Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho777
tag
hali mindenki most kezdeném ezt a lenyügöző sportot.. azonban nincs fegyverem!!
aki esetleg tud olyan személyet aki szivesen megválna egy már nem használt jó állapotban lévő AEG fegyverétől cserbe sony psp slim(16GB+flashelt+3eredeti umd vel) ért vagy rc versenyautóért(peugeot 307 wrc) azt kérem haladéktalanul jelezze nekem pm ben!!
további kelemes társalgást kivánok mindenkinek..
ÜDV: BalázsNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #5418 üzenetére
istenem én miért nem találok sehol ennyiért fegyót.. najó oks csere valaki sony psp re?? 8gb os flash elt +eredeti játék...(igen a 16 gb ól 8 lett.. mivel 8 gb ot megkapott bnőm mSD pro duo átalakitó rules) áhhh... nemigaz..
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
ejjnye már ez a szar idő.. pedig karácsony előtt oylan jó idő volt.. nagyban örültem hogy meglesz a pityum tudunk mennyi ki erdőbe hóba fagyba seggbelőni egymást mien jó már erre... tiszta lucsok minden:S:S:S
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5438 üzenetére
amugy ilyen cuccokban lehet érezni a bb becsapódást??
-
psyho777
tag
mit jelent az hogy a fegyver csöve bipod??
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
igen már rájöttem h hülye krédés
-
psyho777
tag
válasz macilaci78 #5446 üzenetére
wow... izom vagy zsír?? nem mind1.. am akkor sem értem.. szerintem pont az lenne a lényeg benne attól megy fel az adrenalin hogy fosol hogy eltalálnak mer az fáj.. legalábis nekem paintballnál sem volt maszkon kivül semmi extra.. ugy volt igazán feelingje hogy volt mit veszteni..
-
psyho777
tag
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5454 üzenetére
nekem az a nagy feeling mikro van mit veszteni.. ott a fájdalom adrenalinpumpa.. fülem mellet elsüvitő golyók.... és mikor a kemény harcban eltalálnak és a becsapódás érzése.. ahogy a szived megáll egy pillanatra és megáll az idő minden.. mint valami orgazmus..
kurvajó
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5456 üzenetére
megyek... fizeted???
amugy meg nehogymár én legyek a szar mer nem tetszik valami.. azér van a fórum nem??[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
KVÁZI TAG LETTEM!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5459 üzenetére
szegény szerencsétlen nő nem elég hogy majd elvérzik még terhes is lessz
-
psyho777
tag
szabolcsban vannak airsoftos klubbok..?? vagy ezt a kérdést anyíregyháza topicba kellett volna??
-
psyho777
tag
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5469 üzenetére
ejj akkor egy kurvanagy kerámialap ver golyón..
az se kellemes..
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5471 üzenetére
ajjmár.. cimbi... vedd már a lapot ez csak poén
am tettszik a szerkó télen jó is mer nem fagysz meg.. de nyáron
elég meleg lehet benne..Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5479 üzenetére
már korábban is kérdezni akartam hogy mi az a 1 2 3 verizós gearbox??
(ebben a témában mág kezdő vagyok)Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
ahh .. ugynézki szerdán utazok pestre életem első aeg-é ért
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #5499 üzenetére
minek neked ennyi aku?
egyébként 3000mA es aksiknál van nagyobb ami airsoftokba való??
djuree: jobban fogok vigyázni rá mint a szemem fényére
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz hejesírásó #5505 üzenetére
jg m16a1. jólessz igy kezdésnek.. bipod al redot al.. 2 aksival tatyóval.. 4000 bb vel
-
psyho777
tag
válasz hejesírásó #5510 üzenetére
hát ha megyek majd játszani leveszem.. de mikor csak magányosan lövöldözök.. távra.. addig szeritem tökéletes...
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #5515 üzenetére
hát csak gondoltam hogyha ilyen olcsón veszed akkor veszel többet is.. és akokr egy kis haszonnal eladod. mindenki jól jár
-
psyho777
tag
mondjuk az ételfestékben
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #5531 üzenetére
igennn ittvan a kezemben JG M16A1
classic army gearbox al.. nekem nagoyn tettszik bár még aksi tölt nem próbáltam kiNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz psyho777 #5532 üzenetére
van nekem egy 1500 as meg egy 2000 mAh es aksim.. nem baj hogy a töltő ami hozá van az csak.8.4v 250mAh ??
BaKeSZ87: Gratula a fegyóhoz
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz BaKeSZ87 #5534 üzenetére
esetleg nemtudsz valakit akinek van iyen?? esetleg nyíregyházán?
mer adapteres taminya csatival a végén.. taminya az már egy név
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz hejesírásó #5538 üzenetére
hogy van az hogy itt mindenki parázik hogy golyó nélkül kattogtatsz és széttörik.. youtubeon meg a sok buzi videón classic armival sorozatokat lőnek tár nélkül és semmi baja?? most akkor mi van??
-
psyho777
tag
válasz hejesírásó #5545 üzenetére
mi az az fps?? gondolom nem frame per sec ???
86ezer... wow .. és még mindig szar elég kellemetlen...
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
-
psyho777
tag
válasz feka007 #5550 üzenetére
ejj most voltam kinn erdőben sóstón eltoltam vagy 600 bb t 20 perc alatt löttem flakonra cigisdobozra.. öngyújtóra.. nagyon szép persze egyből eltrafáltam és nagy füst közepette szétrobant a gyujtó.. aztán mikor 30 perc után lemerült az aksi.. 10 perc altt összeszedtem a célpontokat.. meg ami maradt belőlük... áhh nagyon vad volt
Nyíregyházáról esetleg van valaki aki jönne velem játszani??
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
válasz Alukard #5552 üzenetére
hát nekem még ez is jó móka volt.. kmoly verseny?? az jó lenne csak ahoz nemártana egy frankó maszk legalább.. ti mit használtok.. néztem softairon egy ilyen fullface paintball maszkot.. vélemény??
Esetleg anyíregyi csapatoknek van weboldaluk??
Buék mindenkinek!!
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
köszi a liket a maszkhoz. már találtam 1 ugyanilyet softairon.. azz szeretném még megkérdezni hogy a fegyverem elég erős e... olyan 5 méterröl egy vizzel félig teli 1L-es fantás pillepalackot nem vitt át 0.25 ös bb vel... ez nem gond?? ugy hallottam hogy azért pillepalackot szakitani a kéne ??
esetleg valaki felvilágosítana hogy hogyan tudhatom meg körülbelül mérőeszköznélkül hogy körülbelül hány fps es a fegyverem?
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
köszönöm a válaszodat megnyugtatott.. eléggé megilyedtem hogy máris szerelőhoz kell vini tömités cserére klántagok vagytok??
azen a fórumon.. ha nem túl személyes kérdés.. ki hány éves??..
ahogy elnézegettem a nyiregyi klánokat a többség olyan 25-35 ig vannak elég fiatalnak érzem magam 20 éves fejjel:SNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5576 üzenetére
softairen van egy gbb-s beretta 20 ért full fém..
nekem most ilyen kéne http://www.taiwangun.com/parts_and_accesories_metal_parts/metal_body_for_m4_m16_boyi-652.html
mer az enyim spiáter vagy mi a pistol
valakinek esetleg van ilyen?[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
értem.. azhittem hogy a spiater = abs =müanyag :S
nah mind1.. akkor nekem steel kellessz majd
mykos: köszi az infót... bár én nem akarok "raj" tag lenni
-
-
psyho777
tag
válasz soulreaper #5620 üzenetére
Mcray
Te Psyho777!Nem téged bombáztunk Nyíregyen a Sóstó parján az elmúlt héten? Ott repkedtünk és zuhantunk néha rá a tóra, ami tök üres volt egy járókelő kivételével a parton.
Hát nem pedig ejj ha ti is airsoftoztok és nyiregyiek vagytok akk legközelebb tessék szolni.. lécci
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
Wow találtam 3 gyerektet akikkel játszhatok itt nyiregyen...!! je je je je..
(kb igy örültem a hirnek mikor megtudtam)jah mikor talizunk hát igen... a 11 éves srác volta legidősebb közöttük.. co pisztollyokkal tolják.. szóval.. még mindig várom a nyyíregyiek jelentkezését..
-
psyho777
tag
köszi...
annyira paráztatott a tulaj akitől vettem a fegyót hogy szét ne szedjem mer nemfogom tudni összerakni.. mive kicsit lötyögött nem halgattam rá.. szétszedtem összekartam.. semmi baja ugyanugy lő mint azelőtt.. nemtudom mi olyan bonyolult benne.. (mondjuk GB-t nem szedtem szét..) viszont a test hátsó pántjának bal fűle szét volt törve.. persze kívülről nem látszik.. ugyhogy azért lögyögött... bár nem annyira zavaró. mégis ha valakinek van steel háza m16 os vagy ami ebbe jó gondolom m4,m15 is.. az kérem jelezze.. és valahogy megbótoljuk..
előre is kösönöm.. minden jót.. ÜDV: Balázs
[ Szerkesztve ]
-
psyho777
tag
na hvégre.. találtam nyíregyi airsoft klubbot.. és hogy Mien kicsi a világ??
az egyik nagyon jó barátom is tagja.. nah erre tényleg nem tudok mit mondaniNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest