- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph #85866 üzenetére
Quadrók jól támogatottak, szerencsére nvidia nem engedi el őket és ez miatt akár ahogy nálad is a dx10-es korai kártyák is mennek szépen win10 alatt. Nálam Quadro NVS450-es volt így ami gyakorlatilag kettő 8400-asnak felelne meg.
De tényleg csak jót mondhatok a quadro szériákról, hűtés terén is meg amúgy minőségileg is jobban össze vannak rakva (mondjuk PNY, Leadtek eleve jó gyártó).
Számomra az is furcsa hogy látszólag gagyi ventisek mégis nagyrészt a nálam járt quadrók beleértve a 10+ éves teslát is hibátlan ventivel voltak pedig esélyes hogy munkahelyen mentek 8+ órában. Ellenben a kommersz gémer kártyákkal amelyeknek már külön ipara van pótventikből.
Blower teslák ventije is meglepően halk és hatékony pedig azt gondoltam volna hogy hajszárítókként fognak süvíteni.KROK640
Tesztmonitorom 17" érintős LG ami asszem pont 1280-asHDMI-VGA adapterrel. Felbontás a teszt alatt default asszem 1024x768
Az tény hogy kijött volna egy használt videókártya a plusz extrák árából.
Nem tudom hogy az 5600G-nél mit lehet tuningolni hogy a víz indokolt legyen.
Én végig jártam már épített vizet, rakás aio-t de mindíg arra jutottam hogy top end normális lég kényelmesebb és egyszerűbb. Az is igaz hogy már nem tuningolok vagy amennyit igen ahoz elég a lég pl unlocked all core turbós xeonokat elvisz sima lég is hiába 120-160w tdp, nálam a 4215R xeon gyárilag turbója 320w ahogy emlékszem és nagyrészt amúgy is passzívban megy, rendes tdp meg 130w
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5700X3D dobozában eladó (értékelésre vár)
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest