- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Pikari #92760 üzenetére
Pont az a lényeg hogy nem akarok másik kártyát helyette. Olyanom már van. Olvasgattam régi teszteket abból a korból és notoriusan jobb eredményt produkált a kártya erősebb processzor mellett. KÍváncsi vagyok hol a határ, mert viszonyítási alapom van egy AMD K6-II 450-es személyében.
KROK640:
Nemrég jött meg ebayről, Athlon XP 1600+ lesz mellé egy Abit KG7 lapban. -
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #92760 üzenetére
Vooodoo2-t? Eleve alacsony felbontásról beszélünk (800×600 - 1024×768) ahol a proci az igénybevett darab, de ennél ... szerintem egy combosabb PII is simán megteszi, sőt inkább azt mondanám : bármi ami eléri a legkisebb PIII teljesítményét. De ha overkillt akar, akkor 1700-as Wilamette Celeron, nekem a V2SLI-t kihajtotta maximálisan. Igazából ott már illik mellé egy GeForce 2MX400, ami mellett tökéletesen fölösleges a V2 SLi, legalábbis olyan játékoknál ahol van openGL/D3D és nem csak glide. (tapasztalat, 1700-as Celeronnal még anno)
Már-már értelmetlen kategóriába max-olva legyen Athlon XP, az is fillérekért van... (de ez már kb C2D és a korai PCI-E belépő kártyák esete)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest