Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Csakúgy eszembe jutott, hogy semmi b.zmegolás, anyázás, mint ami nálunk szinte borítékolható lenne egy ilyen jelenetnél... De javítsatok ki, ha tévedek, rég voltam már airsoftozni
-
feka007
veterán
Nem is kell arra használni, elég ha elesel vele játékon, és elreped, dobhatod ki az abs testűt a kukába. A feeling az meg már egy másik dolog, hogy sokkal jobb egy fém AK, mint amilyen a valóságban is. Sztem 30 körül bármikor találni softairen is fém AK-t. Én 41 ruppóért fém-fa APS AKS74-et vettem gyakorlatilag új állapotban még tavaly, még a falra kirakni is más egy ilyet. Annyi előnye van, hogy könnyű az abs, de sztem más nem nagyon. Ha gyakorlatilag ugyanannyiba kerül, mint amennyiért már kap egy fém verziót is, akkor sztem nem kérdéses, hogy melyiket kéne..
-
feka007
veterán
válasz
Lacuss20
üzenetére
Akkor jó vétel volt az AKS-74. Egyes lövés helyett sokszor sorozatot lő (alkudtam is belőle végül ez miatt), csak azt kell megcsinálni rajta, de más baj nincs vele
Mondjuk játékra nem tudom mennyit fogok kijutni, de végülis bukni nem lehet vele, többet ér mint amennyiért vettem, szval legfeljebb majd eladom, bár inkább használni szeretném -
feka007
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Pff, ráírtam erre a scum-ra, hogy vegyen le egy régi már lejárt hirdetést amit én vettem meg és fel akarom rakni én is hirdetni ugyanazt, persze hogy sz.rik rá és nem is válaszol, hiába küldtem képet is róla, hogy az az enyém már..
Fejéből ítélve kifejezetten ez a "mitnézelmegöllek" típusú kis p.cs -
feka007
veterán
Szvsz nagyon megérte 41-ért, full acél-fa, gyönyörű szép állapotú, épp csak az autentikus koptatás látszik. Járt hozzá 2600-as 7.4V LiPo, teljesen jól megpörgeti, úgyhogy el is adom a 11-es Firefoxot. Csak egy normális fém tárat kell venni a műanyag helyett
zalman90: Pff..

-
feka007
veterán
Achtung! Van valakinek fölösleges M4 hátsó irányzéka?! Adnék érte 1500-at.
-
feka007
veterán
válasz
zalman90
üzenetére
Persze, hogy jók. Anno volt egy ideig Marui G36C-m, az anyagán kívül sehol nem érződött, hogy ez egy húde mennyivel jobb fegyver lenne a kínainál. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy postán vettem és az előző tulaja elég igénytelen volt és belól szét volt gányolva, még a nagy előagyat is úgy ragasztotta meg, hogy a homokot nem volt képes letörölni és ott volt benne a ragasztóba.
Mondjuk ettől függetlenül elég szépet kerestem rajta utána. 
-
feka007
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Az a poén, hogy van is automatikus átméretezés, de arra a pár kemény 2 mp-es képre azt mondják, hogy "belassítja az átméretező programjukat", meg "a lassú netesek nem tudják betölteni" lol, akkor minek raknak bele a noobok. Ide PH-ra magába a fórumra is feltölthetsz képeket, oda meg úgy kell belinkelni máshonnan, de még azt se engedik a szánalmak.. És akkor most ha fel akarsz rakni képeket, akkor külön kell csinálnod kisméretű képeket is a fórumhoz, aztán beillesztgetni, de ezt nem írják ki felülre, hanem jön a nyilván nehéz gyerekkorú Hitman, aki erre veri, hogy kitörölheti a munkádat meg warnolgat
-
feka007
veterán
válasz
Kornel213
üzenetére
De másik 150 hsz-es embernek meg csak az img-jét szedte ki, nekem meg kikapja az egész hirdetést, érted.
Az a vicc, hogy ez a gané oldal gyakorlatilag a legnagyobb AS site nálunk.. Na mind1, lassan úgyse jár már oda a kutya se, hazai airsoft is leáldozóban van ahogy észrevettem, csinálják csak.. A puruttyán értelmesebb moderátorok vannak az biztossptkyle: szerintem meg ne olvasd el máskor, ha nem tetszik..
Ott még nem volt kedvem beszólni, mert el akarom még adni ezt, ennyi meg belefér, legalább más is rájön, hogy "hát igen, nem csak szerintem szánalom az az oldal"macilaci78: hát ja, csak ugye legtöbb softos ott nézi a hirdetéseket, itt ph-n a fele nem találja meg szerintem
-
feka007
veterán
válasz
feka007
üzenetére
Hogy dögölne meg az a szemét gennyláda bunkó tahó Hitmang.ci, hogy szelné ketté a szobi zónázó az anyjával együtt...
Szó nélkül kitörli az a román senkiházi az egész hirdetésemet amivel 1 órát szenvedtem, mert szerinte nem jó a képbeillesztés, állítom ezen élvezkedik a szarléetű senkiházi és még visszaküldeni se képes 
Na jólvan, eladom a cuccaimat és úgy tele flame-elem ezt a nyomorult oldalt, hogy egyszerűbb lesz neki letörölnie az egészet

Hű adott egy warnt, azta, mostmár fog tudni aludni.
Úgyis csak eladni járok arra a szánalomoldalra, a törzsfórumozóktól kezdve a moderátorokig mindenki egy hikomat pszichiátriai eset 
-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
"ahhoz hogy egy lövedék áthatoljon a szemgolyón 4J energiával kell becsapódnia"
Nem teszteltem még, de szerintem 1.5 J is bőven elég ahhoz, biztosan nem kell 4
pisztoly: Sztem érdemes betesztelni, kínaiaknál sose lehet tudni éppen hogy puffant a cucc, lehet megtörve a rács úgy, hogy nem látni pl. Lyukakat meg visszakalapálod.
rainmen: A lencsékkel meg az a baj, hogy párásodik mint az állat, akármit csinálsz vele.
-
feka007
veterán
Igazából nem is játék közben van a gond sztem, hanem amikor állni kell egyhelyben minuszban, az elég szívás.
Bringázni is sokat szoktam, de 8 fok alatt nem szoktam tekerni.Thompson, M4, M1911. Szerintem armorilag megfelelnék

#12603: A spiáter hidegebb mint az alumínium, nem? Alumínium cuccok általában elég langyos tapintásúak asszem

szbalogh: Szakasz az mit takar pontosan?

-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Azért nem ez a jellemző, a zöme idény-player. Én se vagyok oda a téli fagyoskodásért. Ebben a full sárban elég szépeket lehet ilyenkor tanyálni még a kertben is.
Hóban feeling lehet, azt kipróbálnám. Bár most jelenleg nincs is csapatom, úgyhogy lövésem nincs hogy fogok gamelni.

-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Tavaly akartam FET-et tenni bele, de inkább lemondtam róla.
Amúgy itt ki, mikor kezdi az idei seasont?

-
feka007
veterán
Bátyám sikeresen leverte a tartójáról az M4-em, 2 m-t esett...
Még jó, hogy félúton a komódra esett és onnan le a parkettára tussal, így nem lett baja.. Fasz kivanAm vettem egy Firefox lipot, szép ROF-ja lett. De nem bassza szét a fegyót a 11 volt?
-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Hát egy ideig gyengítheted majd sztem.

-
feka007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
190-es rugóval nem MASZ-os játékokon akarsz majd játszani vele gondolom.

szbalogh:
-
feka007
veterán
Végre kész az M4-em, megtekinthető itt: [link]
M4-hez mérten atom pontos lett.
Ezt a fegyvert sztem már csak akkor adom el, ha szétesik -
feka007
veterán
Az airsoftosok között tényleg ilyen kiugróan magas az analfabétizmus?
A softairesek között legalábbis biztosan, eddig az adásvételek kb. 80%-ánál azt se tudtam sokszor kivenni, hogy mit akar.. A közveszélyességi ráta is elég magas, egyik játékon múltkor poénból elkezdett lövöldözni ránk 1-2 tag az enemyből, feltolt szemüveggel.. Egyik társamat a szeme mellett 5 centire találták el a sisakján. A kultúra is van, hogy kiveri a biztosítékot, de ez mondjuk mindenhol így van.. Bár lehet én járok rossz helyre. -
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Amelyikben nincs szivacsos anyag, az nem is hangtompító, ugyanis az nyeli el a hangot vmennyire.. Maga a henger szart sem érne õnmagában. Rsovról amit vettem még G36 projectnél 2000ért az is tompított egész jól ahhoz képest, szval nem kell ahhoz drágát venni, hogy érjen vmit..
-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Sajnos te vagy az, aki még mindig nem fogta fel miről beszéltem, de azért lökjed csak ha többet nem tudsz..

És a kit érdekel, hogy te mennyiért vetted a szemüveget ami bírja az óccáötven fps-t, akkor is betörheti a gagyi szemüveget, és akkor elég nagy szarban leszel, mert magyarázhatod majd a rendőrnek, hogy a tiéd bezzeg bírta otthon.. De úgylátszik te ezt úgyse fogod fel."mert akkor nem sok embernek lenne kedve airsoftozni az agyon tuningolt szarod miatt"
Látom már nem nagyon tudod követni hogy mit beszélsz.. Épp nekem van mindegyik fegyverem 400 fps alatt, ennyi a limit nálunk, meg úgy minden normális helyen. + eddig te beszéltél agyontuningolt szarokról..Ha ráfizetnének 50 ezret akkor se kéne a KWA G36-od, hidd el.
TM-et veszek olcsóbban, ami azért nem kicsit jobb, mégha alapból nem is tud 400 feletti fps-t.. (persze ez csak az ilyen fps huszárkáknak hátrány mint te)Na részemről ennyi
-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Látom nem megy a szövegértés.. Nem a te szemedért aggódom, hanem másokéért, a tiédet nyugodtan kilőheted vele felőlem. Az, hogy a te szemüveged éppen bírja a gigafps-t, az nem azt jelenti, hogy annak a másik 30-40 embernek is bírni fogja.. Vagy talán letesztelted az összes létező szemüveggel?
Az nem vélemény volt, hanem egy paraszt megnyilvánulás, amivel kitöröltem a seggemet.
Sztem nézz utána a vélemény fogalmának..Az a 8 fegyver mellesleg egymás után jött, soha nem volt 2-nél több fegyverem, és a M4 CQB-n kívül az összeset el is adtam abban az árban ahogy megvettem.
És egyik sem volt 80 ezerbe. -
feka007
veterán
Szerintem teljesen jók a Kakukk féle maszkok, én is most szereztem be egy rácsosat múlthéten tőle 2700-ért, és elég igényesen megcsinálja. Ez 5-ször annyiért annyival jobb, hogy nem egy gumimadzag van rajta hanem szíj, meg vastagabb a gumi az oldalán. De sztem ilyen szíjat találok a szekrényben is olyat, és akkor kb ugyanott vagyok ötödéből.
-
feka007
veterán
Egyszer volt tavaly, hogy kimentem pólóba meg rövidnadrága, szétszúrtak a bokrok, szétlőtték a kezem, fasza volt..
Amúgy arra értettem, hogy nem fogok símaszkokat meg két zubbonyt felvenni, hogy ne aprítson fel az 550 fps-sel ..Amúgy azt a Hesslert ismerem, még a base-n játszottam vele többször, ki is tiltották onnan (is), állandóan veszekedés volt miatta. Az ilyenek nem értem mért nem alapítanak saját teamet, ahova minimum 500 fps-es aeggel lehet belépni, lőjék szét egymást
-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Áruld már el, mire jó az 550 fps? Annyival messzebb nem visz el, így jobb nem igazán leszel tőle. Aki meg bevallja az 350 fps-nél is be fogja vallani, aki meg terminátor, az 500-nál is az. Másik, hogy csak egyszer legyen az, hogy betörik a szemüvege vkinek és kilövöd a szemét a széttuningolt szaroddal.. Én meg miattad tuti nem öltöznék be nyáron 35 fokban kezeslábasba, meg. Háromszor annyit kell költeni rá, mint amennyit ér az egész.
Public játékokra nem mehetsz vele, max a másik 6-7 hülyével lövöldözhettek egymásra..A paintball golyó meg nem fogja betörni a szemüveget, mivel az a puha golyó szépen szétplaccsan a lencsén. A rácsos maszkon meg simán széttörnek a gagyi BB-k, így kapja a szilánkot az ember a pofájába.
Ha esetleg meghívtok játékra, akkor én megyek légpuskával, ok?

-
feka007
veterán
válasz
evilzombie
üzenetére
Látom már az elmegyógyintézetben is van net újabban..

Engem ne öregezzél, mert nem jársz jól ha találkozunk.. Legalább a 8 általánost kijártad volna, és akkor nem anyuci meg apuci pénzéből (segélyéből/lopott pénzükből? -ide rakj magadnak egy x-et a megfelelőhöz) kéne a kávéa g36-ot megvenni nyócvanezeré'..
OFF vége
-
feka007
veterán
válasz
Kornel213
üzenetére
1. Cyma CM.0.31 AK74 - első fegyó, állapotának megfelelően olcsón adta akkori csapattárs, első játék után el is adtam
2. JG AUG A2 - jó kis pontos cucc volt
3. JG G36K - 100% műanyag feeling
4. Boyi M4 CQB - elvittem egy nagyon jó szerelőhöz, aki kb 25-ből nem tudta megcsinálni normálisra..
5. TM G36C
6.Cyma Thompson - jelenleg is másodlagos fegyver
7. Boyi M4 S-Systemsowi : Én is, az a előagyba lógó hangtompító nagyon izléstelen, nem tudom kinek az agyából pattant az ki
-
feka007
veterán
Na megvan kereken a 8. fegyverem, 14 hónap alatt.
[link]Boyi M4 SD-nek indult, de a testen kívül kb. minden ki lett benne cserélve.

Ezt kapta:
-CA Front set , külső cső és irányzék.
-CA gearbox ház
-CA Henger + tapetplate, nózi
-CA Cut of lever
-CA 6mm fém csapágyak
-CA Hop-up kamra és CA 6,04-es 290mm-es cső
-SystemA fém rúgó vezetőKét tárral, 25w-os taktikai lámpával, 1100/9,6-os crane stock akksival adta a tag, meg a képen amik még rajta vannak. Még a markolat sem a gagyi Boyi, hanem King Arms. FPS-re pont 350 egy 100-as rugóval, lehet kap majd egy 115-öst. És ez végre pontos is, főleg ha azt veszem, hogy a legtöbb alap Boyival egy házat nehéz eltalálni 40 m-ről

45-ért ez szvsz alkalmi vétel volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feka007
veterán
Az mitől van, hogy a Cybergun (Cyma) Thompsonomnak elég kicsi a rof-ja?
Vettem 7.4-es lipo akksit, azzal is ugyanolyan, mint a 8.4-es 1200-es nicd-vel. A motor kis fordulatú benne, vagy mi? Nekem a feliratozott verzió van, csapatban van egy felirat nélküli, és annak nagyobb a rof-ja.
Mivel lehet elérni magasabb rof-t? -
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Most cseréltem el az ebayről 6500-ért vett taktikai mellényemet egy KJW 1911-re, és jobb mint a másik Bell ami van. 2 tárat adott hozzá, egyik sem ereszt vagy enged el, míg a Bellnek az is ereszt amit küldtek bannedről (habár az első vhogy beállt és már jó, de akkor is elég gagyi tárak..). A Bell jobban néz ki (gravírozott a felirat, KJW-n csak firkantott), meg anyag is érezhetően több van benne (bár a KJW-n nem láttam még sorját), de sajnos a KJW tárak nem teljesen jók bele (5-öt lő ki kb velük), szval valószínű, hogy a Bellt fogom eladni, mivel nem képesek normális tárat gyártani hozzá a kínaiak.. Ez az első KJW-m, de ez a darab nekem tetszik, főleg ennyiért.
A Bell táraival annyit cseszekedtem, hogy legalább a fél green gas palack elment már ré -
feka007
veterán
mégse

-
feka007
veterán
M1A1 átnézve, elég megkímélt a belseje is. 315 fps körül van, nem sok, de ezt nagyon pontosan viszi.
Majd később elképzelhető, hogy kap egy nagyobb rúgót, egyelőre bőven jó -
-
feka007
veterán
Na megvan a 6. fegyverem, egy Cybergun Thompson személyében.
21 ezerért vettem (pk included), 1400-es akkuval, vmilyen gyorstöltővel, és szinte új.
Persze akku nem nagy szám, nem is ezzel fogom használni, de azért ennyiért szép, hogy van hozzá.
Még nem mértem, előtte átnézem, de igencsak pontos. 
Többé nem kell tartanotok a G36 fejleményektől, mert eladtam 50-ért.
(rájöttem, hogy mégse az én fegyverem vhogy). Majd ha beindul a csájníz gyártás, akkor lesz vmilyen fém JG HK416. -
feka007
veterán
válasz
rainmen
üzenetére
Én hétvégén vet(et)tem nowarban 1k-ért egy egyszerű zöld fegyverzsákot. Olyan, mint egy horgászzsák.
Neoprént még veszek hozzá majd kibélelni, mert full csupasz a belseje, könnyen kiszakadna így. A zipzárral vigyázni kell, mert gagyi műanyag, és már egy félbehajtástól is gallyra megy (ahogy ment is egyik ismerősnek
), de arra jó amire vettem, szállításnál belerakni egy fegyvert. 6-7k-t kicsit luxusnak tartom egy fegyvertáskáért, azért hogy abba tároljam. Itthon mindig dobozban szoktam tárolni, de fogok csinálni falra tartókonzolokat, csak előbb mostmár ki lesz festve a szoba. -
feka007
veterán
Igen, ahogy megbeszéltük.

Djuree: Pk-val együtt értem az 50-et..
Én is gondolkoztam ilyen "acog" replikában, de normális árban nem találtam olyat, ami használható. Végül vettem egy ~25 $-os reddotot (pk-val 45), ennyit simán megért, 10k-nál többet nem költenék ilyenre..
Egyébként cybergunon soha nem boltoltam még.. -
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Még így sincs akkora, mint egy M16.

-
feka007
veterán
Achtung, újabb G36 updates!
Megjött a silencer rsov-ról (kifizetéstől számítva 6 nap alatt
bannedről jó, ha két hét alatt megjön vmi..):
G36 v1.3
Nem megy rá az előagy, úgyhogy egyelőre ilyen gány módban van, amíg nem jön meg az ras. Vmennyit tompít a hangján, mélyíti. Ha végigvezetem a csövet a végéig, akkor mondjuk lehet nem sokat fog érni, de a csőhosszabbítás miatt vettem végülis.
Na Lehet hánykolódni
Van vkinek M4 pofatámaszos crane stock eladó (ilyen[link])?
-
feka007
veterán
válasz
sptkyle
üzenetére
Az még hagyján, nekem múlt hét elején mondta ott egy tag, hogy hétvége felé lesz nála a G36K ras, meg is egyeztünk hogy akkor kell nekem. Mivel azt mondta hogy 7vége felé lesz nála, így csütörtök este ráírtam, hogy ha esetleg nála van már, akkor pénteken elküldhetné még. Péntek du-ig semmi reply, akkor megint ráírok, hogy meg van-e még, elolvasta ezt is, no reply. Meguntam, találtam ebayen, berendeltem, és meg is írtam neki, hogy már tárgytalan.. Erre másnap ír, hogy hát ő nem fog ilyen kérdésekre válaszolni, hogy ott van-e már.. Hát ezek után ha nem találok ebayen akkor se veszem meg egy ilyen embertől.. Az alap, hogy ha vmit el akarok adni, és kérdeznek vmit normálisan, akkor válaszolok rá..
De nem bánom, mert ahogy néztem a képeket, még azon a kis méretben is kivehetők voltak az ütődések, kopások, miközben állítólag 1 játékon volt kint vele.
-
feka007
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
Nem hinném, hogy kezdésnek pont GBB-s G36 kéne neki..
-
feka007
veterán
válasz
üzenetére
Ne airsoftgunnál vegyél, csak ha azt akarod hogy lehúzzanak.
Én kezdésnek egy Jing Gong M16-ot, JG G36C-t, JG G3-at vagy Cyma AK47 / 74-et ajánlok, 35-40 körül vannak, és többet érnek, mint ezek az akármilyen Coltok..Sniperrel ne kezdj, először aeg.
Amúgy cps lock nélkül is látjuk a kérdést..

-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Na jólvan, f.szom bele megvettem ebayen 48,45-ért az ras-t (ilyet), nem fogok várni softairen míg hajlandó válaszolni, hogy most meg van-e még az ras-e, így legalább spóroltam egy másfél k-t.
Meg lehet jobb is lesz a rövidebb, cqb-n szvsz gázos lett volna olyan bazinagy fegyóval forogni -
feka007
veterán
Azt nem tudom most, hogy megvegyem-e a G36K ras-t, vagy inkább rendeljek C ras-t. Rendeltem most egy 210 mm hosszú tompítót, na most ez elég hosszú, és mivel ki akarom vezetni, így meg kell hosszabbítani a csövet is, ami K ras-nél további 5-6 centit jelent, úgy meg már qrva hosszú lenne.
Maradjak inkább a C ras-nél sztetek? Így is kb 25 centivel hosszabb lenne -
feka007
veterán
válasz
rainmen
üzenetére
Így is majdnem mattfekete..
Mondjuk caomuflage festést könnyen el lehet cseszni, főleg hogy még nem is csináltam, de ügyesen szerintem szépen meg lehet csinálni majd. 
Csapattársam csinált egy zöldséget az M4-éből, na olyat nem kéne.
Mondjuk dinnyék között jól beleolvadna 
-
feka007
veterán
válasz
sptkyle
üzenetére
Ja, hogy euró.. Hát úgy már nem éri meg pk-val együtt, akkor inkább külön megveszem az ras-t.
Sikerült megcsinálnom a paypalt, újra tudok rendelni, csak mikor néztem a railt ebayen, akkor kissé bebuktam, mert arra a 29 usd-re még jön mégegyszer ennyi shipping..
Na mind1, softairen 10-ért felajánlottak egyet, lehet azt megveszem azt cs -
feka007
veterán
válasz
sptkyle
üzenetére
Én is azt hittem, hogy csak 10 ezer felett van RAS, de most a hétvégén találtam egy tucatot eBayen 28.5 dollárért, 5000 ft-ért meg már igazán nem sok érte.
Ha jó lesz ez a k.rva paypal, akkor berendelem egyből.
Egyben tényleg nagyon jó lenne 130 dollárért, csakhogy a shippinggel még rájön egy 60-70, úgy meg már nem olyan jó szvsz. De amúgy sincs raktáron sehol se, amíg be nem indul a csájna gyártás, addig senki nem fog olyat szülni.
Mondjuk jó lett volna, mert akkor mindent átszereltem volna a TM-re ami nekem kell, a TM tust, tárfészket meg előagyat meg a JG-re, és egy 25-ért biztos elment volna..Magyar AS boltok árai elég viccesek.. Max tárakat, meg olcsóbb alkatrészeket érdemes itthon venni, mást nem.
Valszeg lecserélem ezt a tust, ami a 608-8-on is van, és veszek rá egy rendes M4 stockot, és az akksit szépen hátravezetékelem.
macilaci78 : Én is olysmit tervezek, veszek rá G36K ras-t, meghosszabbítom a csövet egy 30 centivel, meg veszek rá vmi fasza hangtompítót.
A reddot meg már úton van -
feka007
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
Hát igen, ez tényleg nagyon érdekes, hogy alapból nem megy rá, csak egy kis faragással... Nem hallottál még arról, hogy a kínai "ahogy esik, úgy puffan"?
Rendelsz két ugyanolyan cuccot, akkor néha nem ugyanazt küldik (M4 markolatnál volt ez, nekem Elementet küldtek, bátyámnak meg vmi másfélét), meg ezeket is gondolom inkább CA-ra vagy JG-re tervezik.Az azért enyhe túlzás, hogy mindenki, eddig egyetlen G36-osnál láttam a 10-15 játékom alatt, a JG G608-8-án, egyik csapattársam.. Tőle jött az ötlet is. G36 amúgy sem annyira tömegfegyver, M4/AK sokkal több van.
-
feka007
veterán
Na megjött az M4 tárátalakító. Természetesen faragni kellett a belsejéből egy 2-3 mm-t, hogy rámenjen, de legalább ráment..

G36 v1.2Tárral még nem tudtam kipróbálni, azt kell rendelnem. Kicsit elüt a fegyver anyagától, de nem láthatóan, csak fogásra lehet érezni, hogy a TM műanyag sokkal jobb.
Viszont a fém tárak miatt megéri, meg így egyedibb. 
-
feka007
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
Miért is? Linkeld már be.. De nagyon nem követhetted nyomon, mert kb ez az ötödik account amit használok (mert fórumban mindig kibannoltattam magam, mert visszaszóltam az ősgyökerek beszólásaira..)
De egyébként én mért ne próbálkozhatnék néha előrehozással?
Moderátoroknak kéne először betartani, így sztem ne ugasson senki.. 
Kornel213 : sztem nem volt fent 3 hétnél régebben, első oldalon volt az tuti..
-
feka007
veterán
Pusztuljak meg, ha a moderátor nem hozta előre a hirdetését: [link] Kb 2 hete is hirdette ugyanezt egy az egyben, azt meg kétlem, hogy ebből a sz.rból kettő lenne neki.. Ennyit erről: "hirdetést nem hozunk előre!!!"

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az a vicc, hogy ez a gané oldal gyakorlatilag a legnagyobb AS site nálunk.. Na mind1, lassan úgyse jár már oda a kutya se, hazai airsoft is leáldozóban van ahogy észrevettem, csinálják csak.. A puruttyán értelmesebb moderátorok vannak az biztos
Ott még nem volt kedvem beszólni, mert el akarom még adni ezt, ennyi meg belefér, legalább más is rájön, hogy "hát igen, nem csak szerintem szánalom az az oldal"

Bringázni is sokat szoktam, de 8 fok alatt nem szoktam tekerni.

A softairesek között legalábbis biztosan, eddig az adásvételek kb. 80%-ánál azt se tudtam sokszor kivenni, hogy mit akar.. A közveszélyességi ráta is elég magas, egyik játékon múltkor poénból elkezdett lövöldözni ránk 1-2 tag az enemyből, feltolt szemüveggel.. Egyik társamat a szeme mellett 5 centire találták el a sisakján. A kultúra is van, hogy kiveri a biztosítékot, de ez mondjuk mindenhol így van.. Bár lehet én járok rossz helyre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze akku nem nagy szám, nem is ezzel fogom használni, de azért ennyiért szép, hogy van hozzá.
Akkor az egyiket eladod, és lesz pénz az as-re..
![[L:http://img168.imageshack.us/img168/3496/060220101382.jpg][link][/L] [L:http://img168.imageshack.us/img168/3496/060220101382.jpg][link][/L]](http://img294.imageshack.us/img294/2443/smileyreddot.jpg)
![[L:http://img237.imageshack.us/img237/7428/060220101380.jpg][link][/L] [L:http://img237.imageshack.us/img237/7428/060220101380.jpg][link][/L]](http://img36.imageshack.us/img36/9527/smileyreddot2.jpg)