Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27842) macilaci78 válasza molnartibor (#27841) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Hát, nem is tudom, hol kezdjem...
Erősen addiktív szórakozás. Egy tár nem lesz elég elsődleges fegyverhez, 1-3 kellene még. Tok, tárakhoz is, valami málhaöv...
A megfelelő védőfelszerelésről ne feledkezz meg!

Fegyver karbantarása: ha jól látom, CO2-es verziót vettél. Szilikonspray, vagy olaj legyen kéznél. A CO2-ben nincs adalékanyag, ami a rendszer kenését adná, így ezt neked kell megtenned. Tiszta környezetben mondjuk 500 lövésenként érdemes kitakarítani a fegyvert, poros, koszos, párás környezetben játékonként.
A gumi, műanyag alkatrészek keveset kapjanak, de a többiről is legyen visszatörölve. Ha már szabad szemmel látható szilikonréteg, esetleg csurgás van, abban megül a por és nehezíti az alkatrészek mozgását.
A csövet kivéve tisztítsd a lövedék menetirányáénak megfelelően. Kaptál hozzá tisztítópálcát, a tű fokához hasonló nyíláson keresztültolsz egy csík papírtörlőkendőt, szilikonozod és csavaró mozdulattal végigtolod a csövön párszor, letekert hop up mellett! A cső belül fényes, sima, hullám és karcmentes legyen!

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.