Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz DarthSun #70067 üzenetére

NEC folytatása - Radeonokhoz a TNT bezel nem ok, a DSub kivágása nem jó helyen van. Az FX5200LP- hez viszont jó, ezt választottam - mivel más nem volt. Ventit olajozni kellett, úgy már jól pörög, feltettem a TNT LP bezelt :

Az SVideo kimenetet takarja, de azt úgysem használom. Az AGP tesztsor táblázatában látszik hogy @3.3GHz Prescott mellett elég jól teljesített a 64bites kis FX. Hát azért a procierő is számít, az 1.5- ös Villi mellett nem kap annyi pöttyöt de a TNT- nél jobb, TNT/5506, és az FX :

A kártya csak kallódott, nem gondoltam volna hogy hasznát veszem valamikor, a tesztsorba is csak azért vettem bele mert van belőle. Látszik hogy Prescott mellett még az UT2004 DM-Deck17 FPS demo is elég jól ment vele, pedig ott a tér is elég nagy.
    Volt régebben egy HD3450LP- m, az jobb lenne, viszont akkor XP kellene, mert annak már nincs Win98 drivere. Így Win98SE+FX- el egész tűrhető lett sztem a NEC slim gépezet. Tehát a selejtezésből kapott 4 gépből a 2.- at is jónak nyilvánítom, kicsit még telepítgetek, tesztelgetek, aztán jön a harmadik, az már normál, nem lowprofile.

Új hozzászólás Aktív témák