Új hozzászólás Aktív témák

• válasz KROK640 #116674 üzenetére

Ahogy olvasgattam már akkor értelmetlen volt az egész amikor megjelent, plusz még drága is volt. :DDD Linus is csinált róla egy videót, nem tudom volt-e már linkelve.

#116675 DarthSun: Nem mindig volt ez így, valamikor 2023-ban jött ez a "beidegződés" aztán azóta tart. Eleinte nem nagyon csinálgattam ilyeneket, persze ha volt alkatrészem akkor raktam össze félgépet, de csak kipróbáltam és abba is maradt, most már azért ez egy kicsit másképp megy. :D Mivel se bulizni semmi ilyen helyre (egy-egy koncert néha van azért) nem járok, valamivel el kell ütni az időt. De ha nem ezt csinálnám akkor meg autót bütykölnék. ;] Játszani én már nem játszok annyit, meg mondom őszintén néha kedvem sincs hozzá (pedig rengetek játékom van Steam-en amit ki kéne játszani:))). Mostanában néhány klasszikusra ránézek és kb itt meg is áll a dolog (Wolfenstein (2009) toltam kicsikét, de most az is abbamaradt).

Sajnos én voltam olyan hülye, hogy annál a konfignál semmi konkrét tesztet nem mentettem el, így semmi nem maradt meg belőle. :D 3DMark fiókomon van fent pár, de képek sajnos nincsenek egyikről sem.

3DMark06:
    X4 965 + HD 5870 - 17 886
    X4 965 + 3x HD 5870 - 17 831

3DMark 11 Extreme:
    X4 965 + HD 5870 - X1 552
    X4 965 + 3x HD 5870 - X4 028

Közben megnéztem a lapot is, nem hiszem, hogy CrossFire menni fog benne. Megnéztem X1650 Pro + GTO kombóval (mondjuk nem tudom, hogy ez egyáltalán lehetséges-e), illetve két 2600 XT-vel híd nélkül, de még annyit sem írt ki, hogy elérhető vagy hasonló (híd nélkül ki szokta írni, hogy elérhető csak nem lehet engedélyezni).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés