Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz rainmen #6652 üzenetére
Így is majdnem mattfekete.. Mondjuk caomuflage festést könnyen el lehet cseszni, főleg hogy még nem is csináltam, de ügyesen szerintem szépen meg lehet csinálni majd.
Csapattársam csinált egy zöldséget az M4-éből, na olyat nem kéne. Mondjuk dinnyék között jól beleolvadna[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Azt nem tudom most, hogy megvegyem-e a G36K ras-t, vagy inkább rendeljek C ras-t. Rendeltem most egy 210 mm hosszú tompítót, na most ez elég hosszú, és mivel ki akarom vezetni, így meg kell hosszabbítani a csövet is, ami K ras-nél további 5-6 centit jelent, úgy meg már qrva hosszú lenne. Maradjak inkább a C ras-nél sztetek? Így is kb 25 centivel hosszabb lenne
-
rainmen
aktív tag
A nagy nézelődésben találtam RAS-t shotihoz:
A legnagyobb probléma az ára, annyiból még kettő olyan shotit vennék, amilyen van.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
-
sowi
őstag
[link] ez de vidam, foleg, hogy lehet valasztani, hogy 1 vagy 3 BB menjen ki
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Djuree
félisten
na megjöttek a cuccok ehobby-ról. vámon vizsgálták, de átjött aztán mégis
eszméletlen hogy tudnak csomagolni ezek. egy kis 30x30x30-as dobozba belefért minden
már majdnem reklamáltam hogy ez nem az én csomagom. és benne volt minden
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hejesírásó
senior tag
ötletelésben segítség/ihlet néhány valós eszköz a standokon:
http://www.gunshowreview.com/SHOT2008/images/00-2-5-08-0020.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz hejesírásó #6663 üzenetére
na bakker. egy ilyenre elmennék. össze-vissza csorgatnék mindent nyállal
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6663 üzenetére
az a legalso AK eleg pofasnak nez ki
-
hejesírásó
senior tag
jaja, nézted a tűzváltó karját? elég furán a másik végét megnyújtották és a markolat fölé vezették.
megj9ött fizu szval berendeltem ezt az ak-hoz.
kemény jó fél éves vívódás után döntöttem így.
kicsit drágálom. a másik meg h ha ez acél a ház meg spiáter akkor jó eséllyel a ház fog széttörni ha vhová odacsapom tyű az de jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6669 üzenetére
ezt mar en is nezegettem, eleg valoszinu, hogy ez acel
-
soulreaper
tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6671 üzenetére
col. stockokat lehet ak-ra ezzel rárakni.
sowi: ja azt írják acél...
csak vszleg kell majd a receiveren alakítgatni h rámenjen.
meg tuti h nem merem majd a gyors rögzítéses szíj-pontokat használni rajta, mert erő ször erőkart jelentene a receiverre, azt meg nem kockáztatom meg.pedig jó lenne bele:
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6672 üzenetére
jaaa...ahham :-) a kicsit drágám árban mit jelent?
Private Military Contractor
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6673 üzenetére
69 dodó, postaköli az árban.
most ebaybannedre bejött vmi taiwani gyártó, lonex a neve. fogaskerekeket dug. fejeket meg prec csöveket gyárt. ismeri vki ezt a gyártót?
-
sowi
őstag
válasz hejesírásó #6672 üzenetére
hat ezert kell azt a spiater fost nagyon gyorsan lecserelni vmi acelra
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6674 üzenetére
én annak örülnék ha a kib@aszott airsoftboltokban a cuccok 90%ánál nem az lenne kiírva hogy sold out -.-
am nemismerem, de inkább systema belső(kivétel rugó)
prec csőből egy PDI 6,01-est próbálnék ki[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
jól van na..... mindent a maga idejében.
egyébként meg a spiáterben az a jó, hogy pikk méretre fogom tudni reményeim szerint alakítani, ahogy nézem a végén a két rögzítő fület majd pl le kell szedni.
banneden nincs annyi sold out cimke. tele vannak vackokkal. csak komplett fegyverekből van itt ott sold out ahogy néztem.
JGból g36ból és mp5ökből nagy hiány van ott is, de van sg552 meg g3
cymaból nincs hiány gyakorlatilag
dboysból nagy a hiány azt aláíromaz tök jó lenne ha minden termékhez lenne egy manual doksi feltöltve a netes boltoknál amiből megtudom, a pontos méreteket, meg h hogy lehet szétszedni, és beszerelni. így az ember jobban tudna válogatni, h mi az ami felmegy neki a cuccaira és mi az ami nem.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6678 üzenetére
sg552 nem annyira main stream, ha meg eredeti KA-kell az meg gáz, mert KA-al nem jól ellátott a banned, keressél után gyártottat hátha van. amikor én nyavalyogtam náluk egy KA v.támasz miatt akkor csak ígérgettek, de nem kaptak sosem.
pont peched van h neked ez kell
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #6678 üzenetére
zigótád van? az jó kis fegyver, tetszik
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6679 üzenetére
ha jóltudom csak a KA gyárt hozzá ilyen risrasos szart
WGC-n van ilyen csak ott sokkal nagyobb a valószínűsége hogy bemegy a vámra és a 120$ még rájön a posta stb itt meg postvával 135 megbeszélem hogy szépen írják rá hogy 30$ és csókolomPrivate Military Contractor
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6682 üzenetére
jó lesz az. nem akarok károgni, de abból ítélve amit küzdöttem, leveleztem velük a KA-ellátási láncolatában a WGC sokkal fontosabb a KA számára mint a banned.
sajnos.A KA-nál ezzel kapcsolatban meg nem nagyon tudsz kérdezni, puhatolózni mert a KA-csak a viszonteladókkal áll szóba...
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6683 üzenetére
de a WGC-nél is ha jól tudom, lehet kérni, hogy kevesebb összeget írjanak a csomagra...ámbár úgy is sok a posta :-(
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6684 üzenetére
a bannednél én már nem is kérem. alapból ráírnak vmi jót
az m4-es vltor elülső irányzékra is vmi jót írtak.össze kéne állnod vkivel aki wgc ről akar rendelni.
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6685 üzenetére
igen, kor oszlik a posta, csak akkor nagyobb is az esély hogy bemegy a vámra...de ha tényleg ennyire leszarják KA bácsiék ebairsoftot akkor lehet marad a wgc-s társulás :-(
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6686 üzenetére
mennyi ideje vársz rá?
nem akarom h miattam megszívd ha mégis jönne.
[ Szerkesztve ]
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6687 üzenetére
pass...nemtudom mióta van meg a sig...1.5-2hónapja
btw, nemkell valakinek 2db M4/16/scar/masada stb high cap tár? nagyon erős mőanyag, tárclips-el? :-)
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6688 üzenetére
hi cap
sztem nem, de ha már itt vagyunk kinek kell ak, mp5 és m4 hi cap tár?
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6689 üzenetére
így is néha sokallom a 110es midcap-et
-
hejesírásó
senior tag
válasz soulreaper #6690 üzenetére
a hi cappel az a baj h létezik
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #6682 üzenetére
na ez fasza
hejesírásó: kezdőként jó volt az. akkor kell a locsolás élménye, hogy később tudd milyen szar volt az
[ Szerkesztve ]
-
Mcray
senior tag
Eladó pár x-47 cuccom softairen
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
soulreaper
tag
válasz hejesírásó #6691 üzenetére
hehe ott a pont főleg az ilyen 500-600as hicap-ok
Djuree: köszi
-
Djuree
félisten
lol
vettem ehobbyról lézer+lampiont. bemegyek villamossági boltba elemért, nem tudtam milyen való bele. ceruzánál kisebb, viszont amennyivel kisebb annyival vastagabb kell bele
rájöttünk az eladó sráccal hogy foto elem kell, fél óráig kerestük mi kell bele . darabja 1200 ft 2 kell. drágább az elem mint ez a szar remélem jó darabig menni fog, még jó hogy a ledeset vettemeladó srác: aztaaaa de faszaaaaa, miiii eeeeeez? addddd nekeeeeeem. eladoooood? mondom 10k-ért viheted
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Új kérdésem az lenne, hogy ezt ismeri e valaki, és hogy érdemes e megvenni?(nem feltétlen azon a helyen, amire a link mutat)
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest