Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz jokeph #85866 üzenetére

Quadrók jól támogatottak, szerencsére nvidia nem engedi el őket és ez miatt akár ahogy nálad is a dx10-es korai kártyák is mennek szépen win10 alatt. Nálam Quadro NVS450-es volt így ami gyakorlatilag kettő 8400-asnak felelne meg.
    De tényleg csak jót mondhatok a quadro szériákról, hűtés terén is meg amúgy minőségileg is jobban össze vannak rakva (mondjuk PNY, Leadtek eleve jó gyártó).
    Számomra az is furcsa hogy látszólag gagyi ventisek mégis nagyrészt a nálam járt quadrók beleértve a 10+ éves teslát is hibátlan ventivel voltak pedig esélyes hogy munkahelyen mentek 8+ órában. Ellenben a kommersz gémer kártyákkal amelyeknek már külön ipara van pótventikből. :DDD
    Blower teslák ventije is meglepően halk és hatékony pedig azt gondoltam volna hogy hajszárítókként fognak süvíteni.

KROK640
    Tesztmonitorom 17" érintős LG ami asszem pont 1280-as :DDD HDMI-VGA adapterrel. Felbontás a teszt alatt default asszem 1024x768
    Az tény hogy kijött volna egy használt videókártya a plusz extrák árából.
    Nem tudom hogy az 5600G-nél mit lehet tuningolni hogy a víz indokolt legyen.
    Én végig jártam már épített vizet, rakás aio-t de mindíg arra jutottam hogy top end normális lég kényelmesebb és egyszerűbb. Az is igaz hogy már nem tuningolok vagy amennyit igen ahoz elég a lég pl unlocked all core turbós xeonokat elvisz sima lég is hiába 120-160w tdp, nálam a 4215R xeon gyárilag turbója 320w ahogy emlékszem és nagyrészt amúgy is passzívban megy, rendes tdp meg 130w

Új hozzászólás Aktív témák