- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
KROK640 #112517 üzenetére
nekem az a Titan cooler elvitte a 2333MHz-n jaro mobil Barton-t 3000rpm korul jarva is
a hazikoban volt keresztszellozes is csinalva, nem csak CPU venti porgott egymagaban a vakvilagba' keringtetve a meleg levegot korbe-korbe, hanem elol-alul be, hatul-fent ki
a tapegyseg is egy dupla ventis Enermax volt melle, ami reszben elszivta a CPU kulerrol levalo meleg levegot es a tapon keresztul kifujta, egy reszet meg hatul-fent 80-s venti huzta kifeleamikor a 1-1.5GHz orajelu gepeket rakogattam ossze azokban is mindig volt +venti
sokan nem is ertettek, hogy minek az oda
1k/db volt es merhetoen novelte a hutes hatekonyasagat, ha be van kapcsolva vs kinyilvan nem idle allapotban, hanem game kozben, de ugy a VGA is huvosebb levegot keringetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest