Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Délután próbálgattam a fegyvert. Nem vittem túlzásba a dolgot, fújta a szél a havat.
Asszonynak is a kezébe adtam, lőni tudott vele, a célt is eltalálta csak az újratöltés nem ment. Úgyhogy neki marad a Desert.
Kb. 16-18 méterre lőttem, egész jó volt a pontossága, bár a néha feltámadó keresztszél vitte 1-1,5 méterrel arrébb a BB-t.
Célratartva is simán tudtam újratölteni, nem mozdult el nagyon oldalra a fegyver. Nagyon tetszik. -
psyho777
tag
M16A1 es airsoft fegyó eladó.. vagy vmi értelmes dologra cserélhető.. (laptop teló akármi!!)
Sok tartozákkal.. (tárral bipoddal redotal 2aksival zsírúj guarder fegyvertatyóval! 0,25 ös prec bb vel..)
Eladás oka.. Mp5.. -> próbáltam ->tettszett-> megvettem
érd pm ben.. vagy +3670775-05-14
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
rainmen
aktív tag
Új fejlemény! Asszonynak annyira tetszik a dolog, hogy fáj a foga egy saját pisztolyra, mondván a Desert nagy, sokallja a 27 centit , és ráadásul fém kellene...
Na, mondom, akkor körülnézünk odakint, ehobbyn találtunk is neki tetszőt:
baby
sima
Azt mondja, ezek még méretben is stimmelnek. Na ja, elég a 20 centi is. Még szép.
Úgyhogy még alszik rá párat, aztán meglátjuk. -
sowi
őstag
válasz soulreaper #6559 üzenetére
en meg semmilyen gazos pisztolyt nem vennek, sok veluk a nyug, inkabb egy AEP ha jatszani is akar az ember, GBB pisztoly inkabb csak poennak jo
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #6559 üzenetére
Na az nem tetszik neki. A sárga pötty a markolaton nem jön be neki.
Ez van. -
Djuree
félisten
nincs azoknak bajuk. nyűg sincs velük. gázt bele oszt jóvan. annyi hogy 10 fok alatt felejtős...havernak már 2 éve van, még hozzá se volt nyúlva, még a hop-upot sem állította
az aep azzal a kis akksival nem sokat lő...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
soulreaper
tag
gázos pisztolyból az abszolút legjobb a TM Mk23, illetve még amik VSR gumit használnak, illetve még a KSC system7-es cuccok is jók, mondjuk áruk is van
alapvetően a NBB-k jobbak igaz nincs olyan "feelingjük"
aep-ba beleraksz egy lipót és azért lő az bár én totál feleslegesnek tartom az egész pisztoly mizériát, egy olcsó spring totál jó, feeling megvan meg ott lóg a combodnál és helló...másnak max akkor vna értelme ha pisztolyharc van
ebből a glock-ból már van egy 2.gen-es is
[ Szerkesztve ]
Private Military Contractor
-
-
rainmen
aktív tag
Köszi! Ez asszonynak lenne, úgyhogy teljesen alap verzió lesz, nem kell semmi kiegészítő. Egyéb pluszt legfeljebb hátsó szándéktól vezérelve (lenyúlom játékra) fogok rendelni.
U.i.: Találtam ebből a Glockból TM-eset, olcsóbb is, de az kb annyit tud, mint a Desertem. 4 db mikro akksi, 17-s tár.
[ Szerkesztve ]
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #6569 üzenetére
Inkább várnék az ehobbyra. 40 zöldhasú, aminek ugye alacsonyabb az árfolyama. Bár most persze, hogy kifogyott...
Taiwan sűrűn nézegetem, annyira nem jellemző, hogy kifogynak. Gunfire-nél gázosabb a helyzet, sok minden kifogyott, amint jön szétkapkodják és megint ugyanaz a helyzet. -
BaKeSZ87
őstag
válasz soulreaper #6557 üzenetére
M14, M4A1, M15A4 TC, ezek voltak, de M16 még nem
AEP. Ebay-ről bagóért veszel helikopterekbe való pici LiPo akkut, és kész.
Spring TM Pistols rulz!
rainmen
Lehet, hogy csak nem szeretik frissíteni az oldalt.[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #6554 üzenetére
ár 50 körül gondoltam.. Állapot: kifogástalan.. Tartalaom V2 es classic army gearbox(fém)
nem az a bajom vele hogy nemtettszik csak hosszu picit.. nem tudok vele olyan jól forgolódni mint az mp5 el..
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
Djuree
félisten
az a baj az aep-el hogy nincs szánhátrasiklás. gagyi hangja van.
azért egy GBB-s pisztolynak utólérhetetlen hangulata van. csattog mint állat, szán kiakad ha kifogy a lőszer
soulreaper: majd ha komolyabb cqb-n veszel részt rájössz milyen jó az a pisztoly ha be kell fordulni valahova szűk helyre nincs esélyed csak egy pisztollyal meg ha kifogy a tárad és nincs időd tárat cserélni. engem sokszor megmentett már a pisztoly...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
macilaci78
nagyúr
Épületben a TM Benelli M3 Super, meg egy Glock 26 Adcence. Feelingben utolérhetetlen a shoti, épületben még a lőtávban is elég jó. Rendszerint egyes lövés van épületben, meg amúgysem dugja ki az orrát, míg ráduplázok. Ha meg kifogy, ott a pisztoly.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Djuree
félisten
válasz macilaci78 #6586 üzenetére
én is így nyomom. verhetetlen kettős
-
Djuree
félisten
pendingel a customson a cumóm bakker remélem nem ülnek rajta 2 hónapig. meg nem kell vámot fizetnem a rohadékoknak,.,..,
-
soulreaper
tag
pont azt mondom hogy CSAK cqb-n van értelme a pisztolynak, de szerintem ott egy mp5 odaver vagy csak pisztolyharcnál...
amúgy meg marad a spring...súlyban ugyan az mint egy aep vagy gázos kb. feeling megvan hogy ottvan a combodon és ennyi...
minőségi pisztoly ami jó az drága ez tény nincs kompromisszum
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6590 üzenetére
egy chest rig, meg egy camelbak ( megy egy H lenyomó)...
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6590 üzenetére
2 "főfegyvered" is van? ak meg m15?
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6593 üzenetére
lehet, hogy eltort a tappet plate
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
hejesírásó
senior tag
hát majd ha megjön fizum vagy visszakapom a kölcsönadott píízem akkor egy imbusz készlet vásárlás után nekifekszek azt meglássuk mi a hiba oka.
most már elég sok imbuszosdi van benne, és a készletem amit korábban vettem más miatt, az kb 1 szerelés alatt elhasználódott, gagyi anyagból volt, puha...phfejj..*köpés a sarokba*
és készlet hiányában nem tudom szétszedni az AK-mat -
soulreaper
tag
-
rainmen
aktív tag
válasz hejesírásó #6595 üzenetére
Vegyél BONDHUS márkájút. Az örökélet garanciás.
Bár nekem tört már szét a kezemben, ugyan ez nem biztos, hogy a szerszám hibája...[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
huhúúú...Sig project tus gondja lehet megoldódni látszik, ha minden jólmegy
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6595 üzenetére
én most vettem tescosat. szar de jó
egy darabig remélem bírni fogja...
-
hejesírásó
senior tag
pont olyat vettem és qrvára nem bírja.
nem sok csavar van egy akban, na abból nem is mind (sőt inkább kevés) imbuszos, és már most van 3 méret (amiket használtam) ami totál elforog, pedig odafigyeltem meg vigyáztam rá.......szval ha ugyan azt a tescósat vettük, ne sokat remélj tőle.
az enyém pár száz HuF volt és karikán rugós rögzítéssel, feketére festve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest