Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekem sokszor a normál PC vonallal is elég volt lépést tartanom, sőt, nehéz, nemhogy MAC-eket vegyek. A másik, hogy tulajdonképpen nekem a Windows instabilsága volt az ami elindított azon az úton, amiből később pl majd 15 évig éltem. Ez pedig a különféle szintű gépbütykölés (a házhoz kimenős Win telepítéstől kezdve a szervízben hibakeresésig minden).
Meg ugye én is szeretek játszani a PC-vel, körülöttem meg nagyon sokan, így bár eleinte próbálgattam itthon más oprendszereket, hamar elvált, hogy csakis a Windows lehet az én utam. Ráadásul a PC-s újságok is mind szinte csak azzal foglalkoztak, stb.Az az Abit THII RAID-es PC (a TH7 1 az asszem RD-s volt, olyat is láttam), 3.0 GHz de 400 MHz FSB!-vel az tényleg ritka, én is csak 533-al meg 800-al láttam általában. ha jól emlékszem ebben még nem is volt HT. Az egyetlen 3GHZ-es P4 fajta volt amiben nem volt HT... Fx5900XT-vel. Teljesen más anyagi szinten léteztünk, ezt biztosra mondhatom. Ilyen konfigot kb akkor engedhettem volna meg magamnak amikor a legeslegjobb hónapom volt, és kiürítem a befektetési alapomat is (amikből vettem az eladós gépeket), meg a barátnőmre se nézek rá utána

A 800-as PIII 512MB RAMmal meg TNT2-vel a maga idejében gamer gépnek se lett volna rossz, nyilván mire tovább adtad már leginkább irodai feladatokra volt jó.
Nekem a mostani rendszerem ilyen hordozgatott rendszer Win10, de igazából még egy kettővel ezelőtti SSD-re települt, közben a konfig is eléggé sokat változott csak a proci, RAM és az ODD maradt a régi. Még a monitor, hangfal, billentyűzet és egér sem.Értem a váltásaid ilyen step-by-step volt, és így alacsony kockázata volt a rendszercserének meg mindig csak kicsit változott az oprendszer alatt a környezet nem gyökeresen.
A Tualatinos konfig nagyon szép, néha én is eljátszok a gondolattal, hogy kéne egy (1200-1400-as Celeron, 256-512MB RAM, GeF2-3-4 vonalon gondolkodok, ami anno is reálisan elérhető lett volna nekem), de ahogy írtam is, szerintem ugyanaz lenne mint a 366-466 Celeronnal, hogy egy délelőtt elnyomkodnám, aztán csak lomnak állna a sarokba. Még az Athlon XPvel sem tudok annyit foglalkozni amennyit szeretnék, és van még egy C2D, meg egy 4th gen gép, amit január óta akarok rendberakni, de még addig se jutottam el. Sőt, még most is valami plüss izét keresek barátnőmnek, ahelyett, hogy a 4th genbe való Xeon procikat nézegetném

I7-5775C alapú PC is izgalmasan hangzik, meg ritka broadwell. Nekem a kb eggyel későbbi van (Broadwell-e) I7 6900K
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

DarthSun