vizslattam. A menüjében a grafikánál nem lehet választani API- t, csak ilyen részletes low-high kapcsolók, meg advanced izék vannak, azokat mind maxra pakoltam, a felbontást meg FHD- ra.
U1 Win10 alatt lehet hogy indul, azt nem próbáltam, csak az említett 11 alatt, bár ami megy 10 alatt, menni szokott 11 alatt is, de lehet hogy van kivétel.
-
Pikari
veterán
válasz
Ry0K3N #101342 üzenetére
Csak a 8800GT-t ismerem ezek közül, az nem szokott megdögleni. Valószínűleg a 9600 és a 9800 is ugyanennek a chipnek a különféle variációja, bár hozzá kell tenni, 9800 közül már rengeteg sok teljesen döglött kártyát találtam. A 8800 GT-kkel mindenesetre nem szokott baj lenni, amennyiben a hűtés rendben van.
-
válasz
Ry0K3N #101335 üzenetére
- emTek gyártmány.
Kár hogy nincs meg a doboza, szép. Unboxing fotókkal.
Játéktesztek.szerk : Úgy néz ki Koreai cég.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Ry0K3N #101352 üzenetére
És még variálnom sem kellett nagyon, ez egy Gigabyte 9600GT, gyárilag Zalman hűtős, és van a honlapján hozzá egy kis segédprogi (Gamer HUD), amivel lehet kalibrálni a GPU/VRAM/Shader órajeleket.
Van egy Gigabyte 6600GT-m, annál is működik, retro bench-hez ezzel húztam meg pár teszt erejéig (it persze még nincs shader clk).
Nem Gigabyte VGA-val viszont nem állt szóba a kis progi, gondolom belenéz a VBIOS-ba. -
jokeph
nagyúr
válasz
Ry0K3N #101342 üzenetére
A legerősebb 9600Gt nekem is csinálja, nem kizárt hogy előttem volt kínálva rendesen.
Elvettem a shader clockból 100 MHZ-et és hibátlan lett, a többi gyengébb 9600GT-m makulátlan.
Meg azért is kedvelem a 9600GT-t, mert van hozzá akár W10x64-es driver iss (igaz, hogy vagy 8 éves, de legalább nem tudják elrontani). -
válasz
Ry0K3N #101335 üzenetére
Igen, teccik is nagyon, meg zabál is rendesen
Kössz a linket, nem is kerestem/találtam meg így, valamint én sem tudom miféle márka a HV, megpróbálok rákeresni, ha létezik valami infó.
A matricák voltak kicsit elengedve rajta, de megoldottam, enyhén rokokó alakra hoztam a drágaszágot
Jó hát én abból a hardwareből dolgozok amit találok : legtöbbször én is, ez az eset is mutatja, bár mára már feltörtem a nyomor kategóriából a szegénybe, jópár cuccot tudtam vásárolni is. Előtte viszont sok jött ingyen és baráti áron. -
jokeph
nagyúr
válasz
Ry0K3N #101299 üzenetére
A 750/750Ti mondjuk nyerő páros, elég erős mindenhez már, és ha szempont - van DSUB csati is.
Olcsóbban ott van még a 9600GT, (2-4e, többet nem ér a 750Ti 8e-es árához mérten, csak ha pont ilyen kell) ami az egyik kedvenc favorit régi kártyám, persze ebből sokféle variáns készült, elég széles telejesítmény különbségekkel.
Nekem Zotac GTX 960-am van, 2 ventis, elég kompakt méretben, egy 8 pin-es segédtápot igényel.GTX 960-al ezeket próbáltam: W3+TFT, COD1/UO/2, StarCraft1+BW, RTCW meg egy sereg apró game-t (PopCap címek, pl. Bejeweled2 blitz, Plants vs Zombies, stb).
-
válasz
Ry0K3N #101310 üzenetére
A GTX770 nekem ajándékba jött, egyenesen a Királyságból, házhozszállítással, több más értékes cuccal együtt. Tisztára újszerű, most is arról vagyok, remekül átfedi a gépen levő XP/Win10- et. YT videók még 4k- ban is...Megvenni más, még azért kérnek érte lóvét.
A 99% szerintem azért sok - könnyen lehet, mert nálam viszonylag kisebb a kedvelt repertoár.
ha az alaplapot cseszi szét a feszültség nem gond nálam, majd kukázok másik 755-ös lapot : én azért szomorú lennék ha bármi miatt megpusztulna a P45 lapom, meg még az Asrock is, a rev2- es abból is már viszonylag ritka.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Ry0K3N #101275 üzenetére
Jól teszed, és szerintem a 750Ti-re is jó csere lesz, pláne, hogy a 2GB VRam mindennek is elég lesz ami még egy C2D-n elindul.
Én esetleg a 4th gen I3-ast fognám be ilyenre, Win alatt a 16GB RAMból lehetne 2-4GB-t csinálni, egyik magot letiltani és akkor HT-s (nyilván az si kikapsolható) rendszer lenne, egyedül a GTX960 túl új bele, de azt meg ki tudom cserélni a HD6850-re -
válasz
Ry0K3N #101275 üzenetére
A nem kell neki tápcsati az hátrány, ha a lap slotjából zabálja csak, az problémákat okozhat, meg nem is egészséges. GTX1650- re is építettek ilyen elfajultakat, de tudjuk hogy ahhoz is kell a +táp egyértelműen, sikerült is szerválnom tápcsatist a rengeteg gagyi táp nélküli közül.
-
-
válasz
Ry0K3N #100109 üzenetére
Nem drága, az már nagyon olcsó, Maxellt szoktam venni, 80Ft darabja, mondjuk a Verbatim drágább, de itt válogathatsz, Szlovák bolt, csak nálunk drága minden, máshol lehet olcsót találni, megbízható, már sokszor rendeltem tőlük mindenféle cucott.
BD-R 25gigás, 300Ft darabja, az 50gigás is esett, de azért az még elég drága, 1148Ft/db, nem éri meg, inkább a 25- ös.Pendriveok viszont emelkednek, decemberben még 1 karton Maxellt, 32GB(10 db) 14k HuF- ért vettem, már nem is látok kartonnal, az 1 darabosok drágábbak. Az 1TB penSSD is több mint 5k- val lett drágább
, meg mindenféle SSD feljebb, ez valami újévi ajándék áremelés
.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Ry0K3N #98793 üzenetére
Nincs és nem is volt/lesz soha.
A P4 alapból jóval gyengébb és ddr2 mellett is mindig lassabb, csak egyes játékokhoz előnyösebb, de pont ezért S478-as NW P4-el érdemes retró gépet építeni, ami gyárilag támogat Win98SE-t és XP-t is, 2004/2005-ig elég az ereje 1GB rammal, a többire ott a Core 2 Duo. -
Czo
addikt
válasz
Ry0K3N #96300 üzenetére
Marmint, mit nem? Ha adott affinityvel akarod inditani az appot, akkor arra az a megoldas, hogy eleve ugy inditod el, tehat modositod a shortcutot, vagy csinalsz egy shortcutot. Ez mukodik kb NT4 ota, betonbiztosan elinditja az adott binarist, azzal az affinityvel, amit beallitottal. Gond max ott lehet, hogy rossz binarisra allitod be. Pl. mert amit elinditottal, az csak egy launcher es az inditja el a jatekot valojaban (de ez ugye nem allitja be az affinityt). Azaz, tenylegesen azt kell elinditanod, ami maga a jatek.
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Ry0K3N #95016 üzenetére
Erről az a klasszikus story jut eszembe, mikor sok-sok éve az akkori barátőmnek behalt a winyója (talán 2016). Mivel egyikünket sem vetette fel a pénz akkoriban, egy használt (asszem 500GB-os) HDD mellett tettük le a voksunkat a közeli PC bontóból. Mikor hazavittük a HDD-t, és beszereltünk, teljesen meglepődtük, hogy egy élő Win7 bebootolt róla. De a döbbenet nem itt volt igazán, hanem hogy telis tele volt céges adatokkal, de konkrétan olyan szinten, hogy weboldalakra user és pass amit a cég használ, a cég weboldalához admin jelszó stb, számlák, rendelések stb. Minden beleírva fileokba, (árulkodó filenevekkel) sehol semmi jelszó vagy titkosítás.
Az igazán meglepő az volt, hogy sem a cég rendszergazdája nem vette a fáradtságot, hogy leformázza a HDD-t, mielőtt leadja bontóba... de ezekszerint a bontóban sem lehett túlságosan alapos a tesztelés, hogy ott sem jutottak el addig, hogy legalább leformázzák.
Először arra gondoltam, hogy megkeressük a céget és elmondjuk mi történt, de aztán arra jutottam, hogy ebből a scenarióból sokkal könnyebb bajba kerülni, mint bármiféle előnyhöz jutni, így pár perc hezitálás után kapott egy formatot, meg egy új Windowst és a probléma megvolt oldva. -
fatpingvin
addikt
válasz
Ry0K3N #94991 üzenetére
ó nem is egyszer... hol is kezdjem
láttam már igen vad dolgokat másodkezes vinyókból. most már az a bevett gyakorlatom hogy meg se nézem mi volt rajta, azonnal első mozdulat nullákkal teleírni.
nem akarom tudni mi volt rajtuk. bár a legerősebb eddig az a secondhand SAS vinyó volt amiről konkrétan bebootolt egy ubuntu szerver rajta apaccsal és ami még durvább a hozzá tartozó adatbázis egy részével együtt. mdadm rinyált hogy nem találja a tükör második felétezután szoktam hozzá hogy hotplug és rögtön nullákkal teleírás
-
válasz
Ry0K3N #94995 üzenetére
Nem is emlékszem, vagyis anno sokat hallottam hogy melyik gyártói teszt, mennyire volt megbízható, de nem is tartom nyilván. Azt szoktam mondani hogy leginkább arra vagyok kíváncsi, mit produkál a saját tesztpadomon. Valamint a PH tesztekre, és az itteni kollégák tesztjeire.
-
-
arn
félisten
válasz
Ry0K3N #93940 üzenetére
Ezt a hulyeseget… maga az od ugyanaz volt, mint maga az oem proci 486nal, csak a dx4 kapott egy vrmet. Onnantol meg attol fugg mibe teszed, pl vehettel ugyanolyan gepet dx4 helyett sxel. Az egesz teszt azt sugallja, hogy processzorok kozott van kulonbseg, pedig csak a korites mas.
-
Czo
addikt
válasz
Ry0K3N #93832 üzenetére
A disken elvo registryt szerintem meg tudod nyitni masik gepen, majd a HKLM resz alatt meg lehet talalni a telepitett driverek nyomait, de szeirntem onnan nem fogod megtudni, hogy ezek kozul mi az, ami tenyleg hasznalva is volt. De ugyonezt kb meg lehet nezni ugy is, ha megnezed a filerendszert es driver nyomokat keresel. nVidiat, ATI-t, stb.
Amig indul a gep, addig a BIOS/BIOS Extensionok kezelik a blokk eszkozoket. Ha olyan az oprendszer (pl DOS, Windows 3.0), akkor ez vegig igy is marad. Ha viszont masmilyen az oprendszer (pl Win3.1, Win95, Linux, NT), akkor az elindulasi folyamat kozben a megfelelo illesztesek betoltese utan, mar nem (mindenre!, mert a 3.1-meg elegge kevert joszag) hasznalja a BIOS hivasokat, tehat onnantol az operacios rendszer szamit.
A 120 szerintem biztonsagosan megy a lapnak, mert abban az idoben jott kb a 28 bites LBA-t levalto, ma is hasznalt 48 bites cimzes (2^28*512 ~= 128 GByte).
-
-
arn
félisten
válasz
Ry0K3N #92879 üzenetére
Pcnel mi az, hogy authentic?
ket egyformat is nehez volt talalni.
Kicsit erteni kellett hozza, de szinte mind ment a korabeli hweken. Igazabol sokkal jobb fokmero a sok demo a gepek kompatibilitasanal tesztelesere, mint a jatekok, mert ezeket nem teszteltek agyon, max megneztek a haver gepen is, es jobban feszegettek a hatarokat. Ha egy gepet epitek, alap, hogy a kedvenc demok rendesen fussanak.
Amikor a csatornamra demokat rogzitettem, vmelyikhez kellett masik vga pl, de ez ritka eset. [link]
-
-
-
-
válasz
Ry0K3N #92749 üzenetére
Voodoo2SLI a P-III- ban.
PIII- 750-->1000- ig nőtt a 3DMark pont. Valahol a Socket462- nél van a max V2 és V2SLI- vel is, avval tartják a világcsúcsot. Azért nemsokára megnézem C2D- val is hogy mit mutat, bár régóta tervezem, de egyrészt belustultam, másrészt nemigen sietek, mivel az ilyen overkill témáim elég kevés emberkét érdekelnek, tehát nincs sok értelme, esetleg ha combos eredményt kapnék, akkor csak a Magyar tartja csúcsot effektus miatt....A Commanche 3- at nem teszteltem, FPS kedvelő vagyok, az FPS- hez kell a legtöbb FPS...szoktam mondani.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Ry0K3N #92489 üzenetére
Persze, meg a processzor a legkevésbé valószínű gyanúsított, de tizenéves darabok, és azok is elromolhatnak azért (főleg, hogy roppant bonyolult felépítésű már egy C2D is ... )
Amúgy én is gondolkodok valami E8600 körüli CPU beszerzésén, mert volt egy de azt eladtam egy havernak nemrég, aki mai napig C2D-t használ napira (előtte 2140-es CPU-t használt, ahhoz képest az E8600 komoly előrelépés volt neki --> RAMot meg felvertük 2GB-ról 6-ra, látható előrelépés volt rendesen) -
Pikari
veterán
válasz
Ry0K3N #92489 üzenetére
Előfordulhat, hogy a processzor egyik pinje lehet elkorrodálódva, azért viselkedik ilyen változatosan. A másik lapban akár kompatibilitási probléma is felléphetett, és azért fütyülte ki. Újabb 775-ös lapok a régi procikat előszeretettel sípolják ki, ha nem találnak megfelelő FSB/RAM órajel kombinációt a futtatásukhoz.
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Ry0K3N #92388 üzenetére
Érdekes, tegnap friss winXp32 újrarakás a 2007 retró gépen. Felment minden driver gond nélkül. NFS UG2-vel szórakoztam vagy fél órát működött minden ahogy kell. Reggelre betöltéskor system32/drivers/pci.sys hibaüzenet fogad a múltkori config.sys helyett. Most vagy hardverhiba vagy valami nagyon ütközik valamivel kompatiblitás téren. ASRcok945GCM-S, E6750, 8600GTS, 2x1 DDR2 Corsaid Dominator ram. Vinyó és DVD SATA-ról megy. Mintha valami szétkorruptálná az egész windows rendszert mindenestől.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Ry0K3N #92222 üzenetére
Nem, GOG-os verzióval mondjuk pont nem próbálkoztam ...
Warcraft 3 : Teljesen egyetértek. Totálisan elszabták az egészet, de a legrosszabb, hogy még azzal is kibaltáztak aki csak offline gép ellen akarna játszani (látván ugyanis a laddert és a match makert letettem a nagy online játszogtásról, pedig valaha (2006, 2007) EU elsők voltunk 4v4-ben.
De nem lehet, mert mostmár a gép ellen is online van, nincs pause, nincs mentés akkor sem ha gép ellen játszol, és bukta az egész meccs ha szakad a net. Emellett egy rakásszart is magával húzott, és hiába van meg az eredeti War3-mam, nem tudom feltenni és csak játszani velemert lefrissít. (egyébként most újabban azt játsza, hogy el sem tudom indítani, hiába abból a szar blizzard appból indítanám, a főmenü után összeszarja magát)
Szóval én is végtelenül dühös vagyok a blizzardra!CnC: Generals : Van Win 10 alatt működő Zero Hour-om! 2021-ben csináltam magamnak. De ha érdekel megpróbálhatunk kitalálni valamit, hogy neked is legyen.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Ry0K3N #92225 üzenetére
Mondjuk a Rome Gold Edition már alapból HD kiadású volt ha lemezen (1 DVD) megvetted, és Win7 alatt is megy, egyedül az élsimitást kell olyankor nullára venni, mert különben nem indul el, XP-n ilyen gondja nincs. Játékból már állítható az élsimitás, csak indítás előtt kell foglalkozni vele.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Ry0K3N #92222 üzenetére
Szerintem írták már páran (köztük én is), hogy nem mindenki akar GOG-os verziót venni ha már megvan a normál változat. Mondjuk Rome-ból most jött ki a felújított változat ami jobb mint az eredeti, a többi cím tényleg jó még mindig.
Esetleg Spellforce 2 és hasonlók pl. The Settlers 5 vagy 6 tartozik még ide aki nem próbálta. NFS Hot Persuit 2 ami szintén XP-s.
-
válasz
Ry0K3N #84123 üzenetére
Win98 alatt megy minden game az UT2004- ig bezárólag. Ha minden jól van beállítva. A telepítés módja és a DirectX, driverek sorrendje, verziója sem mindegy. Korábban leírtam és néha vissza is linkeltem az általam ajánlott módszert. Ha nem aszerint megy a telepítés, akkor lehetnek gondok.
SSam és UT2004 Win98 alatt, @4GHz- es Prescott+2GB RAM+Radeon 9600TX- el. Persze a ramhoz kell a Loew driver(512MB felett).
A NFSpeed4 sztem nincs meg nekem, de tuti hogy bármelyik Win98- as gépemen menne simán, NVidia kártyáson is. -
Czo
addikt
válasz
Ry0K3N #84118 üzenetére
Mit jelent az, hogy nem indul el? Felrobban?!
vagy kiir valamit? Mibol gondolod, hogy ezzel kapcsolatos a problema? Minden olyan kartyaval ezt irja ki, ami kb ujabb, mint az a 3DSetup, amit elinditassz. Ha valamilyen kepesseg hianyzik a jateknak a kartya repertoarjabol, akkor az a kepesseg hianyozni fog a grafikai megjelnitesbol. De, el fog indulni. S3 ViRGE mellett vagy egy Trio3D mellett is elindul.
-
Czo
addikt
válasz
Ry0K3N #84111 üzenetére
Nem igazan ertem a kerdesed. A 3DSetup mit mond? Nincs ott a Direct3D Device? Nem tudod kivalasztani? Kivalasztod, de nem indul el? Elindul, de nincs kep?
Nekem, az NFS4 (tehat a High Stakes) siman mukodik GeForce Fx5900 mellett is a 81.98-as driverrel, ami azt hiszem, hogy az utolso 98SE ala.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged