Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

Nyahh, eltűntem 2 napra a kiállítás miatt, azt látom rendet kell itt csapni :))
    Ugyebár a retro lényegében nem más, mint hogy vissza idézzünk egy letűnt kort, illetve újra átéljük azt, illetve egy bizonyos korábbi korszakot.. Az, hogy mi a retro, elég tág fogalom...
    Elég sokan eltémázgatunk itt a Socket A-ról, miközben valakinél a retro a 486-ostól indul, valaki meg egy 286-osra is azt mondja hogy ááá az már modern gép, hiszen tombolnak a Megahertz-ek a CPU-ban..
    Az, hogy Laraxior benézett közénk és itt elkezdett "menőzni" az ő retro masinájával, persze mi itt mosolygunk, hogy ugyan már, hol lenne ez retro?! De neki ez már a retro kategória, és ezt nekünk tiszteletbe kell tartanunk, hogy bizony vannak emberek, akiknek egy 10 éves!!!! hardver már retro-nak számít...
    És igen... bizony mi sem fiatalodunk, a jó kis Core2-es platform most már bő 10 éves... Szóval bizony egyre többen fogják "retro-zni" :)
    Arról nem beszélve, hogy mi amúgyis egy nagy család vagyunk, s ha én belinkelhettem, hogy mennyi mazsola van a kuglófomba akkor szerintem Laraxior post-ja is teljesen elfér itt :)

Új hozzászólás Aktív témák