Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

Elkezdtem a tesztelgetést, először a 2006- os keltezésű LG DWDRW. A Win98 hologramos gyári CD lemezzel szuper, látszik hogyha tele lenne a CD akkor elérné a névleges 48x sebességet.

DVD- vel már azért nem ennyire happy, látni hogy olyan 12.5x- ös sebességnél kezd lassítani a drive, tehát a gyári 16x mint általában kissé túlzás, de lehet hogy újkorában tudta, ki tudja min ment keresztül mire hozzám jutott, de a stabil 11x is bőven jó egy ilyen korú meghajtótól, tuti hogy még a FHD filmek streamelése is teljesen jó erről a meghajtóról.

A sima DVD-RW szimulációs írási teszt is ok, bár ettől még fizikailag nem biztos hogy megírja a lemezt, de bíztató ( SATA DVDRW- m most sok van de IDE kevés, adott esetben bizonyos retro gépbe kellhet, emiatt van jelentősége, bár írni nem biztos hogy fogok vele, de ha megírja az már egy feeling :D ).

Folytattam a 160- as Seagate- el, először elírtam, ez nem is Barracuda, hanem valami akármi ;] . Bekötés előtt ellenőrzés, kábelselectre van állítva a meghajtó, frankó, a kábel meg sima :DDD , nem tudom ki követte el, remélem nem számteches, vagy a kollégám, mindegy, belőttem, de így is 9% a kondíció HDS szerint - a teljesítmény 100% . Nézzünk egy teljes írási/olvasási felülettesztet, oh csupán csak 6 órán át tartott, de megmutatta hogy a meghajtó jó, csak a fals fizikai setup beleíródott a SMART- ba.

Bizonyítja ezt a HDTPro és a CDBM eredmény is, felül a 160- as, alul az AM3- hoz haszált kis 40- es Maxtor rendszervinyó, mindegyik hasít ahogy kell, de látszik a Win által állandóan visszaírt terület "fáradt lenyomata" a diskek elején - beszakadások.

A 40- es laposMaxtort még nem is teszteletem, de úgy döntöttem hogy holnap lazítok, bekapcsolom a SlotA konfigot a GravisClassic- al és retro gamek, snene-compo- k fognak menni.

Új hozzászólás Aktív témák