Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Kitakarítottam a topikot, soulreaper pihenőre ment egy időre, aki tovább kakaskodik, követi.
DRM is theft
-
hejesírásó
senior tag
ez mi ez? moderátor itt?
csak érdekelne mi történt....
vki mondja már meg, danke!
-
Mcray
senior tag
válasz hejesírásó #6808 üzenetére
Semmi extra. Egymás tudtára adták a szereplők hogy nem szeretik egymást. Ennyi, pont
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
soulreaper
tag
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #6810 üzenetére
Gyors nyaralás volt...
Üdv újra köreinkben. -
soulreaper
tag
válasz rainmen #6811 üzenetére
amúgy tényleg pihenőn vagyok mert a vasárnapi játékon a parancsnok visszaszerzési rohamban a nagy hóban elvágódtam és pofára estem, szétvertem a térdem, utána mondjuk azt a maradék 3órát kb. végigjátszottam fájdalmak közepette, de megúsztam egy komoly zúzódással és max. repedéssel
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6812 üzenetére
térdvédő nem volt?
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6813 üzenetére
nemvettem fel, persze jólmegbántam na mind1, extrém sport már csak ilyen :-)
-
mykos
aktív tag
válasz rainmen #6790 üzenetére
" ASGK stands for Airsoft Gun Kai (regulating organization for Airsoft manufacturers). It basically says that guns made in Japan (just Japan I think) have to have plastic receivers, etc, so they cannot be altered to fire real ammunition. Another rule they have is that all those Japanese made airsoft guns must have a safety of some sort, even if the real steel variant doesn't have one (for example the safety on the P226)."
Marui a japán piac igényeit elégíti ki. Az, hogy te megveszed Európában már a te bajod.
Náluk létezik két fogalom...a fegyverük egy olyan rendszer amin sok mérnök dolgozott és hosszú időn át tesztelték, minden alkatrésze ehhez van igazítva..és a max.280 FPS-hez.
A másik fogalom a minőségbiztosítás, a kínai változatnál ez maximum plusz fél marék rizsben teljesedik ki.
A jelenleg használt GB verziók is milyen furcsa, hogy marui koppintások...persze kína sz...ik a szerzői jogokra, de ha ez nem így lenne akkor csincsung, JG, CA, Cyma és társaik se lennének.
Egy marui lesz holnap holnapután..kell alkatrész van. Kínai, mint a mesében..hol van hol nincs.
Most nézegettem egy cyma is már 40-45 körül van, egy Maruit szerintem meg lehet szerezni 65 környékén..szerintem teljesen jogos a különbség -
Kornel213
tag
Hali!
Április végén lesz egy 3 napos játék végén egy bulival Unknown zone Nézzétek meg! Ja és lesznek külföldiek is!" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
rainmen
aktív tag
Köszönöm a fordítást, mint már mondottam párszor az angollal (is) hadilábon állok, a google barát fordítása meg kissé a kínai piacos feelingjét idézi.
Nagyon töröm a pici fejemet, hogy mi legyen, ha majd egyszer...
Fegyvervásárlásra nagyon esélyes valamelyik külföldi honlap, de márkásabbal szinte csak az ehobby foglalkozik. Egyik kedves fórumos ismerős ajánlotta még a CA-t, de azt meg alig-alig találok.
Viszont a JG kapható szinte mindenhol, van alkatrész, ha nagyon akarja az ember, tuningolhatja.
De az meg kínai és jobb lenne valami minőségi cucc.
Ördögi körforgás.
El kell majd mennem jó pár játékra és nyálcsorgatni meg összetapizni sok-sok fegyver. Hadd legyek még bizonytalanabb.
Apropó: tud valaki olyan honlapot, ahol fegyverek tesztjei vannak? A blackwatert már kivégeztem párszor, és újabban nem látok rajta frissebbet.
Előre is köszi! -
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #6818 üzenetére
Hát az nekem kínai...
Nézegetem egyre jobban ehobbyt, de a helyzet csak rosszabb lesz. Egyre több fegyver tetszene, egyre nehezebb a választás. Nagy a valószínűsége valami G3-nak. Tetszik a kihúzható tusos TM. Hajtogatható viszont nem kell, az fix. Másodlagos a fix tus, az viszont JG. Vagy HK 416-os, ami szintén JG.
Viszont pozitívum, hogy az olcsóbb tárak is kompatibilisek a TM-mel is.
Karácsonyfát úgyse fogok csinálni, kap egy távcsövet azt jól van! -
sptkyle
senior tag
válasz rainmen #6817 üzenetére
Pár fegyverteszt,review, írás, kizárólag hungarishe nyelven.
Softair
Soltairsoft
Airsoft Eger
airsoftinc
AMF"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Djuree
félisten
itt a jó fegyverlámpa:
lampionLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #6823 üzenetére
hát igen, a formája nem a legjobb fegyverlámpának.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6823 üzenetére
jah, én is összeadtam amikor olvastam a költségét...sztem öngólt rúgott
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6825 üzenetére
13-15ezerből csinálta, ehhez még hozzájön amíg beszerezte a cuccak, amíg megcsinálta...de amúgy jólett, meg ötletes az a kijelző is, mi esetünkben erre még jön egy tartógyűrű és egy némakapcsoló
/azért az az "elméletileg 900lumen leadására is képes...nemszeretném ha belevilágítana a szemembe vele /
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz hejesírásó #6825 üzenetére
Lehet, hogy neki nem ennyibe kerültek az alkatrészek, hanem sokkal kevesebbe, de nyilván nem írhatja oda azokat az árakat, hanem csak azokat amennyibe egy átlagembernek kerülnének, ha össze akar rakni egy ilyet, így tud mérlegelni az ember, hogy hozzáfogjon, vagy vegyen egyet készen.
-
soulreaper
tag
válasz BaKeSZ87 #6827 üzenetére
csak még mindig az a kérdés hogy 12-15ért milyet kapsz készen illetve hogy..hogymondjam...árérték arányban ez a jobb vagy egy gyári illetve megérie az utánajárás a cuccoknak+összerakás
btw, most nézem a srác itt lakink a mellettünk lévő faluba kb. 5km-re
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6828 üzenetére
na írjál csak szépen rá h ő ezeket emnnyiért vette!
-
soulreaper
tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6830 üzenetére
istenek mentsenek, NEM!
előbb rendelnék egyet mint h pepecseljek vele. inkább a mechanikus dolgokat szeretem babrálni, amiben vezeték van meg nyák az nekem már pfujjh!
csak érdekelt, hogy Ő az Ő beszerzési árával olcsóbban jött-e ki mint ha rendelnék egyet.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6831 üzenetére
rákérdezek...mondjuk annyi mindent kéne még beszerezni, hogy a lámpa igen igen csak a lista alján van
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6832 üzenetére
na ebben egyetértek, most várom az ak-ra a stock tube-ot.
lehet egyébként emigrálok angolokhoz és akkor eladom airsoft cuccaimat....érdekelne majd vkit vmi ha úgy döntök h megyek?
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6833 üzenetére
PM-ben jöhet a felsorolás mid van, hátha :-)
amúgy angol fizuval 10x ilyen jó cuccaid lehetnek mint itt, és ott is van sok sok játék :-)
na majd ha gazdag leszel vigyél ki a bergetrePrivate Military Contractor
-
rainmen
aktív tag
válasz hejesírásó #6833 üzenetére
Üdv!
Csatlakozom soulreaperhez, én is kérném pm-ben a listát és lehetőleg árakat is.
Köszönöm! -
hejesírásó
senior tag
ha érdekli a népet nem pm-ezgetek mindenkinek.
árak csak úgy nagyjából értendőek
szval, ha úgy alakul eladóak lehetnek az alábbi listán szereplő kütyük:
-cyma ak-element test, vltor ak stock, front grip, faszás markolat, x-47 kit
x
-CA SL m15a4-vltor front flip sight
20-2
-JG M5 S6
18-22
-camelback asszem 3 literes
x
-ABS sisak viper
8
-CRO mellény
3
-li-po töltő
x
-li po aksi+peq15
-ruházatok 184 vagyok és kb90kg
-magnum bakancs
10
-reflex sight
6
-DE USP
5
-tárak ezekhez
-Blaster BB
-szemüvegek több féle
-gázos fegyverekhez rugók
1/db
-térdvédő
2-3
-övek
HU 2 eredeti amcsi 3-5[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6836 üzenetére
megy PM
[ Szerkesztve ]
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
törölt tag
akinek van eladó/cserélhető airsoft AEG-e az nézze meg a "tankagogy Bazárját"
http://hardverapro.hu/apro/minden_elado_csere_is/hsz_1-50.htmlVan sok minden és szívesen cserélek
(akit érdekel privátban írjon)
-
soulreaper
tag
ha valaki tuningolni akar akkor van egy guarder 120as tuning kit-em eladó occóba :-) PM-ben kérdezz ha érdekel
-
BaKeSZ87
őstag
válasz soulreaper #6840 üzenetére
Nem merem bevállalni az SL-be , pedig amúgy lehet, hogy érdekelne.
Vettem bakancsot. Kinézetre 1:1 ilyen:[link]
-
feka007
veterán
Achtung, újabb G36 updates!
Megjött a silencer rsov-ról (kifizetéstől számítva 6 nap alatt bannedről jó, ha két hét alatt megjön vmi..):
G36 v1.3Nem megy rá az előagy, úgyhogy egyelőre ilyen gány módban van, amíg nem jön meg az ras. Vmennyit tompít a hangján, mélyíti. Ha végigvezetem a csövet a végéig, akkor mondjuk lehet nem sokat fog érni, de a csőhosszabbítás miatt vettem végülis.
Na Lehet hánykolódni
Van vkinek M4 pofatámaszos crane stock eladó (ilyen[link])?
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz BaKeSZ87 #6841 üzenetére
pedig legalább akkor lenne az SL-be valami használható is tovább élne a lipoval
amúgy nemrosz bakancs így első ránézésre, 35font nempénz egy bakancsért, bár nemtudom hogy ez meg a tied milyen kialakítású belül, azt tudom, hogy az usmc bakancsok iszonyat kényelmesek
-
feka007
veterán
válasz hejesírásó #6843 üzenetére
Még így sincs akkora, mint egy M16.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz soulreaper #6844 üzenetére
Nagyon új még, be kell törni, de jó. Valami izzadás meg büdösödésgátló anyagból van a belseje. Én 8.900 -ért vettem, fél év garival. Akciós volt, amúgy 10.300 Ft ha jól emlékszem.
-
soulreaper
tag
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #6847 üzenetére
Nekem egy Shelleys Rangers van, 46-os, 14 lyukú, 2004 novemberében vettem, akkor volt 27 eFt. Igaz, hogy már repedezett a bőr, a talpa meg slick de még mindig kényelmes és vízálló. Jó vétel volt, kár, hogy az esztergomi üzlet megszűnt, ahol vettem. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- Lego(bontatlan)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest