Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Azta ...
Tegnap rendeltem pendriveot (mert egy csomó eltűnt az idők során 4db 4GBosból egy sincs meg, a 4db 8GB-osból kettő van meg, a három 16-osból egy van meg; az elmúlt 15 év során egyetlen darab 16GB-os pendriveot vettem, és csak fogytak), ha már SSD-t hoznak, akkor csapjanak mellé pendriveokat* is alapon. Előbb 64GB-osat néztem 4900ft-ért, majd meggyőztem magamat, hogy a 128GB-os 6290ft-ért ugyanabból (KINGSTON DataTraveler Exodia Onyx 128GB USB 3.0 Fekete) sokkal jobb vétel
Az általad linkelt boltban 3790ft ugyanez
A két pendriveon már megspóroltam volna egy hamradik árát ... ha nem kellett volna a kiszállításban azt megfizetnem.* Gondokodtam még 2×16GB RAMon is, mert akkor most össze tudnék sakkozni a gépbe akár 64GB RAMot is, de végül elvetettem azzal, hogy túl sok értelme nem lenne, azonkívül, hogy jól néz ki

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- További aktív témák...
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azta ...