Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8564) King Unique válasza enginev3.0 (#8563) üzenetére


King Unique
titán

A Recuva esetében beállítható a megjelenítési módnál a "Fa-szerkezet". Valamint mappa struktúra helyreállítása opció is van a program beállításainál. Tehát elvileg megoldható, aztán hogy a gyakorlatban kinél mennyire működik, az más dolog.

De vannak egyéb windowsos adatmentő programok is, amelyek ideális esetben megtartják az eredeti fájlneveket és a mappaszerkezetet. Legalábbis pl. a népszerű EaseUS és GetDataBack programoknál ez rendszerint működni szokott. De elvileg szóba jöhet még a 7-Data, Amrev, iCare, MiniTool is. Viszont függhet a dolog az adott mentési esettől, valamint a program beállításaitól is. Továbbá egyik-másik szoftver a mentés során az eredetin túl még egy sajátos struktúrát is kreálhat, aminél úgy kell külön kitallózni az egyes fájlokat, mappákat.

Egyébként a jobb adatmentő programok általában mind fizetősek szoktak lenni, az ingyenes verzióikban pedig rendszerint korlátozva vannak bizonyos funkciók (példa). De érdemes olykor benézni a Program promók topikba, ahol rendszeresen szokott lenni egyik-másik szoftvernek ingyenes promója. Vagy akár természetesen meg is lehet vásárolni valamelyiket.

[ Módosította: Intruder2k5 ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.