Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Rendeltem csomagot ami május 25. Meg is érkezett és azt kértem a DHL tol hogy az ajtó mellé rakja ahol nem látják. Itt Németországban a DHL hozza a csomagot.
Na mi sajnos nem voltunk itthon ma érkeztünk meg és a csomag sehol. Valószínű ellopták, sose történt még ilyen főleg nem itt a környéken.
Van esély bármit is bárhol reklamálni?
Sajnos követési számra nem ad már ki semmit. -
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Telefonra keresnék ilyen kis hangszoró védő matricát , mivel forgácsoló műhelyben dolgozom ezért eléggé szereti a mágnes gyűjteni az apró szemeket. Van aki rendelt már és bevált linkel rendelkezik? -
nepszter1
addikt
Sziasztok van valami általános kuponok a junius hónapba ? Nem nagyon találtam keresőbe köszi előre is
-
nepszter1
addikt
Sziasztok
Tudnátok pár megbízható töltő márkát ajánlani? -
nepszter1
addikt
Sziasztok!
Esetleg van vmi alatlanos kupon kód?100 euro értékben szeretnék rendelni horgász cuccokat. -
nepszter1
addikt
Hali . Rendeltem egy üveg fóliát de viszont rosszat küldött az eladó jeleztem neki mondta hogy csináljak egy uj rendelést és átírja az árat 0.01 dollára de ezt hogyan kell ?
-
nepszter1
addikt
Payment failed.
Reason Your card issuer noticed previous fraudulent transaction on your card and would like you to return the card to them. Suggestion
Please contact your card issuer. Or use another form of payment.ez micsoda lehet ? Ma akartam vásárolni és kérte a kártya hátulján lévő 3 db számot be is ütöttem de nem fogadta el és tuti hogy jól írtam meg .
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest