Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czundermák

senior tag

LOGOUT blog (1)

válasz DarthSun #119764 üzenetére

Nagyon jó lapok a P4P800-ak, még az SE is baromi tuningos. Összességében a 865 valamivel többet szokott menni, mint a 875. Abban viszont vitára szálnék, hogy egyik gyártó csúcs lapja a másiknál rosszabb lenne. MSI-t nem igazán látok soha példaként említve, pedig akkoriban már azok is szépet léptek. Említhetném az Epoxot is, főleg ebben az időszakban elég jelentős minőséget képviselt.

Hogy kilyukadjak arra amit mondani szeretnék, lapot is ugyanúgy ki kell fogni, mint a CPU-t. Volt időszak egy évtizeddel ezelőtt, mikor a két IC7 MAX3, és az IC7 G a mezei IC7 mellett teljesen feleslegesnek érződött retróra , annyival jobban ment az a lap. Azóta elengedtem ezt a vonalat, a Max 3 csak teszt okán lett megtartva, és teljesen át álltam a korai chipsetekre, 850-es rambussal autentikusabbnak éreztem a P4-et, mint egy foglalat életciklus végi felső kategóriás lapban. Arról nem is beszélve, hogy egy Athlon64 erre a korra bőven komolyabb erőt képviselt már, mikor kiforrott technika lett a 875-ös chipset.

Új hozzászólás Aktív témák