Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
A 6600GT Xp -s időkben jó kártya;8800GT 2 darab van kétféle eggíknek a műtését átalakitottam a jóbb hűtésének az érdekében és 3 évig használtam,műkődőképes állőótában és egy ESD zacsíban a szekrényben is pihen is még máma.
9800GT dettó;9400GT dettó ólyan állapótban mint az újjkórában is egy ESD zacsíban a szekrényben is pihen.
A vga -kat megőríztem,mert arra is gondóltam is ha lessz is elégididöm is előveszem őket és majd készítek is én is majd teszteket: Gigabyte alplapommal és ez itt a pontós infólya itt lent láthatjúk.
Supports AMD Athlon/ Sempron processors a Socket AM2+ os két procim van hózzá.
Supports high performance Dual-Channel DDR2 800 memory 1GB ramok kittben 4GB ősszesen a 4 ram slotban,XP -n és linuxon is örömmel-használtam.
Integrated ATI™ Radeon™ X1200-based Graphics Engine
FeaturOptimized Gigabit LAN connectiones SATA 3Gb/s with RAID function
Features 8 channel High Definition Audio
RoHS compliant motherboard for green computingEzt az alaplapot 10 éve úgy is tettem én el - ESD zacsiban csomagoltam is az Amd cpu -t+4GB rammokkal eggyütt és problémamentesen jól stabillan működött az ÍDE/PATAS 160GB HDD -vel eggyűt és CD ólvasóvjával,tehát Xp -n tudok majd később teszteli a cuccóst.
Az alaplapot tegnapelőtt már is probapadra is tettem és a kórhűségének a megőrzének az érdekében a Deltás Chievtek 500Watt táppal + a kórhű monitoromra kötöttem rá - az alaplapi íntegrált radeon GPU -jára,csak is a teszelése és a lapnak a müködésének a kiprobálására is a Fujitsu Siemens P19-1 VGA analog és DVI-D digitásis bemenete van és sókáig használtam és hózzá vettem 2016 -végefelé egy Msi Nvidia Gaming 1070 8GB vgat és a lapomban prímán tudtam használni Xp -vel és Linuxrendszerekkel és + még akkóriban vettem hózzá egy jó táp átalakitót ami 6+8 pines -el kellet a vga karihóz.
Az alaplap úgyan is ellidúlt a bios boototig a drájvok nélkűl és direkben így is probáltam ki őt és azt tapasztaltam is hogy 4GB Geil 800 MHZ-es ramokat 4 slotban vannak és nem is számólja le a 4gigát,csak is a 2gigát számólta is le és reboot útán ezt bioban is ellenőriztem is le és ótt is csak 2GB rannot láttam hogy felismerte.
Ó és most jútótt az eszembe is mikór éppen most írom a retró témámat és halványan is arra emlékszem is hogy a rammoknak az időzitéseit is manúálisan régen kézzel is kellet beállítani,mert kűlőnben hísztízett a lap a számólásnál és mindig is csak 2gigáig akart számólni.
Az alaplap móst éppen is még problámás is a rammoknak a feszűltségét ellő is állítójánnál az elkókk fórróak a kisújjammal és a mútatóval is érintve fórónakérzem és bítósan a 4 darab ekókat is ki kell máma cserélnem is teljesen újjakra,tehát most lépek,mert mára váróm a fútárt hogy hózza az elókészletemet,mert bótótt ekótat,nem is akarók befórrastani,tömören ennyit tudok most monani,ami eléggé hósszúra is síkeredett.
A témámnak a zárására,azt tudom mondani én is beszállnék az itt retro clubba,remélem ez nem problémás,ígyekszem majd én is haszósakat mondani,képeket tudok majd küldeni is ha ez itt érdekel is itt mindenkit,addig is további szépeket kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest