Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
válasz
czundermák
üzenetére
Egy MSI MS-6337-esben magasabbra sikerült felrugdalnom az 1.3-as cerkát, mint az ABIT ST-6-osban.
Azért azt tegyük hozzá, hogy kezdő tunningos tudással. Előtte azért tartottam magamat ahhoz, amit a haverok mondtak, hogy 10%-tól többet ne tegyek rá, mert abból gond nem lehet. És úgy is szokott lenni. 100-ról 110-re emelve az fsb-t még nem történt semmi, de 111-en már bekrepált az alaplapi recsegő.
Szerintem az MSI tunningos lapjai ezőte már mind elhullhattak, mert tapasztalataim szerint nem nagyon ügyeltek a csipszetek hűtésére, vagy rossz lehetett a gyártási technológiájuk. Akkoriban a nálam kikötött elhullott lapok kb fele MSI volt, de később már kezdte őket behozni az ASUS
A 775-ős platformra is inkább egy Gigabyte lapot hagytam meg, mert az ASUS P5B-n is szinte sütött. -
válasz
czundermák
üzenetére
Egyetértek a full hsz- al, annyit felejtettem esetleg ki, hogy a nálam levő P4P800 kifogott példány, ahogy a benne levő 3GHz Prescott is kivételes(ahogy írod, ki kell fogni - pontosan). Evvel a kittel sztem úgy tippelem, hogy bármelyik IC7- et tönkreverem, még akkor is ha az utóbbiban 3.4GHz Prescott figyel alapból.
Nem csalás-nem ámítás - bárki kiállhat a csodalapom ellen, veszíteni fog
....léghűtés játszik, a nitrogénes HOC team-komplett labor izék más tészta. -
jokeph
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
MSI 875P Neo FISR 2.0 kiváló lap volt (volt ilyenem), az 500 MHZ-es ramokat lehetett 500 MHZ-en hajtani trükk nélkül pl. Felszereltsége példás, felépítése bőven jó. A lapra hegesztett CoreCell OC chip és a hozzáadott szoftver is jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magisk
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért azt tegyük hozzá, hogy kezdő tunningos tudással. Előtte azért tartottam magamat ahhoz, amit a haverok mondtak, hogy 10%-tól többet ne tegyek rá, mert abból gond nem lehet. És úgy is szokott lenni. 100-ról 110-re emelve az fsb-t még nem történt semmi, de 111-en már bekrepált az alaplapi recsegő.
A 775-ős platformra is inkább egy Gigabyte lapot hagytam meg, mert az ASUS P5B-n is szinte sütött.
....léghűtés játszik, a nitrogénes HOC team-komplett labor izék más tészta.
DarthSun