- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elkezdtem a tesztelgetést, először a 2006- os keltezésű LG DWDRW. A Win98 hologramos gyári CD lemezzel szuper, látszik hogyha tele lenne a CD akkor elérné a névleges 48x sebességet.
DVD- vel már azért nem ennyire happy, látni hogy olyan 12.5x- ös sebességnél kezd lassítani a drive, tehát a gyári 16x mint általában kissé túlzás, de lehet hogy újkorában tudta, ki tudja min ment keresztül mire hozzám jutott, de a stabil 11x is bőven jó egy ilyen korú meghajtótól, tuti hogy még a FHD filmek streamelése is teljesen jó erről a meghajtóról.
A sima DVD-RW szimulációs írási teszt is ok, bár ettől még fizikailag nem biztos hogy megírja a lemezt, de bíztató ( SATA DVDRW- m most sok van de IDE kevés, adott esetben bizonyos retro gépbe kellhet, emiatt van jelentősége, bár írni nem biztos hogy fogok vele, de ha megírja az már egy feeling
).
Folytattam a 160- as Seagate- el, először elírtam, ez nem is Barracuda, hanem valami akármi
. Bekötés előtt ellenőrzés, kábelselectre van állítva a meghajtó, frankó, a kábel meg sima
, nem tudom ki követte el, remélem nem számteches, vagy a kollégám, mindegy, belőttem, de így is 9% a kondíció HDS szerint - a teljesítmény 100% . Nézzünk egy teljes írási/olvasási felülettesztet, oh csupán csak 6 órán át tartott, de megmutatta hogy a meghajtó jó, csak a fals fizikai setup beleíródott a SMART- ba.
Bizonyítja ezt a HDTPro és a CDBM eredmény is, felül a 160- as, alul az AM3- hoz haszált kis 40- es Maxtor rendszervinyó, mindegyik hasít ahogy kell, de látszik a Win által állandóan visszaírt terület "fáradt lenyomata" a diskek elején - beszakadások.
A 40- es laposMaxtort még nem is teszteletem, de úgy döntöttem hogy holnap lazítok, bekapcsolom a SlotA konfigot a GravisClassic- al és retro gamek, snene-compo- k fognak menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest