Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9420) King Unique válasza admi99 (#9417) üzenetére


King Unique
titán

Nem derült ki, hogy pontosan mit csináltál akkor, mi lehetett a pontos oka a mappa állítólagos eltűnésének. De vannak ilyen problémánál különféle, a Windows érintő megoldási javaslatok.

Viszont adatmentéses oldalról nézve elkövetted azt a hibát, hogy a probléma észlelése után tovább használtad a rendszert, a mentendő meghajtóra (C) telepítetted az adatmentő programot (Recuva) is és ezáltal azzal is + még ki tudja mivel írtál rá (tilos), meg bizonyára maga a Windows is. Akkor kellett volna (azonnal) felfüggeszteni a használatot, majd másik OS alól read-only módban ránézni a lemezre és onnan megpróbálni az adatmentést. Ha nem így tettél, sőt azóta és éppen most is erről a lemezről fut a Windows, akkor az szép, még tovább csökkent a fájlok visszaállításának esélye, már ha lehetséges ezek után... Otthon ezek után mást nem nagyon tudsz tenni, minthogy pl. másik Windows alól ráengedsz egy adatmentő programot (példák) teljes kereséssel (deep scan) a lemezre. Aztán hogy most ugyanazon a gépen, vagy kiveszed a HDD / SSD (?) meghajtót és másik gépbe rakod, az már a te dolgod. Viszont, ha be van kapcsolva a gyorsindítás (Fast Startup), akkor azt előtte kapcsold ki emiatt, vagy nyomjál restartot! Vagy másik opció az adatmentéses cég, szakember, ha már a pénzjutalmat említed, vagyis hajlandó lennél fizetni az adatok visszaszerzéséért.

Legközelebb meg elég lesz 1 topikban feltenni 1 kérdést, nem kell ugyanazzal egyszerre 3 topikot telespammelni alig pár perces eltéréssel...[link], [link].

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.