- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #102397 üzenetére
2000-ben felénk azéárt már az átlag peasant is 300-500MHZ-es Celeronnal tolta, általában 32-64MB kíséretében. Az átlag alatti peasantok meg esetleg valami 233-ra húzott Pentium 1-el. Sőt, ebből a szempontból a leg poorabb osztálytársam Jimmi ő még 2002-ben is P1 233, 64MB, S3 Virge + Voodoo 1, 2.1GB HDD kombóval tolta, aztán elkerült másik suliba nem tudom h lett-e jobb gépe.
A másik osztálytársam Andris, ő 2000 végéig tolta 486-ossal, de akkor lett neki egy Celeron 500-as 128MB RAMmal, aztán 2002 őszén még beleugrott egy 1200-as Tualatinba is amit én csináltam neki, és 1600-ra húzva használta, asszem azt is 256MB RAMmal meg GeF2-vel, akkoriban elég sok ilyen egyenkonfigot építettem a lap meg vagy Abit ST6 vagy ASUS TUSL2 volt.#102396 vrob : A Legpörgősebb időszak szerintem 1997-2005 között volt. Akkor azért elég nehéz volt az élet szinte bármilyen 3 éves alkatrésszel, kivéve ha hang, háló kártya, monitor, táp vagy HDD volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest