Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27368) macilaci78 válasza Shingen (#27363) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Épp annyi különbség van az SA M4-ek belei közt, mint a Cyma AK-k belei közt.

A csőhossz messze nincs akkora befolyással a röppályára, mint az élesnél, de a fizikát nem lehet meggyalázni. Vegyél egy rövidet CQB-ra, rendszeresíts két csövet komplett hop up egységgel, meg egy csőhosszabbítót, vagy hangtompítót a hosszabb csőre, ha igényled. Bár szerintem felesleges flanc.

A linkelt fegyverek akkuja a tusba van vezetékezve, ebbe a tusba fér. A töltő egyszerű választás, egy Imax B6 töltő Ni-XX és Li-XX akkukat is. Akku tetszés szerinti, Ni-XX típusból inkább 9,6 V, Li-XX-ből kétcellás elég.

Az M4 és AK vonal közt műszakilag van különbség, de egy M4-ből is ki lehet hozni a hosszú távú stabil működést, főleg ebben az ársávban. Igen, az AK hop upja jobb konstrukció, a Ver3 GB is erősebb, de 400 fps egyáltalán nem merész elvárás egy Ver2-től sem. De nem szabad csak azért egyik, vagy másik fegyvert választani, mert a Counter Strike-ban az volt a favorit, vagy a Stargate-ben milyen jól mutatott a fiúk kezében. :D

Én M16 párti vagyok, mert tetszik és mert kényelmes a fogása, a mérete. Még inkább AUG. Az AK nem annyira, mert közel fogom bal kézzel, mint az M14-ot: a tárfészeknél jóformán a tárat, az AK tára pedig előre ívelt, nem olyan kényelmes és a tárfészek nem nyúlik ki a fegyvertestből, mint az M16-nál, AK-nál tényleg csak a tárat fogom és az nem egészséges.
De például az M14 nekem nem jön be annak ellenére, hogy jó fegyvernek tartom. De az alap agyazás miatt kényelmetlen jobb kézzel, nagyon szögben törik a csuklóm. Viszont pisztoly markolatos agyazással bármikor. De az EBR variáns megint el van kúrva, nagyon elöl van a súlypontja egyrészt a RSI-es fém előagy és a benne elhelyezett akku miatt, másrészt a semmi súlyú betolható válltámasz miatt.
P90 nagyon kellemes, kezes fegyver, de nekem rohadt kicsi. :D Az Mp5 is. :D Viszont érdekes módon az Mp7 és az UMP meg jó méret.

Ja igen, egy AK fémmel, acéllal, fával autentikus, egy M4 polimerrel és aluval. Mint ahogy G36-ből sem lesz fém testes. :D

[ Szerkesztve ]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.