- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zotyesz66
őstag
válasz
ityam #101622 üzenetére
Volt P3 chipset is, pl. az a híres (hírhedt?) Aladdin TNT2 integrált TNT2 M64 grafikával. Két alaplapról tudok ezzel a chipsettel; az egyik az Asus CUA, az állítólag nem rossz, az integrált grafika hozza az M64 teljesítményét, mert van a lapon dedikált RAM az integrált VGA-hoz. A másik a PC Chips M754LMR, ez eléggé katasztrófa.
Amúgy volt ALi (ULi) Socket 939-hez is, a méltán híres ASRock 939 DualSATA2 erre épült -
Pikari
veterán
válasz
ityam #101622 üzenetére
Ebben a korszakban úgy döntöttek, hogy x86 processzort gyártanak. Ezeket a processzorokat alaplapra integrálták, beágyazott rendszerekben használták. Ezért a PC piacra kevésbé fókuszáltak. De volt chipsetük folyamatosan, amd-hez, és p4-hez is lg775-ig bezárólag. Ekkor az nvidia felvásárolta őket.
-
ityam
őstag
válasz
ityam #101622 üzenetére
szerkhez már késő. wikin ránéztem hogy volt pár Aladdinjuk p2-3 érában. csak nekem akkoriban kimaradtak.valszeg ezért nem értettem a dolgot.gondolom egyik sem volt túl jó, vagy énnekem esett ki valami jóság a korszakból.
Ahogy végignéztem egy volt ismerős p2-3 érából. a laptopcsipsetek integrált trident vgaval. Azok legalább rémlenek hogy láttam, de asztaliban totál kimaradt nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest